Home » De secret mission van Tom en Ronahi is mislukt, de twee blijven genomineerd

De secret mission van Tom en Ronahi is mislukt, de twee blijven genomineerd

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. De bewoners waren wat later wakker dan normaal. Waarschijnlijk omdat verschillende bewoners  tot in de nacht spelletjes gedaan hebben. De bewoners ontdekken al snel dat de wall weer aangevuld is, maar een bijzondere inhoud is het wel. Bij elk deurtje ligt namelijk een aardappel. Verder wordt er buiten wat gekletst, Jimmy lijkt zich een stuk beter te voelen. Uiteindelijk klinkt er een geluidssignaal, al snel wordt duidelijk dat het om de geheime missie van Tom en Ronahi gaat.

Big Brother zegt de oplossing, van de eetkamer heeft een stoel een andere kleur. De som op het schilderij klopt niet. Er is in de badkamer één afwijkend zeeppompje. Achter de eettafel staan drie plantjes in oranje gele potjes. Hiervan is er één echt en twee nep. En in de concoon ruimte wijkt een kussen af van de rest. Ronahi en Tom jullie secret mission is helaas mislukt.

De groep reageert verbaasd, Tom legt uit wat ze allemaal doorgegeven hadden. We moesten vier dingen zeggen wat er niet klopte in het huis. We hadden er drie juist voegt Ronahi eraan toe. Ashley zat vanmorgen nog te denken aan het zeepompje, het was haar wel opgevallen. Tyron vraagt wat ze konden winnen. Tom laat weten dat hun nominatie dan weg zou zijn. Volgens Tom zijn er veel dingen in het huis wat niet goed zou kunnen zijn. Ashley vraagt hoe lang ze er tijd voor hadden. Tom legt uit dat ze er een paar dagen de tijd voor hadden. Big Brother geeft daarna ondanks de kritiek op de schilder en inrichting om alle objecten die “fout” waren in de draaideur te zetten. We blijven dus genomineerd merken Ronahi en Tom op. De groep vindt het jammer voor ze dat de secret mission niet gehaald is en ze krijgen een knuffel.

Ronahi wordt emotioneel. Het lijkt erop dat ze bang is om weggestemd te worden. Volgens Tom moet ze niet zo denken. Mensen hebben dat gezien dat je goed gezocht hebt. Sorry hoor zegt Ronahi emotioneel. Ik vind het gewoon teleurstellend. Volgens Tom zijn er heel veel fouten in het huis. Je kunt ook heel ver gaan merkt Ronahi op. Tom geeft Ronahi uiteindelijk een knuffel. We hebben ons best gedaan benadrukt Ronahi en volgens de rest hebben ze dat zeker.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.7]

Ook interessant:

9 Reacties

Agnes schepers 24 januari 2024 - 11:10

Wa is me da een bende daar

Beantwoord
Elly 24 januari 2024 - 11:19

Die Jopie Popie Tom mag er van mij wel uit…die vind zich te geweldig

Beantwoord
Gezina 24 januari 2024 - 11:29

Heel jammer. Van mij mag die Lenie er wel uit. En dan samen met Ariana. Alletwee stoorzenders.

Beantwoord
Jeroen 24 januari 2024 - 12:38

Niet helemaal eerlijk. Er waren meer dingen die niet overeenkwamen zoals de lampen in de keuken. Jammer dat die niet meegerekend werden

Beantwoord
Gerardus 24 januari 2024 - 13:14

Stem lekker op Lenie eruit meneer met zijn domme gezang hij denkt alles is een voor bigbrother een bestemming

Beantwoord
Chris 24 januari 2024 - 13:39

Doe Rohani maar naar huis,juist klein kind

Beantwoord
Alex 24 januari 2024 - 23:18

Ik denk dat Lenie volgende week aan de beurt is.

Beantwoord
Elly 25 januari 2024 - 07:44

Ik denk Ashley want t publiek is het er niet mee eens dat zij terug mocht keren omdat Sonja na haar is weggegaan

Beantwoord
Gezina 25 januari 2024 - 07:59

Die is wel sterk terug gekomen. Maar ik denk dat Lenie er nu op staat want zijn domme actie en denkt dat hij de baas is. En van Alice wordt je gek met haar schat dit en schat dat.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page