Jowi gaat midden in de nacht naar de dagboekkamer

Jowi gaat midden in de nacht naar de dagboekkamer

Jowi en Daniëlle hebben een tijd in de badkamer over het spel gesproken. Zo vindt Daniëlle het belangrijk om de groep bij elkaar te houden en dat er iets minder de game gespeeld moet worden. Jowi denkt daar op zijn beurt heel anders over maar dat begrijpt Daniëlle wel want zo is Jowi nu eenmaal. Als hij maar dicht bij zichzelf blijft. Daniëlle vindt het vervelend dat Thomas altijd meeluistert maar dan niet wil meestemmen om de anderen er één voor één uit te stemmen. Ze vindt het ook gemeen dat hun groepje er nu  één voor één uit gestemd zal gaan worden. Ondertussen spelen Thomas en Jill een potje Uno. Nathalie kan de slaap niet vatten en sluit zich bij hen aan. Uiteindelijk slaapt iedereen op Jowi na.  Hij lijkt de dagboekkamer in te willen. Om 1.00 uur roept Big Brother hem naar binnen. Hier blijft Jowi vervolgens zo’n 45 minuten. Daarna gaat ook hij slapen. Maar wat hij daar precies gedaan heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 3.6]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Istar at 13:11

    ’t Is België tegen Nederland gewonnen. ’t Lijkt wel voetbal met zo’n mentaliteit.
    Ik vind Big Brother trouwens meer Belgisch dan Nederlands.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *