Home » Sercan over zijn verblijf in Big Brother

Sercan over zijn verblijf in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Na de start van de survival week in Big Brother is het vrij rustig in het huis. Tobias en Nawel hebben gewonnen en zijn niet meer genomineerd, de rest van de bewoners zijn nog wel genomineerd. Er word wat gekletst en er wordt eten klaargemaakt voor vanavond. Ook hebben de bewoners vanmorgen wat basic producten ontvangen vanuit de voorraadkamer. Gisteren tijdens de liveshow werd duidelijk dat Sercan het huis moest verlaten. Dit heeft de kijker besloten. Nu we het over Sercan hebben, hij heeft een kort interview gegeven over zijn, toch wel kort verblijf in het huis.

Ik heb mixed feelings begint Sercan zijn verhaal. Ik ben opgelucht, ik ben blij. Ik ben verdrietig, ik ben emotioneel. Ik voel mij 30%. De voorbije dagen heb ik mij heel erg k*t gevoeld. Ik heb vier dagen echt in een hel geleefd. Je weet niet wat er komt. Je blijft maar in onwetendheid leven en het is natuurlijk k*t dat er er na een week uit moet. Ik heb mijn best gedaan om mijzelf te zijn. Ik denk ook dat ik mijzelf ben gebleven. Mijn prioriteit was fun beleven. Dat heb ik zeker en vast gedaan. Ik kwam met een missie om te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. Dat is gebeurd, ik heb vrienden voor het leven gemaakt. Je word geconfronteerd met je mooie ik, je zwakke ik. Mensen reageren op hoe je bent. Dus natuurlijk kom je jezelf tegen. Je leert uit je acties want je hebt niets anders om aan te denken. Ik ga de medebewoners missen en ik ga het hele avontuur missen maar… ja mijn reality check zal nog komen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.3]

Ook interessant:

9 Reacties

Jenny 9 januari 2022 - 13:03

Ik ben zo blij dat er geen extreme figuren in zitten zoals vorig jaar. Dit is een aangename groep. Heel hartelijk naar nieuwe bewoners. Het is een deugd om nu naar Big Brother te kijken via livestream. Uiteraard mag de leefomstandigheden nog wat strenger ivm voeding en luxe maar de groep ….die is goed gekozen. Top dit jaar!!

Beantwoord
Trijntje 9 januari 2022 - 14:05

Helemaal mee eens!

Beantwoord
Betty 9 januari 2022 - 13:47

Vond dit een heel fijne jongen en jammer dat hij er als eerste uit is. Wens hem het beste.

Beantwoord
margo 9 januari 2022 - 17:51

ja ik ook! ik hoop dat hij een kans krijgt om terug te gaan.

Beantwoord
jan 9 januari 2022 - 14:23

volgende stem kitty erout

Beantwoord
pip 9 januari 2022 - 15:24

Salar en Vera eruit,
Vera zit geen inhoud in, zit een beetje mooi te wezen en toont totaal geen initiatief.Beetje met de mannen hangen.
Salar bekijkt zichzelf in elke spiegel en in elk raam, maar moet toch maar even blijven voor de scheurtjes die gaan vallen in de andere slaapkamer.
En alsjeblieft, Kitty kookt continu maar de bacterieën op haar roze pak zijn niet van de lucht, ze slaapt er ook mee.Moet toch verschrikkelijk stinken.

Beantwoord
Maja 9 januari 2022 - 16:26

Vera en grace mogen ook wel hun hamden ui de mouw steken die doen bijna niks zijn alleen bezig met de jongens.

Beantwoord
yvonne 9 januari 2022 - 21:19

ik ben het er mee eens wat sercan zegt ! !

Beantwoord
Irina 13 januari 2022 - 10:02

Ik was zo blij dat ik op hem gestemt had om in het huis te blijven maar al ik nu lees dat hij bevriend is met ( hoogmoedige ) Liese van vorig jaar ben ik blij dat hij er uit ligt .
.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page