Home » Els en Patrick horen dat ze genomineerd zijn en Liese deelt haar nominatie geheim

Els en Patrick horen dat ze genomineerd zijn en Liese deelt haar nominatie geheim

Door BigBrotherNederland

Terwijl de bewoners afgelopen avond een spelletje aan het spelen zijn heeft Big Brother iets te melden. Bewoners, de nominaties zijn bekend. Daarna is het enige tijd stil, tot Big Brother weer verder vertelt. De genomineerden zijn…. Els en Patrick! Els en Patrick geven elkaar daarna een hand. Els glimlacht en de rest van de groep blijft even stil. Liese vraagt of ze uit zal leggen wat zij hier voor rol in heeft gespeeld. Het ging tussen Patrick en Julie begint Liese haar verhaal. Ik heb dan gekozen voor u, doelend op Patrick. Dat is goed reageert Patrick. Omdat je vaak ook gezegd hebt nomineer mij maar gaat Liese verder. Het was echt geen leuke beslissing. Geen probleem zegt Patrick, je hebt een goede beslissing genomen. Echt waar. Als je je maar niet rot gaat voelen. Dat heb ik wel even gedaan antwoordt Liese. We gaan morgen gewoon voortdoen zolang we ermee bezig zijn zegt Patrick. Ik ben blij dat ik dit op mijn ouderdom dit heb mee mogen maken. Het is voor mij al fantastisch. Julie bedankt Liese ook voor deze keuze. Patrick wil zijn foto liever weg hebben van het beeld maar de rest vind het een mooie foto. We hadden belooft dat we de sfeer niet gingen verpesten zegt Els. Dus doe je ding zou ik zeggen. De groep gaat vervolgens aan de koffie en de thee. Een stilte valt en Patrick zegt uiteindelijk dat er gewoon gesproken mag worden. We zijn niet dood he grapt hij. Els en Patrick besluiten dubbel van hun tijd te genieten. Komt goed zegt Els…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.1]

Ook interessant:

16 Reacties

Hans 27 januari 2021 - 09:07

Als er nog alleen Belgen over blijft vindt ik er niks meer aan en zeg ik mij Videoland abonnement op.

Beantwoord
Roos 27 januari 2021 - 09:35

Gaat mij net zo.

Beantwoord
Annemarie 28 januari 2021 - 08:54

Ik neem aan dat je dan op Els hebt gestemd

Beantwoord
Natasja 27 januari 2021 - 09:21

Ik vind dat Patrick nog even mag blijven die zit er nog te kort in vind ik.
Els mag er van mij uit ik vind haar geen praten over de andere bewoners,

Beantwoord
Maikel 27 januari 2021 - 12:17

Inderdaad Els eruit, en Patrick moet blijven! Heb zelf mijn stem al aan Patrick gegeven.

Beantwoord
Herman 27 januari 2021 - 23:01

Jij snapt het Natasja…..weet je wat ik bedoel?

Beantwoord
Natasja 27 januari 2021 - 09:24

Gemeen praten over andere bewoners houdt ik niet van.

Beantwoord
wim 27 januari 2021 - 09:45

ik ook

Beantwoord
kpdd 27 januari 2021 - 10:17

Het gaat to nu toe om en om, toch?
Eerst Ziko (B) eruit.
Toen was René aan de beurt maar Theo (N) ging zelf.
Als derde alsnog René (N).
Als nu Els eruit raakt is het evenwicht weg, maar dat heeft dan nog steeds Theo veroorzaakt.
Maar stem Patrick eruit en het klopt weer (àls het al uitmaakt, want het is toch geen België-Nederland?)
Ik (N) stem waarschijnlijk op Els om te mogen blijven ; )

Beantwoord
Herman 27 januari 2021 - 16:41

Eerst roddeltante Els eruit en volgende week achterklaptante Natalie eruit……snap je wat ik bedoel?

Beantwoord
Maikel 27 januari 2021 - 17:57

Daar sluit ik mij volledig bij aan Herman.

Beantwoord
Herman 27 januari 2021 - 21:03

Fijn dat het snapt Maikel….weet je wel?

Beantwoord
jolanda 27 januari 2021 - 17:45

precies Els eruit,! ik houd ook niet van geroddel achter je rug ?

Beantwoord
Herman 27 januari 2021 - 21:55

Je zult Els toch als buurvrouw naast je hebben wonen pppffffff

Beantwoord
Albert 28 januari 2021 - 08:28

Els is prima te missen in dat huis, zonder haar wordt er al voldoende geroddeld!
En Patrick voegt nog wat actie toe tenminste, die mag van mij nog wel even blijven

Beantwoord
gerard 28 januari 2021 - 13:44

Ik vind dit programma eigenlijk niks aan met die Belgen ten eerste je verstaat die gasten geeens en ze zitten alleen masrbij elkaar, met de Nederlandse mensen die hebben teminste hun mondje klaar staan en begrijpen elkaar , die andere gasten noem ik ze maar zijn echt stiekem, op Thomas na.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page