Genomineerde Judy is emotioneel, ze wil echt nog niet weg uit Big Brother

Genomineerde Judy is emotioneel, ze wil echt nog niet weg uit Big Brother

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Vandaag wordt het een spannende dag want vanavond staat de liveshow op het programma! Een van de genomineerden zal het huis moeten verlaten. Vanavond om 20:00 uur begint deze en dan wordt duidelijk wie weg moet. Je kunt nog altijd stemmen wie je in het huis wil houden, Jason, Rob of Judy. In het huis staat genomineerde Judy al vroeg op. Ze zet het ontbijt alvast klaar voor haar medebewoners. Daarna gaat ze aan de slag met haar koffer, gisteren hebben de genomineerden deze gehad. Met een zucht pakt ze haar koffer in. Steeds meer bewoners staan op en maken zich klaar voor de nieuwe dag. En is het tijd voor het ontbijt. Tijdens het ontbijt wordt Judy emotioneel. Lindsey ziet het en vraagt wat er is. Het is misschien de laatste keer antwoordt ze. Ik zou het echt heel jammer vinden, Lindsey snapt dat wel. Maar ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken. Maar ik snap je feeling wel. Gewoon genieten vandaag en vanavond gaan we aan de champagne. Ik hoop het antwoordt Judy, het is gewoon de last die je heel de week al mee moet sleuren. Verder sporten de bewoners wat en wordt er in de hottub gezeten. Wat zou deze dag nog meer brengen?

Je kunt hier stemmen op de bewoner die je in het huis wilt houden.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.1]
Er zijn 19 reacties op dit artikel
 1. M.B at 11:49

  Dat is te begrijpen ,maar dit is nu het spel van BB. Haar mentaliteit is niet goed toont van zwakte ..maar hoop wel dat Jason naar huis gaat is totaal geen meerwaarde voor de groep ,doet niets altijd maar zitten en liggen
  Mijn favo is momenteel Lindsey puur en nuchter
  Grts vanuit België 😄

 2. Cynthia at 12:12

  Ik ook, dat ze zo moest lachen toen Jason ook genomineerd was vond ik niet echt top en maakt haar een slechte team speler. Jason voelde zich ook niet prettig toen zij die 10 muntjes koos en het bleek de nominatie te zijn. Maar het is wel het spel en haar keuze, ze had ook 1 van de andere kunnen kiezen dus nu niet zo raar doen.

 3. Aagje at 13:17

  Laat Rob er maar gezellig in niet aleen maar jongere hij heeft levenservaring en brengt sfeer en gezelligheid beetje zingen gezellig
  Judy probeert door te janken erin te kunnen blijven om zieltjes te winnen……jammer joh
  Ga jij maar weer fijn naar huis om voor je kind te zorgen.

 4. kpdd at 14:05

  Had liever gezien dat er deze week nog geen nominatie was geweest (en dat dan de uitslag van Jasons eindspel niet meteen bekend was gemaakt, want anders had Judy nòg langer als genomineerde moeten rondlopen en dat was veel te zwaar geworden).
  Maar nu het zó is gegaan, zou ik vertrek van Jason heel erg hebben gevonden; hij heeft geen kans gehad in de groep te komen en heeft echt twee heel zware eerste dagen heel goed volbracht zonder dat get hem enig voordeel en zelfs kans op grote nadelen opleverde.
  En Rob als oudste niet meteen weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *