Home » De groep krijgt foto’s van het thuisfront en Jill een opdracht

De groep krijgt foto’s van het thuisfront en Jill een opdracht

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken en Jill heeft een opdracht van Big Brother gekregen. Eerder deze ochtend kregen de bewoners foto’s te zien van het thuisfront en priveleven. Dit zorgde voor de nodige emoties. Uiteindelijk riep de Big Brother stem: Jill, ik hoop dat je deze ochtend hebt gebruikt om je mede bewoners beter te leren kennen. Kom naar de gameroom. Jill is erg zenuwachtig voor wat haar te wachten staat. Ik weet het niet, ik weet het niet zegt ze. Jill loopt door haar zenuwen naar de dagboekkamer en merkt dat ze verkeerd zit. Oh, ik moet naar de gameroom zucht ze. Jowi en Daniëlle moedigen haar aan. Kom op je kan het. En zo niet, niks aan de hand zeggen ze. Jill huilend, zijn jullie dan niet boos? Daarna stapt ze de gameroom in. Na enige tijd komt ze weer terug. En wordt er meer duidelijk over de opdracht die ze moest doen. Ze kreeg sleutelhangers waarmee ze kistjes moest openmaken, aan de hand van de informatie van eerder vandaag. Jill heeft er 9 open gekregen. Hierin zaten onder andere tegoedbonnen met dingen die de bewoners lekker vinden. Hierna moest ze de bonnen bij een roze kistje leggen. In dit roze kistje zat ook de ring van haar oma. De vraag was of ik de ring zou willen of dat ik voor jullie kies en ik heb voor jullie gekozen gaat Jill verder. Daarna wordt ze emotioneel en bieden haar mede bewoners troost. De groep krijgt door Jill haar keuze verschillende spullen, onder andere chocola en chips.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.6]

Ook interessant:

1 Reactie

Jose 13 januari 2021 - 13:26

Thomas, jouw nominatie zou jouw kop kunnen kosten

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page