De bewoners doen een boodschappen spel, en Els krijgt waarschijnlijk veel stemmen

De bewoners doen een boodschappen spel, en Els krijgt waarschijnlijk veel stemmen

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. De groep werd rond 8:00 uur gewekt door het Big Brother lied. Sommigen hebben moeite met opstaan. Een enkeling is verward door de ovenklok die aangepast is. Dit heeft Thomas in de nacht gedaan. Daarna wordt er gesport en Michel doet aan bankdrukken op een bijzondere manier. Rond 11:00 uur moeten alle bewoners naar de gameroom komen. Wat ze exact hebben moeten doen is onduidelijk. Ze hebben een boodschappenspel gespeeld en blijkbaar is dit positief afgelopen. Enkele bewoners bespreken de nominaties. Zo hebben Liese, Zoey en Julie een gesprek over de nominaties. Waarin duidelijk wordt dat Els stemmen kan verwachten. Waarschijnlijk gaat Els stemmen krijgen van Liese, Naomi, Zoey, Nick en Julie. Op moment van schrijven zit een groot deel van de groep in de tuin, te genieten van een tosti en het zonnetje. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.9]
Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *