Home » De liveshow: René en Els mogen blijven in Big Brother

De liveshow: René en Els mogen blijven in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Els en René zijn de genomineerden. En vandaag is er duidelijk wat er precies met één van hen gaat gebeuren. Moet iemand het Big Brother huis verlaten? Of mogen ze na het vrijwillige vertrek van Theo toch blijven? Uren lang hebben René en Els gewacht nadat ze hun koffers gepakt hebben. Ze hadden ook geheimzinnige gesprekken en het leek erop dat ze”inside information” hebben. De twee zijn op tijd van de liveshow nog in het huis. En nu is het tijd voor de liveshow. Er zal snel bekend worden wat er gaat gebeuren. In dit bericht beschrijven we hoe het allemaal verlopen is en het belangrijkste van alles, de uitslag.

Door het vrijwillige vertrek van Theo gaat het anders stemmen vandaag. Presentatrice Geraldine laat bij de start van de liveshow weten dat er niemand naar huis moet. De genomineerde met de minste stemmen is wel automatisch genomineerd voor volgende week. Daarna wordt er eerst terug gekeken op de afgelopen dagen. Zoals de challenge van Jill, de nominaties en er familie van Els en René is aan het woord, gebeurtenissen van Theo en zijn uiteindelijke vrijwillige vertrek komen ook aan bod. Theo sluit aan in de liveshow. Theo was 50% Theo maar 50% gespeeld. Iemand kon dat heel goed Terror Jaap. Dat ging vrij goed alleen het ging tegen mij werken. Na twee weken dacht ik dit is niet de Theo die het is. Ik werd steeds ongelukkiger. De mensen die mij kennen herkende mij niet. Ik ben zo in het echt ook niet benadrukt hij. De zoon van Theo bevestigd de gedragingen van zijn vader ook. Hij was niet hoe hij van binnen echt is. Daarna wordt er terug gekeken op hoe Theo in het huis was. Dat hij waarschuwingen heeft gehad is niet de oorzaak dat hij gestopt is. Ik schaam me voor sommige dingen die ik nu zie. Als alles voor je bepaald wordt had ik moeite mee. Nathalie en Daniëlle ga ik het meeste missen. Met Daniëlle had ik een sterke band. Ik heb veel van mijzelf geleerd. Meer naar mensen luisteren en niet altijd mijn mening doorzetten dat er discussie ontstaat. Theo voelt dit niet als verliezen. Ik denk nog steeds dat ik het spel had kunnen winnen maar dan had ik van mijzelf verloren. Els mag erin blijven, heeft mijn hart gewonnen. René is ook een top gozer.

Els en René bespreken hun nominatie en hoe ze erin staan. Huismeester Thomas is aan het woord. En daarna zijn de stemmen geteld en de uitslag is bekend. Geraldine en Peter maken contact met de bewoners in het Big Brother huis. Geraldine zegt tegen de groep dat het moment daar is. Big Brother laat op het scherm is wat het oordeel is van de kijker. Wie heeft de minste stemmen gekregen? Rene en Els houden elkaar vast. René heeft de minste stemmen gekregen. Je bent door zegt Rene tegen Els. Ik kom eraan zegt René en wil zijn schoenen pakken. Peter breekt in en houdt hem tegen. Ga weer even zitten. René ik heb goed en slecht nieuws. René het goede nieuws is, je mag blijven. De groep juicht en klapt. Els benadrukt dat ze dit niet wisten. Peter neemt het woord over. Het slechte nieuws is, je bent sowieso een van de genomineerden van volgende week. Prima antwoordt Rene daar kan ik mee leven! Besef wel dat je een week in de danger zone zit gaat Peter verder. Je moet alles uit de kast halen. René is erg blij met het nieuws. Nathalie is blij en wil graag met Els de hottub in. Peter vraagt naar de tactiek van René. Op dezelfde voet verder reageert René. Ik heb een indruk achter gelaten die niet de juiste was en nu heb ik er 7 dagen de tijd voor om eraan te werken. Ik ga niet aanpassen om wie ik ben. Peter sluit af dat er in de voorraad kamer iets ligt voor een feestje. Voor de kijkers is er ook nog een nieuwe stemmogelijkheid, welke bewoner moet er morgen een opdracht krijgen van Big Brother. Nathalie, Nick of Zoey? Stemmen kan op onderstaande links. Daarna zit de liveshow erop.

Welke bewoner moet er morgen een opdracht krijgen, stem link NL

Welke bewoner moet er morgen een opdracht krijgen, stem link BE

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4]

Ook interessant:

1 Reactie

Hans 15 januari 2021 - 07:13

Prima oplossing Theo had er gewoon geen zin meer in dan kan je beter je plaats afstaan.
Ik volg heel vaak de livestreams op Videoland maar had die battle van Jill niet gezien maar werd wel een beetje emotioneel toen ze de ring vond in het rode kistje maar toch kies ze voor de cadeaubonnen van de bewoners , wat is Jill toch een lieve meid en ze werd meteen getroost door Daniëlle en Jowi het viel me wel op dat Thomas haar niet troosten maar die jonge is nog onervaren in de liefde misschien kom dat nog.
Was gisteren een leuke uitzending.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page