Home » Tom en Ashley hebben onenigheid omdat Tom geen knuffel van haar wil

Tom en Ashley hebben onenigheid omdat Tom geen knuffel van haar wil

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond werden de bewoners regelmatig opgeschrikt door het alarm voor de reken challenge. Zo ook Tyron en Tom. Tyron won uiteindelijk en Ashley wil hem een knuffel geven. Tom zit daar niets in, er is toch niks gebeurt zegt hij. Wat doe jij raar zegt Ashley terwijl ze wegloopt.

Als Ashley, Jimmy en Karen wat later op de bank zitten wordt er over dit moment gesproken. Het was toch heel raar wat hier gebeurde zegt Ashley, normaal doen we dat toch altijd? Geef je elkaar toch even een hug, goed gedaan. Ik kwam toch heel lief naar hem toe? Ja antwoordt Jimmy, hij ging ook met de kaarten gooien. En die non verbale communicatie van hem. Glenn en ik keken elkaar aan en wij dachten het is een spelletje. Ik weet niet wat er is met hem. Ashley voelt zich zwaar overprikkeld. Ze heeft zich nog nooit zo slecht gevoelt tijdens haar verblijf in Big Brother.

Uiteindelijk hebben Ashley en Tom een goed gesprek. Welke na een livestream onderbreking te volgen is. Het gesprek is al even gaande. Het gaat over het overprikkeld voelen. Je doet het goed hoor zegt Ashley dan. Maar probeer wel rustig te blijven. Ik snap wel meer waarom dingen soms gaan hoe ze gaan door ons laatste gesprek. Dat helpt wel, dat ik dat weet. Ik weet ook dat anderen dat niet weten, het is niet aan mij om het uit te leggen. Dat klopt antwoordt Tom, ik moet niet tegen iedereen zeggen ik ben zo dus je moet zo naar mij kijken. Nee zegt Ashley, er kan dan wel meer begrip zijn. Het is ook aan jezelf wat je wilt natuurlijk. Maar Dan kwam ook naar mij toe waarom gaat het nou zo? Dat is niet voor mij. Maar ik begrijp wel waarom je op bepaalde dingen zo reageert.

Op de bank vertelt Ashley later aan Karen over haar gesprek met Tom. Hij zei dat het niet zo bedoelt was. Het was druk en dit en dat. Ik zei dat is niet leuk, niet aardig. We komen altijd naar je toe. Ik zei het is niet aardig als je zo doet. En dan ga je tegen mij lopen brom potten. Hij is een beetje overprikkeld, hij zei dat hij moe was. Ik zei je moet meer je rust pakken, we zijn allemaal moe. Het is niet aardig als je zo doet. Ik kwam je gewoon welterusten zeggen, je zou het ook niet oke vinden als ik hem niet begroet en jou laat zitten. Dus dat, verder heb ik het niet over jullie gehad. Dat is niet aan mij.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.4]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 26 februari 2024 - 11:55

Hij negeert wel vaker mensen. Tijd om op te stappen!

Beantwoord
Elly 26 februari 2024 - 14:59

Tom begint Ashley door te krijgen. Ze is nep in het aardig doen. Hopelijk krijgt de rest haar ook door.

Beantwoord
Susanne 26 februari 2024 - 20:57

@Elly .. Dat hoop ik ook! 🙏

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page