Breng nu je stem uit: wie mag er in het Big Brother huis blijven Sercan of Kristof?

Breng nu je stem uit: wie mag er in het Big Brother huis blijven Sercan of Kristof?

Het is vandaag erg rustig in het Big Brother huis, er is dan ook zeer weinig gebeurd. Een aantal bewoners hebben vanmiddag weer even gesport en wat later doen de mannen een spelletje “laatste letter is eerste letter volgende woord” met als onderwerp dieren en voornamen. De dames kletsen ondertussen bij de kledingkasten over van alles en nog wat. Om de verveling te verdrijven gaan de dames zich verkleden om daarna een klein showtje te geven voor de mannen. Eerst oefenen ze een dansje in de gouden slaapkamer. Na het showtje is het tijd voor eten en een douche. Uiteindelijk gaat iedereen in de woonkamer zitten, kletsen en uiteindelijk spelen ze allemaal een spel. De meeste bewoners denken al heel de dag dat ze live gaan maar inmiddels zijn ze er wel achter dat dat niet gaat gebeuren…

Secran en Kristof zijn genomineerd, dit heeft Big Brother gisteren medegedeeld. Inmiddels is het mogelijk om te stemmen. Wie wil jij in het huis houden? Stemmen kan tot 8 januari. Op zaterdag is de liveshow en dan zal bekend worden of, en wie het Big Brother huis definitief moet verlaten. Breng via onderstaande linkjes je stem uit:

Nederlandse kijkers kunnen hier stemmen

Belgische kijkers kunnen hier stemmen

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.1]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Maikel at 20:07

  Ik vond het een moeilijke keuze, maar heb uiteindelijk op Kristof gestemd om te mogen blijven. Ik denk toch dat Kristof meer stemmen gaat krijgen dan Sercan. Ik had trouwens liever gezien dat Kitty genomineerd was, maar helaas is dat niet het geval.

 2. Sjoerd at 21:39

  Heb ook op Kristof gestemd. Verder nog niet het zelfde gevoel bij BB als vorig jaar, maar toen had ik het in het begin ook niet meteen. Dus ik blijf kijken.

 3. Radio Elvira at 11:30

  heb op Sercan gestemd, komt iets beter over, doet alsof er geen camera te bekennen is. Over het algemeen vind ik dat de editie 2022 minder is dan de editie 2021. Of dat nu tussen mijn oren zit, geen idee maar ik betrap me er op dat ik de livestreams die vorig jaar echt elke dag aanstonden, dit jaar slechts 2 keer kort heb bezocht.
  Misschien dat dit de komende maanden zal veranderen met meer deelnemers maar als het zo doorgaat dan stop ik mijn abo bij Videoland per 01/02/2022

 4. Sander at 11:35

  het is allemaal nog een beetje mat. Ik hoop dat er snel wat karakters gaan botsen en er opdrachten komen waarin mensen voor zichzelf moeten kiezen om zo een beetje spanning in die knuffelgroep te krijgen.

  Nu is het gewoon saai kijken naar mensen die zich vervelen en proberen het gezellig te houden. Dat is geen leuke tv.

 5. Katrien at 12:31

  Heb op Sercan gestemd.
  Wil ze eigenlijk beiden nog niet kwijt, maar ja, we hebben weinig keuze.
  Kitty gaat er vast volgende keer uit, al hoeft dat van mij nog niet; altijd goed om iemand erin te zien om je aan te ergeren ?
  Ik vind dit jaar wel al meteen leuk, maar heb nog geen favoriet zoals vorig jaar Thomas ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *