Home » Naomi is huismeester geworden na het duel en een idee van Els voor de groep

Naomi is huismeester geworden na het duel en een idee van Els voor de groep

Door BigBrotherNederland

De rest van de bewoners komt uiteindelijk terug uit de gameroom. Iedereen is blijkbaar bij het huismeester duel van Jill en Naomi geweest. We zien de groep Jill dat ze het goed gedaan heeft en gaan later zien we Naomi zeggen dat ze blij is dat ze huismeester geworden is. De twee hebben iets met een bal in een bepaalde houding moeten doen. Waarschijnlijk wordt deze opdracht alleen op tv uitgezonden. Hoe dit verder uitpakt is nog even afwachten, Naomi zal met nieuwe regels moeten komen.

We gaan nog even terug naar afgelopen avond, net nadat Els Big Brother verlaten heeft mochten de bewoners enige tijd van muziek genieten. Daniëlle en Nathalie waren wat emotioneel. Patrick vertelt daarna aan de groep dat hij met Els gesproken heeft en dat ze wat bedacht heeft. Het doel is om elke avond een soort van restaurant tafeltje te creëren in het Big Brother huis. Hier mogen twee bewoners, afgezonderd van de rest een uitgebreider etentje hebben. Om elkaar zo beter te leren kennen. Patrick voegt eraan toe dat hij dan wel voor ober wil spelen. Ze noemen dit idee “Restaurant Els”. Niet iedereen reageert even enthousiast…En we zijn benieuwd of dit idee ook echt uitgevoerd wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4]

Ook interessant:

3 Reacties

wim 29 januari 2021 - 11:16

iedere keer een belg als huismeester , ze willen volgens mij de nederlanders eruit hebben en als belgisch programma doorgaan

Beantwoord
Hans 29 januari 2021 - 15:32

Het wordt echt een Belgische Big Brother.

Beantwoord
Leentje 30 januari 2021 - 07:16

En wat zou dat voor meerwaarde moeten hebben? Om elkaar beter te leren kennen? Ze zitten 24/7 op elkaars lip! Hoeveel beter kun je iemand nog leren kennen dan, hahaha. Maar misschien is het wel heel erg gezellig, om te doen of je een etentje hebt samen,en het is weer net even wat anders, dat dan weer wel. Nou ja, we gaan het zien wat het word.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page