Home » Huismeester Naomi presenteert haar nieuwe regels

Huismeester Naomi presenteert haar nieuwe regels

Door BigBrotherNederland

Het is een rustige dag in Big Brother. De bewoners hebben een echte zondag. Er gebeurd niet extreem veel, de sfeer lijkt wel beter als de afgelopen dagen. Zou het vertrek van Daniëlle, Jowi en Nathalie hier toch iets mee te maken hebben? De bewoners zijn met name druk met puzzelen en jeu des boules. Na het eten roept Naomi de groep bij elkaar. Ze is huismeester geworden nadat ze de huismeester challenge gewonnen heeft. En bij een nieuwe huismeester horen nieuwe huisregels. Met behulp van het scherm presenteert ze haar regels. Zo moet iedereen elke dag 5 min speeddaten. Elke dag moet iemand een toernooi verzinnen. En de laatste regel is na het ontbijt een dansje op muziek onder leiding van een bewoner. Mocht iemand zich niet aan de regels houden. Staat hier een straf op, en dat is een Big Brother gedicht maken van ten minste 10 regels aan de hele groep. Wat vinden jullie van deze regels?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 80 Average: 2.5]

Ook interessant:

3 Reacties

leon 31 januari 2021 - 18:03

Origineel, leuk, zoals ze is.

Beantwoord
Johanneke 1 februari 2021 - 07:06

Eerlijk gezegd vind ik de regels wat te makkelijk. Maar voor deze week is dat beter.

Beantwoord
Gooske 1 februari 2021 - 07:18

leuk voor Naomie dat zei nu de huismeester is.
maar er moet niet gezegd worden van is het zo rustig omdat Jowi , Danielle ; en Nathalie zijn vertrokken.
wand ze wisten dat ze met z´n allen moesten het spel spelen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page