Liese deelt haar nieuwe huisregels aan de groep

Liese deelt haar nieuwe huisregels aan de groep

Liese is door een opdracht huismeester geworden, en daar horen natuurlijk nieuwe huisregels bij. De eerste regel is het Big Brother lied welke de groep eerder g emaakt heeft bij het opstaan. Iedereen moet op tijd uit bed en het bed opmaken. De tweede regel is dat er in de avond een biechtmoment is zodat alles bespreekbaar gemaakt word. En de laatste regel is elke dag een groepslunch of een activiteit buiten. Als de regels niet nageleefd worden staat er een straf op. De straf is een frisse duik in de hottub.

Verder zijn de bewoners veel bezig met de volgende nominatieronde. Zo hebben Daniëlle, Nathalie en Els het over Patrick. Ze hebben enige irritaties rondom hem, het lijkt erop dat dat hun volgende doel wordt. Al denken ze dat Julie en Zoey ook goed is om op te stemmen… Later gaat Els nog het gesprek aan met Thomas over het nomineren. Dat gezeik over het stemmen daar word ik ook helemaal knettergek van, al die speculaties begint Els het gesprek. Ja logisch he reageert Thomas. Ja als w erin zitten, zitten we erin zegt Els. Ik zie het allemaal wel benadrukt ze.  Als je je tot nu toe altijd redelijk veilig hebt gevoeld, is dit de eerste keer dat je je niet veilig voelt merkt Thomas op. Sommige mensen gaan daar anders mee om dan andere mensen. Bij mij zat dit al wel in mijn hoofd voegt hij eraan toe. Ik heb er gezeten, ik weet hoet het is vertelt Els.  Maar ik heb ook geen zin om de hele tijd iemand anders z’n ass te redden, terwijl mijn ass niet gered wordt. Dat zeg ik tegen jou, dat zeg ik tegen de rest niet. Nou gaan we in een keer wel overleggen, daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in benadrukt ze. Ja maar ik heb het al vaker gezegd, wat jij in de dagboekkamer doet is uiteindelijk jouw beslissing en van niemand anders reageert Thomas. Ja precies dat doe ik ook wel eindigt Els het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.1]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Floris at 18:51

    In de oerversie van Big Brother was het allemaal een stuk relaxter dat merk je aan alles. Iedereen is nu bezig met complotten, afspraken en hoe ze over komen op tv. Met dank aan social media.

  2. Hans at 08:00

    Zoey vind ik ook helemaal niks aan ze doet verder niks dan op de bank slapen dat wordt mij stem of Nick die vind zich zelf wel zo goed bahhh.

  3. Fred at 11:50

    Beste fans, even iets anders, ik kijk graag naar BB maar ik versta die belgen zo slecht die kunnen toch ook “gewoon” zonder dialect spreken, stel dat er iemand uit Friesland in eigen dialect gaat spreken? dan versta je helemaal niets meer, zo kan ik maar de helft volgen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *