Gelijke stand in de nominatie en Big Brother heeft gewetensvragen voor het verloop van het spel

Gelijke stand in de nominatie en Big Brother heeft gewetensvragen voor het verloop van het spel

De bewoners hebben vandaag mogen nomineren. Big Brother heeft daar iets over te melden want er klinkt een dreigende toon door het huis en de tuin. Bewoners begint de stem, er is een gelijke stand bij het nomineren. Huismeester Liese, kom naar de dagboekkamer! Daarna deelt de stem niks meer en gaan de bewoners weer verder. Nog iets later meldt de stem zich weer, iedereen moet naar de woonkamer komen. Big Brother heeft wederom een mededeling. Bewoners, jullie wonen al een tidje in mijn huis. En ben benieuwd hoe jullie over elkaar denken. Wie van je mede bewoners vertrouw je blind? En wie zou je nooit een geheim toevertrouwen? Realiseer je goed dat al jullie antwoorden consequenties hebben voor het spel. Kom één voor één naar de dagboekkamer. Thomas mag als eerste naar de dagboekkamer komen. Zou dit vragenuurtje consequenties hebben voor het verloop van de nominaties?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 3.4]
Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *