John de Mol niet erg enthousiast over de nieuwe Big Brother

John de Mol niet erg enthousiast over de nieuwe Big Brother

John de Mol geeft niet veel interviews, maar tegenover de telegraaf heeft hij toch van zich laten horen. Als hij het over zijn nieuwe programma Marble Mania heeft komt de terugkomst van Big Brother ook even ter sprake. John de Mol laat met een bedenkelijk gezicht weten dat hij niet getriggerd is van wat hij gezien heeft. Ik denk dat reality programmas in combinatie waarvan de helft Belgische cast en de andere helft Nederlandse cast is al moeilijker zijn om het Nederlandse publiek daar achter te krijgen. Laat ik het voorzichtig beoordelen, van wat ik ervan gezien heb ben ik er niet kapot van.

Bron/foto: Telegraaf

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Floris at 12:47

  Als er 3 mensen vrijwillig opstappen uit je programma dan wil dat toch wel wat zeggen. Niet goed voor de adverteerders, lees inkomsten.
  Dit soort reality tv is geweest en totaal uitgekauwd door de commerciële zenders van John de Mol himself.

 2. Albert at 12:52

  Dit is ook te zoetsappig.. Vorige editie in Duitsland zaten er ook Oostenrijkers in het huis, daar was geen onderlinge rivaliteit te zien, tenminste niet zoals hier door Daniëlle is ingevoerd!
  Het format daar was veel interessanter, leukere spellen en een blokhut afgeschermd van het ‘gewone’ BB huis , waar de helft van de bewoners in kon met minder budget, was heel leuk om te zien met veel onverwachte wendingen!
  Dit is gewoon saai om te zien.. bankhangen, hottub dobberen etc..
  De echte leuke interactie ontbreekt

 3. henny at 13:15

  ik ga ook niet meer kijken en ik weet dat er heel veel zijn die het niet meer doen
  vanmorgen hadden ze het alleen maar over dat ze van niets wisten
  maar ja het zijn belgen he snappen het niet helemaal volgends mij
  zelf doen ze niets hoe zielig ben je dan eigelijk

 4. Gooske at 13:54

  waarom doet John dan zelf geen voorstel wat ze een dag kunnen doen dan alleen maar een spel. De Big Brother wordt niet het zelfde meer zo als het in de jaren 90 was.
  Dat komt ook omdat we in een hele ander tijd leven. daar was zelfs een straf hokje bij als je een straf verdiende.

 5. Danielle at 05:30

  Ik denk dat een groot gedeelte komt door het ontzettend langzame ge-edit.
  Tegenwoordig zijn mensen gewend om naar vlogs te kijken en daar gebeurt meer in dan hier.

  Je kan er nog steeds een prachtig programma van maken, maar dat lukt niet als je op maandag het nog moet hebben over de vrijdag daarvoor. Daarvoor mis je teveel dagen en moet je teveel updaten.

  Plus de editing rondom de liveshows is ook niet fijn, want je hebt dus op donderdag, vrijdag en zaterdag een samenvatting van wat er donderdag gebeurt is.

  Het is jammer dat ik er de tijd en middelen niet voor heb om de livestream op te nemen en daar een vlog uit te editen.

 6. Peter at 18:49

  Ik vind het allemaal meevallen en juist de combinatie Vlaams/Nederlands erg leuk, probleem in deze is alleen dat de streams verstop zitten bij een video/serie dienst, zou beter zijn om een aparte site met daarop 2 camera’s vrij en tegen betaling keuze uit bijvoorbeeld 25/60/100 of ale 125 camera’s, (voorbeeld 2,99/3.99/4.99 en alle 125 5,99 per mnd), geeft meer traffic en is leuker voor alle partijen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *