Home » De Big Brother deelnemers worden wakker met een boodschap van Theo

De Big Brother deelnemers worden wakker met een boodschap van Theo

Door BigBrotherNederland

Na de liveshow van afgelopen avond heeft de groep een gezellige avond gehad. In de voorraad kamer stonden wat versnaperingen waaronder alchol. Ook mochten de bewoners genieten van muziek en besloten een aantal met kleding nog aan de hottub in te gaan. Een enkeling is door de drank aangeschoten. Voor het slapengaan wordt er nog op bijzondere wijze gedanst en de dames gingen “twerken”. De volgende dag gaan de lampen op tijd aan maar iedereen blijft liggen. De groep word gewekt dat ze naar de woonkamer moeten komen. Op het scherm wordt er een boodschap van Theo getoond. Jullie zijn allemaal winnaars, speel het spel slim laat Theo weten. En richt zich vervolgens op Nathalie, hou vol zegt hij. Danielle je bent een moedertje. Daarna laat Theo weten dat hij spijt heeft van zijn schelden en het harde overkomen. Ik ben uit mijn rol, ik ben eruit. Speel jullie rol goed en wordt één van de finalisten sluit hij af. De groep geeft een applaus.

Wat later is er nog een gesprek over Thomas. Hij heeft met zijn gesnurk weer mensen wakker gehouden. Zelfs Jowi werd wakker van zijn gesnurk terwijl hij normaal gesproken overal doorheen slaapt. Het groepje heeft het erover om misschien een neusklemmetje voor hem te vragen aan Big Brother. Daniëlle denkt op haar beurt dat het snurken op deze manier wel een dingetje gaat worden. Jowi vond het echt heftig, hij slaapt heel vast dus het is heel wat als hij er wakker van wordt.

Els heeft verklapt waarom ze gisteren een paar uur weg was met René. Ze vertelt dat ze gisteren een  persoonlijke boodschap voor haar geliefden heeft mogen inspreken. En voegt eraan toe  dat het haar goed heeft gedaan maar dat het wel moeilijk en emotioneel was. Ik had niet gedacht dat het zo moeilijk zou zijn benadrukt ze. Dat is ook f*cking moeilijk reageert Nathalie. Ik heb het ook onderschat, ik dacht, ik doe het wel even. Wat gaat deze dag nog meer brengen? Komt er misschien een nieuwe bewoner?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.8]

Ook interessant:

3 Reacties

Leon van As 15 januari 2021 - 11:16

Graag wil ik aan Thomas een advies uitspreken, hoofdkussen in de rug,dat hij in de nacht niet kan draaien op zijn rug!!

Beantwoord
gerard 15 januari 2021 - 18:04

Of een tennis balletje in zijn shirt naaien op de rug zijde dat was een advies van mijn arts

Beantwoord
M.G. de Wijs-Koning 15 januari 2021 - 16:10

Waarom niet zo’n snurkmachine, is nog beter voor hem ook, want hij zal vast ook apneu hebben met dit snurken, krijgt hij gelijk meer energie, enz. enz.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page