Home » Big Brother vertelt de groep wie er genomineerd is

Big Brother vertelt de groep wie er genomineerd is

Door BigBrotherNederland

Gisteren, na de komst van drie nieuwe bewoners is de dag rustig verlopen. De groep maakt uitgebreid kennis met de nieuwelingen Julie, Michel en Patrick. En maakt hen ook wegwijs. Verder worden er spelletjes gespeeld en rond 22:30 uur is er een dreigend muziekje te horen. Tijd voor de uitslag van de nominatie.

Alle bewoners begint Big Brother, kom naar de woonkamer. Iedereen gaat op de bank zitten en wacht in spanning af op wat er komen gaat. Het blijft enige tijd stil maar dan laat de stem weer van zich horen. Bewoners, de nominaties zijn bekend! René, jij was al genomineerd. De andere genomineerden zijn: Liese en Naomi. Naomi knikt en Liese had het al verwacht. En gaat lachend naar de toilet. En Patrick merkt op dat de sfeer wel stil is. Ik ben er verbaasd van dat die twee genomineerd zijn. Liese heeft geen stress en Naomi spreekt er met René over. Ze lijkt er vrij koel onder. René merkt op dat de sfeer er wel k*t door wordt. Naomi besluit een beetje rond te lopen en Liese geeft haar een knuffel. Al snel fluisteren de twee en is het gesprek bijna niet meer te volgen. De twee vinden dat ze dom zijn geweest. En Naomi benadrukt dat het een spel is. Zoey komt er ook bij staan en geeft de genomineerden een knuffel. En wederom wordt er gefluisterd. Daarna gaat Naomi samen met Jowi een potje schaken. Wat vinden jullie ervan dat René, Naomi en Liese genomineerd zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.6]

Ook interessant:

9 Reacties

Ruud 20 januari 2021 - 08:33

Ik vind dat daardoor de sfeer in het huis als een pijl naar beneden gaat. De verkeerden zijn wederom genomineerd.
De arrogante en snel geirriteerde spelverpesters Els en Nathalie blijven ongemoeid.
Dit gaat weer veel tv en livestream kijkers kosten heb ik al gemerkt in diverse chatboxen.
Velen begint het de strot uit te komen, mede omdat er weer nieuwe bewoners bij zijn gekomen dit maakt t er ook niet leuker op. De bewoners die het spel al van begin af aan spelen verdienen wel een beloning.

Beantwoord
John 20 januari 2021 - 08:38

Zeer juist ruud !
Nathalie is de slechte schakel in het geheel, jowi en thomas volgen haar als hondjes.
Spijt zal te laat komen, hoe naief kan je zijn…

Beantwoord
Diny 20 januari 2021 - 09:53

Ja dan speelt ze het spel goed is een spel hè.
Dus Nathalie is een sterke speler.
En ja Nick die is volgende week aan de beurt denk ik.

Beantwoord
Ilse van dunneghem 20 januari 2021 - 10:07

Niet eerlijk verlopen met die complotten van de Nederlanders

Beantwoord
Bond007 20 januari 2021 - 12:32

Zo als ik het volg is het spel tussen nl België

Zo ziet ik he ik kan fout hebben

Beantwoord
Hans 20 januari 2021 - 14:15

Ik had Liese en Naomi niet genomineerd maar ja de Nederlanders hebben gewoon op de Belgen gestemd en was afgesproken werk.
Maar ik vind wel dat Rene moet blijven dus heb op hem gestemd om in het huis te blijven.

Beantwoord
lauren 21 januari 2021 - 07:57

Rene moet blijven

Beantwoord
Leentje 22 januari 2021 - 13:46

Dat noemen ze ook wel “bondjes” wat heel gewoon is in zo ’n spel als Big Brother. De Belgen hadden het net zo kunnen doen. Met zo ’n groep mensen in een huis, gaan er zich gewoon bondjes vormen. Dat was net als met Expedition Robinson, veel mensen op 1 eiland. Toen waren de Belgen ook aan het “bonden” en niet een heel klein beetje. Maar hey, kom op, wat ze zelf ook steeds zeggen in het huis:” t is maar een spel” 😉

Beantwoord
jan 9 februari 2021 - 21:40

michel moet eruit heeft complot met nick en lisse

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page