Home » Vera heeft twijfels aan de band met Dimitri, ze vindt dat hij weinig interesse toont

Vera heeft twijfels aan de band met Dimitri, ze vindt dat hij weinig interesse toont

Door BigBrotherNederland

Vera lijkt wat twijfels te hebben aan de band die ze heeft met Dimitri. Ze bespreekt dit met Grace in de badkamer terwijl ze met make-up bezig zijn.

Vera zegt tegen Grace dat Dimitri vanmorgen super lief deed. Ik was aan het schoonmaken en dan komt hij even een kusje geven weet je wel. En dan ben ik gelijk weer super happy. Maar dan denk ik, ik wil ook gewoon leuke gesprekken hebben. Niet elke keer moeten trekken aan een touw voor een gesprek. Maar dat hij naar mij toe komt voor een gesprek en vragen gaat stellen en interesse toont. En gisteren ook dat ik vroeg wat wil je nog weten en toen was hij heel lang aan het nadenken. Zo hebben ze het over hoe hun weekplanning er in de buitenwereld uitziet. En die zijn best druk, Dimitri doet veel met zijn vrienden chillen. En ik heb veel jongens als vriend en ik weet niet hoe dat gaat voegt ze eraan toe. Maar ik mag ook niet klagen, ik ben blij dat ik een leuke vibe heb met hem maar ik hoop dat het blijft en beter word. En gezelliger. Hanne zei vanmiddag iets en toen dacht ik ja dat is ook wel zo. Hoe ouder mannen worden hoe serieuzer ze worden. Grace is het daarmee eens en Vera geeft aan dat ze wel zou willen dat Dimitri wat vaker naar haar kijkt. Vrouwen hebben dat meer, die kijken meer verliefd. Grace ziet wel liefde en dat hij haar leuk vind. En Vera denkt dat het het spel is. En Grace is het ermee eens, ze wil daarom regelmatig pranks uithalen om hem terug te halen naar gezelligheid. Vera merkt op dat Dimitri het ene moment super gezellig en grappig is en het andere moment staart hij alleen maar. Dan denk ik waar ben je met je hoofd. Dat is niet erg maar soms denk ik wel van… Hij is soms ook wel ver weg. Grace antwoordt dat ze dat ook wel ziet. Vera heeft het aangegeven bij Dimitri en dat dan een gesprek dan moeilijk is. Het is leuk dat je bezig bent met het spel, maar hou het dan een beetje gescheiden. Ik voel me echt stom, het lijkt alsof ik klaag over iets. Nee zegt Grace, ik merk het ook. Vera vertelt dat als Dimitri knuffels geeft ze echt gelukkig is en het er ook warm van krijgt maar je hoeft natuurlijk niet heel de tijd bij elkaar te hangen. Maar wel een beetje aandacht merkt Grace op. Vera is het daarmee eens en laat weten dat ze ziet dat Tobias en Grace wel goede intieme gesprekken hebben. Dan denk ik dat wil ik ook, ik vind Dimi echt leuk en dan denk ik waarom gebeurd het niet. Waarom wil je niet zoveel weten van mij? Het kan zijn dat hij geen prater is maar ik hoop wel dat hij meer van mij wil weten van wie ik ben. Als we na het huis een dingetje willen is het wel leuk met wie. Je wilt toch een goede connectie hebben en kletsen vind ik dan ook wel leuk. Grace snapt het wel, ik merk het ook wel. Daarna gaan de twee richting de keuken en kijken toe hoe Dimitri en Tobias aan het koken zijn…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.2]

Ook interessant:

9 Reacties

Anoniem 21 januari 2022 - 15:55

Dimi is niet lief voor Vera

Beantwoord
Hans S 21 januari 2022 - 16:02

Vera heeft helemaal gelijk ik zag ook niks in Vera en Dimitri , Dimitri is heel afwezig en Vera kan gewoon geen gesprek met Dimitri voeren Dimitri is vrij simpel 2 woorden en hij is uitgesproken.
Ik vond Vera en Tobias 2 intelligente mensen.
Tobias en Grace is ook niks ik zou niet met een Grace om kunnen gaan ze is veel te druk en te kinderachtig.

Beantwoord
Eveline 21 januari 2022 - 16:35

Ik vind vooral heel mooi aan dit gesprek dat grace aangaf dat Vera het verdiend dat iemand oprecht interesse in haar heeft. Omdat ze zo’n geweldige meid is.

Dimitri praat met iedereen behalve haar en in de dagboek kamer doet hij wel heel lief tegen haar. Dus haar gevoel dat hij een spel speelt heeft ze goed onderbouwd

Beantwoord
anny 21 januari 2022 - 17:13

eindelijk ze heeft het door

Beantwoord
Dutchyxgx 21 januari 2022 - 18:03

wanneer mogen we gaan stemmen?? ’t is al bijna zaterdag….

Beantwoord
Marjo 21 januari 2022 - 19:50

misschien niet zo slim in deze zetting een relatie aan gaan. Ik zou daar mee gewacht hebben eerst vriendschap op bouwen en dan buiten het huis kijken of er een relatie in zit.

Beantwoord
Luud 21 januari 2022 - 20:36

Kunnen wij alleen via RTL stemmen?

Beantwoord
DUTCHYxgx 21 januari 2022 - 23:23

k hoop dat vera nu voor zichzelf kiest en eindelijk door heeft dat dimi toch niet zo’n goed vriendje is, alleen al het feit dat hij haar passeerde met de koffer keuze, dat had hij echt beter kunnen aanpakken….en idd een goed gesprek tussen vera en hem, heb ik nog niet gezien en ik denk ook niet dat dat echt gaat gebeuren. als zij hem hierop zou aanspreken, dan zou hij zeggen dat hij dat zal gaan doen, maar dan gaat hij het alleen maar voor de show doen.
maar tussen grace en tobias zie ik ook afstand, grace verteld heel heel heel erg veel over van alles, haar jeugd, haar exen, het uitgaan buiten, haar zoon, de bijbel, noem maar op, maar van tobias hoor je alleen hele oppervlakkige dingen, hij gaat over zichzelf vrijwel nooit de diepte in. hij is een stille muis, die stilletjes overal tussen door wandelt naar de eindstreep en niemand valt hem op….

Beantwoord
Desi 22 januari 2022 - 09:21

“Het is leuk dat je bezig bent met het spel, maar hou het dan een beetje gescheiden.” Waar denkt Vera dat zij zit? Wat een onnozele meid is dat toch. Klinkt niet aardig wat ik zeg, maar kan er echt niet meer van maken.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page