Home » Naomi en Daniëlle bespreken wat er met de “verdwenen” Big Brother token moet gebeuren

Naomi en Daniëlle bespreken wat er met de “verdwenen” Big Brother token moet gebeuren

Door BigBrotherNederland

Na de liveshow zien we op de Big Brother live stream dat Liese even met Daniëlle wil praten over de Big Brother token. Tijdens de liveshow van afgelopen avond werd voor de hele groep bekend dat de token verdwenen is. Naomi en Daniëlle gaan even apart staan en Naomi geeft toe dat ze tegen Liese vertelt heeft dat de token weg is. Ik voelde mij gisteren zo onveilig daarom heb ik het vertelt.Verder vind ze dat er niet over gelogen moet worden. Laat het spel het spel zijn. Daniëlle laat weten dat ze zich niet moet verontschuldigen. Ik ben ook niet altijd even goed en mij om laten praten, ik heb ook op jou gestemd. Ik heb die token gepakt om te voorkomen dat je het misschien niet zou overleven snikt ze verder. Ik dacht dat ik met jou zou staan als genomineerden. Naomi is ervan overtuigd dat Daniëlle een sterke speler is. En Liese heb ik ook op gestemd omdat ik daar niet tussen kom, ze praat met bepaalde mensen gaat Daniëlle verder. En ik vond jouw mysterieus ik kon niets anders zeggen. Naomi benadrukt dat het oké is. Het gaat nog even over de token, deze heeft Daniëlle opnieuw verstopt. Ik word er helemaal paranoia van. Hij zit in een pot met zalf in mijn kast. Naomi lacht hard. De twee bespreken daarna dat ze eerlijk gaan zijn tegen elkaar. Maar ik weet niet of ik Liese kan vertrouwen benadrukt Daniëlle snikkend. Naomi wil nu meer overleggen qua stemmen en minder op gevoel. Ze wil niet dat de mensen waarmee ze klikt weggaan. Daniëlle vraagt zich af wat er nu met die token moet. Naomi denkt dat ze het spel moet spelen maar Daniëlle wil geen gezeik. Naomi denkt dat ze de token gewoon terug moet leggen zonder dat iemand het ziet. Daarna komt Nathalie binnen en gaan de twee verder dansen op de muziek. De bewoners gaan feesten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Ook interessant:

7 Reacties

Hans 22 januari 2021 - 09:06

Alleen Thomas had de beste oplossing gewoon die token over de schutting gooien of aan Big Brother vragen of ze er geld voor kunnen krijgen en anders over de schutting met die token heeft niemand er wat aan , maar veel in dat huis durven die beslissing niet te nemen…

Beantwoord
wim 22 januari 2021 - 09:11

ik vind het erg vreemd om zo met die token bezig te zijn en er zo glashard om te liegen, dat komt bij niet over of ze dat voor iemand anders doet , volgens mij gunt ze het aan niemand en is ze erg gevaarlijk en sneaky , ze probeert teveel met alle winden mee te waaien , maar dat is mijn mening , ik denk dat ze heel erg graag het spel wil winnen zodat ze eventueel voor zichzelf kan kiezen als ze eruit komt , dan zou ze niet meer financieel afhankelijk zijn van een partner .

Beantwoord
Ruud 22 januari 2021 - 09:30

Groot gelijk

Beantwoord
Ruud 22 januari 2021 - 11:27

Wereldgozer die Thomas

Beantwoord
wim 22 januari 2021 - 11:42

thomas is voor mij nou al de winnaar

Beantwoord
Henk 22 januari 2021 - 14:10

Het heeft totaal geen nut meer om de streams te kijken, als er wat is krijg je niets te zien, je mag ze alleen op de bank zien hangen met waterfles, of onder dekentje, was altijd fan van BB maar dit is zo saai dat het wel moet floppen.

Beantwoord
Ruud 23 januari 2021 - 07:17

Mee eens

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page