Sercan over zijn verblijf in Big Brother

Sercan over zijn verblijf in Big Brother

Na de start van de survival week in Big Brother is het vrij rustig in het huis. Tobias en Nawel hebben gewonnen en zijn niet meer genomineerd, de rest van de bewoners zijn nog wel genomineerd. Er word wat gekletst en er wordt eten klaargemaakt voor vanavond. Ook hebben de bewoners vanmorgen wat basic producten ontvangen vanuit de voorraadkamer. Gisteren tijdens de liveshow werd duidelijk dat Sercan het huis moest verlaten. Dit heeft de kijker besloten. Nu we het over Sercan hebben, hij heeft een kort interview gegeven over zijn, toch wel kort verblijf in het huis.

Ik heb mixed feelings begint Sercan zijn verhaal. Ik ben opgelucht, ik ben blij. Ik ben verdrietig, ik ben emotioneel. Ik voel mij 30%. De voorbije dagen heb ik mij heel erg k*t gevoeld. Ik heb vier dagen echt in een hel geleefd. Je weet niet wat er komt. Je blijft maar in onwetendheid leven en het is natuurlijk k*t dat er er na een week uit moet. Ik heb mijn best gedaan om mijzelf te zijn. Ik denk ook dat ik mijzelf ben gebleven. Mijn prioriteit was fun beleven. Dat heb ik zeker en vast gedaan. Ik kwam met een missie om te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. Dat is gebeurd, ik heb vrienden voor het leven gemaakt. Je word geconfronteerd met je mooie ik, je zwakke ik. Mensen reageren op hoe je bent. Dus natuurlijk kom je jezelf tegen. Je leert uit je acties want je hebt niets anders om aan te denken. Ik ga de medebewoners missen en ik ga het hele avontuur missen maar… ja mijn reality check zal nog komen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.3]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Jenny at 13:03

  Ik ben zo blij dat er geen extreme figuren in zitten zoals vorig jaar. Dit is een aangename groep. Heel hartelijk naar nieuwe bewoners. Het is een deugd om nu naar Big Brother te kijken via livestream. Uiteraard mag de leefomstandigheden nog wat strenger ivm voeding en luxe maar de groep ….die is goed gekozen. Top dit jaar!!

 2. pip at 15:24

  Salar en Vera eruit,
  Vera zit geen inhoud in, zit een beetje mooi te wezen en toont totaal geen initiatief.Beetje met de mannen hangen.
  Salar bekijkt zichzelf in elke spiegel en in elk raam, maar moet toch maar even blijven voor de scheurtjes die gaan vallen in de andere slaapkamer.
  En alsjeblieft, Kitty kookt continu maar de bacterieën op haar roze pak zijn niet van de lucht, ze slaapt er ook mee.Moet toch verschrikkelijk stinken.

 3. Irina at 10:02

  Ik was zo blij dat ik op hem gestemt had om in het huis te blijven maar al ik nu lees dat hij bevriend is met ( hoogmoedige ) Liese van vorig jaar ben ik blij dat hij er uit ligt .
  .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *