Home » Nick is door een opdracht de nieuwe huismeester geworden

Nick is door een opdracht de nieuwe huismeester geworden

Door BigBrotherNederland

Nick is naar de gameroom geroepen. Als hij terug komt vertelt hij aan de groep dat het heel moeilijk was. Het was een moeilijke keuze maar ik wou niet de gok wagen voegt hij eraan toe. Ik had zes doosjes en er stond overal een boodschap in. In het eerste doosje stond 1500 euro. Maar ik denk, 1500 euro we waren eerder met dei groepsopdracht niet blij geweest als we 1000 euro hadden gewonnen. Dus ik dacht ik ga voor het volgende, het hoogst mogelijke bedrag maar ik wist niet dat het op die manier zou gaan. Het tweede was je mag 24 uur lang een huisdier in het huis hebben. Ohhh juicht de groep. Maar gaat Nick verder een kip is ook een huisdier en daar gaat niemand blij van worden. Een derde was je bent genomineerd. En ik denk dat niemand die gekozen zou hebben gaat Nick verder. Het vierde doosje was min 400 euro van de pot. Toen had ik nog twee kansen. In vijf zat jij wordt huismeester. Ik ben toen na gaan denken, of er zit in het laatste doosje 5000 euro, of min 5000 euro. Ik wou dat risico echt niet pakken benadrukt hij. Ik heb niet gezien wat er in het laatste zit verzekert Nick. Ik wil niet aan de pot te zitten. En heb het kaartje gepakt om huismeester te worden. Ik denk dat als ik had moeten mededelen dat we 5000 euro verloren hadden het veel harder was aangekomen. Dit is maar een week. Liese vraagt aan Nick of hij niet terug mocht naar het vorige doosje. Nick laat weten van niet, het was of kiezen of het volgende doosje. Ik dacht dat het om bedragen zou gaan. Zoey klapt en de groep volgt. Dit was voor mij voor de groep misschien het belangrijkste, ik wou geen min bedrag of sanctie riskeren. Ik twijfelde ook aan het huisdier dat was voor de groep misschien wel leuk geweest. Els denkt op haar beurt dat hij het goed gedaan heeft. Ik wilde voor de groep het beste blijft Nick maar benadrukken. We hebben niks verloren en niks gewonnen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.1]

Ook interessant:

4 Reacties

Herman 15 januari 2021 - 17:17

Ja nick goeie keuze als belg ook huismeester te worden. Beter voor de belgen en nu nog de nieuwe huisregels?

Beantwoord
Jo 15 januari 2021 - 18:36

Wat waardeloos, zit je naar 2 streams te kijken en je kan totaal niks volgen. Geef mij maar 4 streams net zoals utopia. Dit is prutswerk.

Beantwoord
Monique 15 januari 2021 - 19:03

Wat een slecht nieuws. Ik dacht, dat na het vertrek van Theo, er geen slechter nieuws kon komen dat dit nieuws. Ik zie Nick namelijk graag naar huis gaan. Ik heb er helemaal niks mee.

Beantwoord
Istar 16 januari 2021 - 11:00

Ik ben blij dat Theo eruit is gegaan. Hij kan totaal niet tegen kritiek en zijn wil is wet. Hij is ook grof in zijn praten. Ik zag ook dat anderen in het huis zich ook steeds meer gingen ergeren aan hem.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page