Home » De groep moet een welkomstlied voor de nieuwe bewoners maken

De groep moet een welkomstlied voor de nieuwe bewoners maken

Door BigBrotherNederland

Na een emotionele opdracht is het tijd voor een andere opdracht… Naomi heeft een brief in de voorraadkamer gevonden, ze gaat naar buiten om de brief aan iedereen voor te lezen. Bewoners, vandaag maken jullie nieuwe huisgenoten entree. Schrijf voor hen een lied om hen welkom te heten. In dit lied moeten de volgende onderwerpen aan bod komen: beschrijf de belangrijkste gebeurtenissen in het huis, de grootste valkuilen van wonen in het Big Brother huis maar ook het leukste aan het wonen in het Big Brother huis. Vertel wat jullie zoeken in nieuwe huisgenoten, geef advies hoe de nieuwe bewoners zich zo snel mogelijk thuis kunnen voelen in het huis. Een bemoedigende boodschap voor de nieuwelingen. Zing het lied vanavond voor de nieuwe bewoners, succes! De groep klapt en Zoey heeft al een idee op de melodie van K3. De groep gaat binnen aan de slag, het eindresultaat gaan we vanavond tijdens de liveshow zien. Gaan alle vijf bewoners vanavond het Big Brother huis in? Hier kun je meer lezen over de mogelijke vijf nieuwe bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 3.1]

Ook interessant:

4 Reacties

Iris 4 februari 2021 - 14:26

Hoe kan ik stemmen?

Beantwoord
Ellen 4 februari 2021 - 15:14

De bewoners hebben hun stem al laten horen voor de 2 bewoners die vanavond het huis gaan betreden.
Wij als kijker mogen vanavond vanaf 22:30 uur stemmen op 1 van de 3 overgebleven nieuwe bewoners. Degene met de meeste stemmen zal dan hoogst waarschijnlijk morgen zijn/haar interde maken.

Beantwoord
Loes 4 februari 2021 - 15:33

Deze week wordt er niet genomineerd.

Beantwoord
Ivo 4 februari 2021 - 15:42

Er is momenteel geen stemronde actief aangezien er ook niet genomineerd is deze week. Vanavond dus iets anders tijdens de live uitzending! Als je niet alle uitzendingen bekijkt kun je dagelijks even checken op https://www.rtl.nl/programma/5195912/big-brother of er een stemronde actief is. Let op, sommige stemrondes duren maar kort, soms tot 08:00 de volgende morgen..

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page