Home » Jowi, Julie, Naomi, Zoey en Nathalie winnen één meter bier en bitterballen tijdens een quiz

Jowi, Julie, Naomi, Zoey en Nathalie winnen één meter bier en bitterballen tijdens een quiz

Door BigBrotherNederland

Liese is naar de dagboekkamer geroepen. Ze komt terug met de mededeling dat ze een quiz gaan doen, een hele leuke. Daarna leest ze de opdracht voor. Ik ben de quizmaster. Verdeel de groep in teams van vijf personen. Ieder team kiest een naam en schrijft deze op het antwoordformulier. Zorg dat de teams het scherm goed kunnen zien en goed als team kunnen overleggen. Op het scherm verschijnen berichten van buitenaf. De berichten gaan over jullie. Het is aan de teams om te raden over wie elk bericht gaat. De antwoorden vullen de teams in op het antwoordformulier. Het team dat de meeste vragen goed heeft wint vanavond na de live uitzending één meter bier en bitterballen! Ohh roept de groep blij uit. Liese verdeelt daarna de teams. Het eerste team heet ganggang en bestaat uit Jowi, Julie, Naomi, Zoey, Nathalie. En het tweede team is team eierkoek, deze bestaat uit Nick, Michel, Thomas, Jill, Daniëlle. Genomineerden Patrick en Els zijn voor de liveshow van vanavond even weg.  Daarna gaat het spel van start, er komen verschillende berichten van social media tevoorschijn. Deze statussen zijn te herleiden naar een persoon. Als alle vragen beantwoord zijn heeft team ganggang gewonnen.  Het team van Jowi, Julie, Naomi, Zoey, Nathalie hebben gewonnen. Daarna is het tijd voor een gezamenlijke lunch buiten. Dan zijn Els en Patrick ook terug. Ze hebben een sportopdracht gedaan. Ze moesten fietsen en de afstand moest in een bepaalde tijd behaald worden. Dat hebben ze behaald en iets gewonnen. Ze mogen er volgens Els niet te veel over zeggen maar het was waarschijnlijk iets van het thuisfront. En ook hebben ze twee biertjes mogen drinken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 3.3]

Ook interessant:

3 Reacties

gerard 28 januari 2021 - 13:51

Liese is een naar persoon ze wilt echt de macht hebben daar. Weg de mee aan haantjes heb je niks daar

Beantwoord
Muts 28 januari 2021 - 15:52

Kan er niet een verbod komen op afspraken maken voor de nominaties?

Beantwoord
Ivo 28 januari 2021 - 17:07

Echt tof dat Els en Patrick samen een biertje hebben mogen drinken want dat hadden ze gisteren tussen neus en lippen door Big Brother ingefluisterd! Sowieso vind ik het leuk dat Big Brother wat karakter toont en soms misschien een beetje bijdehand terug doet, heerlijk om naar te kijken 🙂 Mag van mij ook heus wel in de televisie-uitzendingen terug komen. (zoals gisteren met Thomas die aan de deur van de gameroom stond te luisteren)

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page