Home » Zoey en Jowi zijn het meest betrouwbaar volgens de groep en moeten een spel spelen

Zoey en Jowi zijn het meest betrouwbaar volgens de groep en moeten een spel spelen

Door BigBrotherNederland

Gisteren kregen de bewoners te horen dat er een gelijkstand is in de nominatie. Niet veel later moest de groep bijeenkomen en Big Brother wilde dat de bewoners een aantal vragen moest beantwoorden. Waarschijnlijk om het verloop van het spel verder te bepalen. Een nieuwe dag in Big Brother is inmiddels aangebroken. Als iedereen ontbeten heeft roept de Big Brother stem dat de groep naar de woonkamer moet komen. Zodra iedereen er klaar voor is heeft Big Brother een mededeling. Bewoners, jullie hebben als groep besloten. De meest betrouwbare bewoners in het huis zijn volgens jullie Jowi en Zoey. Jowi en Zoey maak jullie klaar voor het spel. Jullie hebben twee minuten. Daarna verdwijnen de twee in de gameroom. Thomas probeert nog op te vangen wat er gebeurd en luistert aan de deur. Thomas zegt Big Brother, die boodschap is voldoende en gaat weer terug richting de woonkamer. Je kunt toch niks horen mompelt hij… Het is afwachten wat de twee gedaan hebben in de gameroom. We komen, zodra er meer duidelijk is op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 3.9]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page