Els en Patrick horen dat ze genomineerd zijn en Liese deelt haar nominatie geheim

Els en Patrick horen dat ze genomineerd zijn en Liese deelt haar nominatie geheim

Terwijl de bewoners afgelopen avond een spelletje aan het spelen zijn heeft Big Brother iets te melden. Bewoners, de nominaties zijn bekend. Daarna is het enige tijd stil, tot Big Brother weer verder vertelt. De genomineerden zijn…. Els en Patrick! Els en Patrick geven elkaar daarna een hand. Els glimlacht en de rest van de groep blijft even stil. Liese vraagt of ze uit zal leggen wat zij hier voor rol in heeft gespeeld. Het ging tussen Patrick en Julie begint Liese haar verhaal. Ik heb dan gekozen voor u, doelend op Patrick. Dat is goed reageert Patrick. Omdat je vaak ook gezegd hebt nomineer mij maar gaat Liese verder. Het was echt geen leuke beslissing. Geen probleem zegt Patrick, je hebt een goede beslissing genomen. Echt waar. Als je je maar niet rot gaat voelen. Dat heb ik wel even gedaan antwoordt Liese. We gaan morgen gewoon voortdoen zolang we ermee bezig zijn zegt Patrick. Ik ben blij dat ik dit op mijn ouderdom dit heb mee mogen maken. Het is voor mij al fantastisch. Julie bedankt Liese ook voor deze keuze. Patrick wil zijn foto liever weg hebben van het beeld maar de rest vind het een mooie foto. We hadden belooft dat we de sfeer niet gingen verpesten zegt Els. Dus doe je ding zou ik zeggen. De groep gaat vervolgens aan de koffie en de thee. Een stilte valt en Patrick zegt uiteindelijk dat er gewoon gesproken mag worden. We zijn niet dood he grapt hij. Els en Patrick besluiten dubbel van hun tijd te genieten. Komt goed zegt Els…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.1]
Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Natasja at 09:21

  Ik vind dat Patrick nog even mag blijven die zit er nog te kort in vind ik.
  Els mag er van mij uit ik vind haar geen praten over de andere bewoners,

 2. kpdd at 10:17

  Het gaat to nu toe om en om, toch?
  Eerst Ziko (B) eruit.
  Toen was René aan de beurt maar Theo (N) ging zelf.
  Als derde alsnog René (N).
  Als nu Els eruit raakt is het evenwicht weg, maar dat heeft dan nog steeds Theo veroorzaakt.
  Maar stem Patrick eruit en het klopt weer (àls het al uitmaakt, want het is toch geen België-Nederland?)
  Ik (N) stem waarschijnlijk op Els om te mogen blijven ; )

 3. Albert at 08:28

  Els is prima te missen in dat huis, zonder haar wordt er al voldoende geroddeld!
  En Patrick voegt nog wat actie toe tenminste, die mag van mij nog wel even blijven

 4. gerard at 13:44

  Ik vind dit programma eigenlijk niks aan met die Belgen ten eerste je verstaat die gasten geeens en ze zitten alleen masrbij elkaar, met de Nederlandse mensen die hebben teminste hun mondje klaar staan en begrijpen elkaar , die andere gasten noem ik ze maar zijn echt stiekem, op Thomas na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *