Home » De mysterieuze schaduwen stellen zich voor aan de bewoners in Big Brother

De mysterieuze schaduwen stellen zich voor aan de bewoners in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept de groep op deze nieuwe dag naar de woonkamer. Als iedereen zit neemt hij het woord. Vervolgens neemt een onbekend persoon het woord, het is iemand van de mysterieuze schaduwen. Ook verschijnt er een foto bij, zodat de huidige bewoners een beeld hebben bij de persoon.

Jerrel
“Hallo ik ben Jerrel en ik wil heel graag in Big Brother omdat ik voor mijzelf het experiment wil aangaan. Ik ben een echte social media junkie en ik weet niet of ik het een dag vol zou kunnen houden zonder telefoon of elektronica. Maar daarvoor is het experiment. Mijn levensmotto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Ik ben altijd vrolijk, ben altijd aan het lachen en probeer het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. En voor mijzelf. Ik probeer zoveel mogelijk positiviteit te brengen. Met mij kan je lachen, huilen, gek doen, dansen. Maar ook een diepgaand gesprek voeren. Ik wil lol hebben met iedereen en een leuke tijd hebben met zijn allen. Ik ben niet op mijn mondje gevallen, ik zeg waar het op staat. Ik ben altijd oprecht en eerlijk en dat zal ik ook altijd blijven. En ik ben echt een fanatiekeling! Spelletjes zijn mijn ding, ik hou van spelletjes spelen. En ik hoor gewoon in het Big Brother huis thuis.”

Liese reageert dat het wel een toffe is, en daar sluiten meerderen zich bij aan. Michel denkt dat hij ook makkelijk in de groep zou passen. Daarna is de volgende persoon aan het woord:

Jeroen
“Hallo bewoners, ik ben Jeroen. De reden dat ik graag naar Big Brother wil is omdat ik mijn telefoon gruwelijk ga missen na één dag. De hoofdreden is natuurlijk omdat ik een mensen mens ben. Ik vind het leuk om voor iedereen een luisterend oor te zijn. Ik denk dat ik een verbindende factor zou kunnen zijn binnen het huis. En wat ik ook leuk vind, is dat we samen dingen kunnen ondernemen. Niet alleen dat we samen opdrachten moeten doen maar we kunnen ook onze eigen opdrachten maken. ’s Ochtends lekker met elkaar een half uur, drie kwartier een work-out doen! Ik zal mijn mening niet onder stoelen of banken steken maar dat hoeft niet negatief te zijn. Ik heb een mening maar ik sta altijd open om te luisteren. Dus als we verschillen van mening kunnen we daarover praten. En volgens mij, als je blijft communiceren komen we er altijd uit! Ik hoop jullie te zien, zo dadelijk in het huis.”

Dadelijk?! reageert Jill. Liese vind dit ook wel een toffe. Patrick merkt op dat we er niet zijn om te werken, hij lijkt zijn bedenkingen te hebben.

Mona
“Hoi, ik ben Mona. Ik ben 23 jaar en ik kom uit Breda. Ik wil heel graag jullie nieuwe bewoner worden omdat ik heel veel enthousiasme mee kan nemen naar het huis. Ik kan een luisterend oor bieden voor als jullie het zwaar hebben. Of als jullie even lekker willen kletsen. Ik ben redelijk recht voor zijn raap. Maar het komt vaak op de goede plek. Ik ga heel graag de uitdaging met jullie aan en ik hoop dat ik de kans krijg. Dankjewel en succes met de keuze. Doei!”

Keuze zegt Michel. Tuurlijk antwoordt Liese, dat was wel duidelijk. Op naar de volgende:

Mike

“Hoi bewoners, ik ben Mike. Ik kom uit Veghel, het gezellige Brabant. Vandaar mijn Brabantse gezelligheid. Ik hou van een feestje, van spelletjes en natuurlijk ook van Brabantse worstenbroodjes. Ik hoop op een super leuke tijd met iedereen in het huis. Zo niet hoop ik dat te veranderen zodat iedereen een super leuke tijd heeft. Ik hoop dat ik dit experiment samen met jullie aan mag gaan. Zie ik jullie snel? Houdoe!”

De groep roept houdoe terug en Thomas vind het te goed. Naomi vraagt of hij tatoeages zou hebben. Op naar de laatste bewoner:

Matt

“Lieve Big Brother bewoners, mijn naam is Matt. Ik ben 19 jaar en ik wil super graag bij jullie in het huis. Waarom? Ik denk een leuke bijdrage te kunnen leveren aan jullie huis. Op sociaal gebied en fysiek gebied. Ik ben namelijk zorgzaam, lief en een sfeermaker. Ik ben niet dominant maar ook geen muurbloempje. Mijn vader is geboren in België en mijn moeder in Nederland. Mijn leeftijd mag misschien een beetje jong klinken maar vrijdag ben ik jarig. Dan word ik 20. Hopelijk vinden jullie mij super tof en willen jullie mij het huis in laten want ik heb er zin in om er het beste uit te halen.”

Naomi vindt hem heel natuur klinken. En dan hebben we vrijdag een feestje grapt Nick. Liese benadrukt dat het echt wel toffe mensen zijn. De groep wil stemmen, en Patrick wil geen beslissende stem hebben. Iedereen gaat stemmen met het systeem wat de huidige bewoners bedacht hebben. De stemmen worden geteld, Matt staat op de eerste plaats en Jerrel staat op twee, Mike op drie, dan Jeroen en als laatste Mona. Het is nog onduidelijk of de groep vandaag een keuze bekend moeten maken. Of dat ze allemaal het huis in komen. En wanneer… Wordt vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 3.5]

Ook interessant:

7 Reacties

Rex 3 februari 2021 - 12:18

Zou leuk zijn om ze allemaal in het huis te zien, nieuw vlees kan zeker geen kwaad, het begint nu saai te worden.

Beantwoord
Istar 3 februari 2021 - 13:54

Je kan beter geen telefoonverslaafden kiezen, dat zijn vaak einzelgängers. Als ze afkicken worden ze ook heel ongezellig en voor je ’t beseft willen ze alweer weg omdat ze hun telefoon missen. Aan zulke mensen heb je niks!

Beantwoord
Tine 3 februari 2021 - 14:39

De sfeer is stukken beter, was een goed idee om die negatievelingen buiten te zetten, het was onmiddellijk zichtbaar en voelbaar
Benieuwd naar de andere bewoners en liefst geen zuurpruimen ?

Beantwoord
Ben 4 februari 2021 - 08:58

Als ik een oprechte keuze zou moeten maken, zou die als volgt luiden : 1. Matt – 2. Mike – 3. Mona – 4. Jeroen en 5. Jerrel. Het zijn alle 5 personen, die graag een strijd aan willen gaan, op de juiste manier. Ook willen zij stuk voor stuk bijdragen aan een betere sfeer en meer activiteit, dit kan toch de groep alleen maar ten goede komen ?. Ik hoop voor Jill, dat Mona er zeker in komt, want dan zijn er ook weer twee Nederlandse dames, dat waren er 4, maar helaas 3 vertrokken om bekende redenen. Ook de 4 heren verdienen een kans, daarmee zou de verhouding België – Nederland weer gelijk zijn. Maar, zeker moeten de bewoners een eerlijke strijd gaan voeren, dus geen complotten of groepsvorming, Big Brother moet hier streng op toezien. Wat er de afgelopen tijd is gebeurd, moet vermeden en zeker ook voorkomen worden. Big Brother moet Big Brother weer worden, sportief – eerlijk – oprecht en open, maar er moet niet op de vrouw of man gespeeld gaan worden. De bewoners moeten bij de nominatie dan ook beter haar of zijn nominatie beargumenteren.

Beantwoord
Ben 4 februari 2021 - 09:06

Big Brother, zou het mogelijk zijn, dat het publiek ook kan stemmen, net als bij een nominatie ?. Deze keuze kan dan gecombineerd worden met die van de bewoners.

Beantwoord
Herman 4 februari 2021 - 09:08

Dat is een goed idee…. daar ben ik het helemaal mee eens.

Beantwoord
OscoJr91 5 februari 2021 - 06:49

Trouwens kijk jij Big Brother eigenlijk wel, want van die tattoos was de vraag van Jill.
Naomi zei matuur niet natuur, dus ze bedoeld volwassener.

Verder wil ik Mike in het huis.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page