Home » De eerste ruzie in Big Brother is een feit, Nathalie en Daniëlle hebben onenigheid

De eerste ruzie in Big Brother is een feit, Nathalie en Daniëlle hebben onenigheid

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was de eerste echte ruzie in Big Brother een feit. Nathalie was op de plek van Daniëlle gaan zitten. En al snel ontstond er de eerste onenigheid. Dat Nathalie op de plek van Daniëlle ging zitten zei ze wat van en dat viel verkeerd.

Daniëlle en Nathalie lopen naar de gang. Ik ben er niet boos over zegt Nathalie.  Passief agressief gedrag voegt ze eraan toe. Serieus reageert Daniëlle vragend. Ja dat is serieus antwoordt Nathalie. Jij mag af en toe van die opmerkingen maken die niet helemaal chill zijn, en ik zeg ‘oh ja, ga lekker op m’n plek zitten zegt Daniëlle op haar beurt. Volgens Nathalie is het puur de manier waarop het gezegd werd. Maar ik ben niet passief agressief benadrukt Daniëlle. Nou, zo kwam het wel over merkt Nathalie op. Het is ook niet mijn schuld dat het nu verkeerd gaat, ik wilde je alleen maar helpen verzekert Daniëlle. Nathalie: Nou, sorry hoor gaat Nathalie verder. Nou moet je niet weglopen hoor Daan. Ik heb niet gezegd dat het jouw schuld is dat het verkeerd gaat. Nou moet je echt niet weglopen. Waarom loop je nou weg? Met die opmerking, het is niet mijn schuld. Ik geef jou niet de schuld voegt ze eraan toe.Ik ben niet passief agressief herhaald Daniëlle nog maar een keer.  Jawel zegt Nathalie. Ik ga daar zitten, ik wist niet dat je daar zat. Je kunt toch ook zeggen, Nat, ik zit daar. Je reageert zo fel zegt Daniëlle. Ik werd net uitgelachen door hun toen ik René moest helpen. Was ik daarbij, was ik daarbij snauwt Nathalie. Ik heb je niet bewust genegeerd antwoordt Daniëlle. Het was niet boos bedoeld. Maar normaal zou jij zoiets zeggen en dan is het een grapje en nu is het passief agressief vervolgd ze. Nathalie laat weten dat ze het op een andere manier ziet. Ik zei het niet op die manier, echt niet benadrukt ze.

Jowi komt erbij staan en zegt tegen Nathalie dat ze soms dingen op een felle manier zegt. Daar moet je op letten. Dan moet je dat ook kunnen incasseren benadrukt hij.  Het was niet mijn bedoeling om snappy te zijn zegt Daniëlle. Ik bied mijn excuses ervoor aan. Het kwam op mij wel op die manier over reageert Nathalie. Maar daar hoef je niet je excuses voor aan te bieden. Maar als zij dat zegt, moet je dat ook aannemen merkt Jowi op. Ok, ik neem het aan antwoordt Nathalie. Het is goed, het is goed Daan, voegt ze eraan toe. Het is goed herhaalt Nathalie nog maar een keer.  Nee, het is niet goed, want je bent pissig zegt Daniëlle. Daarna draaien de twee nog enige tijd om elkaar heen en negeren elkaar.

Kort samengevat, René had wat moeite met het breien voor de opdracht. Daniëlle ging hem helpen, Liese moest op dat moment door een dubbelzinnige opmerking lachen. Daniëlle zei op een niet zo vriendelijke manier dat Liese moest stoppen met lachen. Waarop Liese zei dat ze Daniëlle niet uitlacht. Vervolgens ging Nathalie op de plaats van Daniëlle zitten. En daaruit ontstond bovenstaande onenigheid. Uiteindelijk zei Liese sorry tegen Daniëlle en daarna ging ze richting de slaapkamer…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.3]

Ook interessant:

9 Reacties

Hans 17 januari 2021 - 09:07

Nathalie is maar een rare vrouw ze is ook niet te peilen en staat meteen en slaat meteen op til als je wat zeg ze voelt zich steeds aangevallen.
En Daniëlle is zo een lieve vrouw die veel in dat huis doet en ook nog heel intelligent is ook die gaat niet zomaar ruzie schoppen , Nathalie had het gewoon op kunnen lossen door sorry te zeggen en niet meteen in de aanval te gaan dan was het met een sisser afgelopen

Beantwoord
LA van As 17 januari 2021 - 09:22

Nathalie en Daniëlle mogen vanmij vertrekken, wat zijn deze twee onrust saaiers!!
Nederland wordt wakker en stem op deze twee, EXIT!!!

Beantwoord
Sandra 17 januari 2021 - 09:19

Danielle heeft het gevoel dat zij de alles voor het zeggen heeft in huis. Helaas is zij ook gewoon een van de bewoners. Nathalie vind ik een meeloper heel schijnheilig.

Beantwoord
Richard 17 januari 2021 - 09:28

De eerste en vast niet de laatste onenigheid in het huis.
Daniëlle is een topper en is 1 van mijn favoriete. Nathalie is niet te soms raar bezig

Beantwoord
Rex 17 januari 2021 - 10:13

Nathalie is een gevaarlijke meisje die recht in je gezicht aardig doet en 5 seconden later over je roddelt. Ze pest ook Naomi en anderen. Als Theo wordt aangesproken op zijn gedrag moet Nathalie zeker aangesproken worden. Pesten mag nooit worden goedgekeurd, ook niet in een spel.

Beantwoord
Herman 17 januari 2021 - 11:22

Hans, inderdaad die Nathalie is in mijn ogen nog een vals mens erbij. Voor de nominatie kwam Els dichter bij haar en we hoorden haar duidelijk zeggen die moet er niet bijkomen. En nu zogezegd maatjes met Els nadat ze Els had genomineerd. Nathalie zou van mij zeker mogen genomineerd worden. Danielle is inderdaad wel veranderd sedert dat ze in het huis vertoefd maar in de goeie zin. Nu zit ze ook veel bij de Belgen. En die ruzie heb ik ook rechtstreeks gezien op TV. Hier was Nathalie verkeerd en zo Danielle aanvallen niet gepast. Heb je de Belgen al zien ruzie maken ik denk het niet. Met Theo in het huis had ze zogezegd bescherming van hem, maar ja die is weg en nu staat ze bijna alleen. Sorry dit is een reactie op het schrijven van Hans

Beantwoord
Ruud 17 januari 2021 - 11:36

Nathalie erger ik me al vanaf het begin aan. Doet wenig maar probeert anderen aan te voeren en te verbeteren. Net als Els is alleen de hottub belangrijk voor haar.
Nathalie is snel geiirteerd en reageer er fel op, ze is het probleem in de groep en ik hoop dat er snel uit genomineerd wordt.
Duidelijk dus, ik moet haar niet.

Beantwoord
Leonie 17 januari 2021 - 12:19

Nathalie had er bij eerste stemming van mij er al uitgezogen
Vind het een raar kind

Beantwoord
Istar 18 januari 2021 - 15:26

Daniëlle mag ik wel maar Nathalie niet.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page