Home » De Big Brother bewoners bespreken de emotionele opdracht

De Big Brother bewoners bespreken de emotionele opdracht

Door BigBrotherNederland

De groep komt bij elkaar om te opdracht die ze eerder hebben moeten doen te bespreken. Het was namelijk een heftige opdracht. Naomi neemt het woord, ik denk dat iedereen hetzelfde heeft gehad. Mijn drie keuzes waren redenen waarom mensen mij hebben genomineerd, mijn knuffel en een videoboodschap van mijn mama met een foto erbij. Ik heb niks gekozen van de drie dingen. Ik dacht het geld in de pot te laten en het ooit nog eens te kunnen winnen. Thomas laat weten dat het bij hem ook hetzelfde was, ik heb er niet voor gekozen. Het was moeilijk om te zien maar ik had er niet echt nood aan benadrukt hij. Liese had ook de keuze uit informatie van de nominaties, maar dat boeit mij eigenlijk niks voegt ze eraan toe. Het tweede was een brief van Zoef, die ik lang wilde en ik ook gekozen heb. De videoboodschap kriebelde heel hard maar ik wilde niet teveel geld afgeven, het was 100 euro maar ik had er nood aan. Ik moest de brief voorlezen en heb ook gejankt, maar het heeft mij deugd gedaan. Jill heeft ook niet voor de nominatie informatie gekozen, een cadeau waarvan ze niet wist wat het was en een videoboodschap van haar opa en oma. Ik heb voor de videoboodschap gekozen, ik voel mij egoïstisch maar ik heb een keer voor mijzelf gekozen. Sorry. Ik moest jullie allemaal de groetjes doen en het gaat goed met ze. Nick wilde de nominatie info ook niet, het tweede was iets wat je graag wilt vervolgt hij. En de derde was een videoboodschap maar dat heb ik ook niet gekozen. Ik wil dat toch niet zien dan maak ik het moeilijker voor mijzelf. Zoey grapt dat ze informatie over de nominaties heeft gekozen. Maar dat is niet zo benadrukt ze. Het tweede was een schilderij van mijn nichtje en het laatste was een boodschap van haar broer. Maar ik heb het niet gekozen omdat ik dacht dat ik het anders moeilijk zou krijgen. Maar het meeste raakt mij omdat mijn broer zoiets niet zou doen vertelt ze emotioneel. Julie heeft de nominatie informatie overgeslagen, en daarna kreeg ik een foto van mijn kindjes, en de laatste een videoboodschap van mijn broer met een foto van mijn kindjes erbij maar k heb het ook niet gekozen snikt ze. Patrick heeft ook voor niets gekozen, ik was er direct uit. Het was een brief denk ik en een videoboodschap. Michel kreeg naast de nominatie informatie een reiswekkertje van zijn overleden oma en een videoboodschap van zijn beste maatje. Maar die heb ik niet genomen. Ik vind het goed dat mensen een keuze gemaakt heb en neem niemand iets kwalijk. Als je het echt nodig hebt heb je mijn zegen. Patrick benadrukt dat iedereen moet doen als hij of zij er behoefte aan heeft. We hebben dat met Daan meegemaakt. We nemen niemand iets kwalijk. De groep is dus 350 euro kwijt. De groep kletst nog wat na en gaan straks een toernooi doen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.5]

Ook interessant:

2 Reacties

Ruud 4 februari 2021 - 14:06

Knap gedaan van ze

Beantwoord
Herman 4 februari 2021 - 15:58

Vind ik ook Ruud. Allemaal hebben ze het perfect gezegd en gedaan. Proficiat aan de bewoners.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page