Home » René moet Big Brother verlaten

René moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Terwijl de bewoners gezellig zitten te kletsen en een spelletje zitten te doen meld de Big Brother stem zich. Pak nu je koffers uit de voorraadkamer genomineerden. René, Naomi en Liese gaan aan de slag. Liese mist een koffer en René mist een tas. Als alles compleet is is het tijd om in te pakken. Zoey hoopt wel dat de genomineerden mogen blijven in het Big Brother huis. Ze weten nog niet of ze naar de exit room moeten of niet. Het blijkt niet zo te zijn want op het moment dat de liveshow begint zitten genomineerden René, Naomi en Liese nog in het Big Brother huis.

Dan is het tijd voor de derde liveshow. Geraldine laat weten dat één bewoner het huis moet verlaten. Geraldine en Peter maken contact met het huis en vragen aan de genomineerden hoe ze erin staan. René hoopt de nominaties te overleven. Ik heb het rustig beleefd, later komen altijd de zenuwen. Het is een spel en we gaan het zien vanavond. Liese wil niets aan zichzelf veranderen maar wel tactisch gaan stemmen. Naomi wil liever niet vertellen wat haar raakt, maar ik heb het sinds gisteren een plaatsje kunnen geven. Ik ben er volledig oke mee. De vriend van Liese is aanwezig, en de moeder van René en Naomi ook. Ze geven hun mening over het feit dat hun dochter/zoon genomineerd is. Daarna wordt er teruggeblikt op gebeurtenissen die zich eerder deze week af hebben gespeeld. Zoals het tennis spel, en Patrick over complottheorieën, en de komst van drie nieuwe bewoners,

Er wordt weer even contact gelegd met het huis en de nieuwste bewoners krijgen de vraag hoe ze hun binnenkomst ervaren hebben. Patrick zou het liefst met getrokken pistolen binnen komen. Doet de groetjes aan heel Antwerpen. Julie vond het niet gemakkelijk maar is goed ontvangen. En het is een goede groep, alleen maar fun. Michel is binnen gekomen en de mensen waarvan ik dacht daar heb ik niets mee heb ik nu wel wat mee. Het is toch anders. Daarna delen de deskundigen hun bevindingen. Er word contact gemaakt met het huis. Huismeester Nick komt ook aan het woord en het gaat over zijn opdracht. Doosje 6 wordt onthult, als Nick dit doosje gekozen had zou de groep een huisfeest mogen hebben. Daniëlle is aan het woord over de Big Brother token en het doosje waar deze in hoort. Daniëlle beschermt deze maar heeft er geen stress van. Daarna wordt er aan Jowi gevraagd of de token nog in het doosje zit. Jowi laat weten dat hij dat niet weet en Liese merkt op dat deze leeg is. Waar is de token dan vraagt presentator Peter. Niemand weet het en Jowi kijkt in het doosje. Deze is inderdaad leeg. Aan de genomineerden zijn dan aan bod, er wordt gevraagd wie ze denken dat er weg moet. René vind dat zijn mede genomineerde bewoners toppers zijn en niemand weg wil. Liese hoopt dat zij niet weg mag en Naomi heeft echt geen idee. Geraldine gaat dan met een golfkar richting het huis om de bewoner op te vangen die het Big Brother huis moet verlaten.

Dan is het tijd voor de uitslag. Als je naam op het scherm verschijnt mag je blijven. De eerste bewoner die mag blijven is Liese. Liese schreeuwt oh my god. Ik ben heel blij! Het gaat tussen Naomi en René. De naam die op het scherm komt hoeft niet naar huis moet. Naomi verschijnt op het scherm, dat betekend dat René het Big Brother huis moet verlaten. René geeft Naomi een knuffel en de rest van de groep volgt. De bewoners staat nog iets te wachten in de voorraadkamer. En René gaat het huis uit, dank jullie wel zegt hij. René bedankt wordt er geroepen en met applaus gaat hij het huis uit. René wordt opgevangen door Geraldine. René vindt dat die meiden het verdienen. Ik ben ook wel blij dat ik het avontuur heb aangegaan en dat ik mijzelf toch een beetje heb kunnen laten zien. De moeder van René is blij dat haar zoon eruit is. Het is mooi geweest. René arriveert in de studio en haar moeder zegt dat ze trots is. Ze heeft emotie en René wil liever niet dat ze gaat huilen want dat vindt hij moeilijk. Het is onwijs moeilijk, het is een aparte groep mensen. Ik heb moeilijke momenten gehad om mij aan te passen. De laatste dagen heb ik wel mensen een band opgebouwd en het is intens. Ik heb geen spijt maar ik ben blij dat ik mijn mensen weer kan zien. De moeder van René zegt dat ze dichtbij is doelend op zijn vriendin. René wordt emotioneel. Ik heb iedereen erg gemist en ook haar. Ik heb momenten gehad dat ik haar nodig had om mij heen. Ik had niet voorgesteld hoe je momenten tegen gaat komen waarin je je eigen emoties moet uitten. En begrijpen hoe goed je het hebt. René neemt afscheid van Geraldine en Peter en geeft zijn moeder een dikke knuffel. En zit de liveshow erop.

René wordt opgevangen door Geraldine achter het Big Brother huis

Dan is er nog een vraag voor de fans, vinden jullie dat de Big Brother token in het huis moet blijven?

Nederlandse kijkers kunnen hier stemmen

Belgische kijkers kunnen hier stemmen

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.7]

Ook interessant:

7 Reacties

Albert 21 januari 2021 - 22:26

Dan nu graag een nieuwe regel in Big Brother!
Dat genomineerden van deze week de komende week niet genomineerd mogen worden!

Beantwoord
gerard 21 januari 2021 - 22:51

Big Brother moet iedereen straffen als ze een complot doen om mensen de uit te stemmen..iedereen moet dit voor zijn zelf houden zo niet de uit.

Beantwoord
Stephan 22 januari 2021 - 02:06

Hoi Gerard. Deels ben ik het met je eens maar aan de andere kant is het onderdeel van het spel. Voelt af en toe inderdaad wel schijnheilig en mensen een mes in de rug steken.

Beantwoord
Hans 22 januari 2021 - 09:01

De mensen thuis hebben het laatste woord dus als je daarvan de meeste stemmen krijg ben je spekkoper.

Beantwoord
Hans 22 januari 2021 - 08:38

Straks blijven alle Belgen over want in Belgenland wordt veel meer gestemd en gekeken.
Hier hoor je niks van Big Brother niemand weet dat het al een paar weken aan de gang is.

Beantwoord
Hans 22 januari 2021 - 08:58

Maar toch vind ik Naomi en Liese leuke vrouwen vooral Naomi is een heel gevoelige vrouw en zeer lief.

Beantwoord
Cindy 22 januari 2021 - 16:26

Als Belg en grote BB fan had ik persoonlijk René nog ff in het huis willen houden en mocht van mijn part Liese per direct der biezen pakken!!
& Dit gaat mij totaal niet om de strijd België /Nederland maar gewoon om de personen zelf die wij als kijker te zien krijgen!!!

Wordt Liese nu nog huismeester ook ???

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page