Grace doet boodschappen en Nawel heeft het plan om een extra stem te kopen

Grace doet boodschappen en Nawel heeft het plan om een extra stem te kopen

Grace is little brother en daar hoort de taak bij om boodschappen te doen. Zojuist is ze in de mini mall geweest en komt met een vrij vol winkelwagentje terug. En laat ook weten dat ze geprobeerd heeft te onderhandelen met Big Brother. Trots laat ze de goederen zien die ze gekocht heeft. Ze heeft onder andere salami, honing, ananas, koffie, kip, rozijnen, uitjes, aardbeien, mais, gember gekocht. De groep klapt en zijn blij met de producten. Er stonden ook nog spruitjes, drank, frisdrank, luxe ontbijt een extra stem. En een mystery box maar daar heb ik wel heel erg aan getwijfeld voegt ze eraan toe. Maar ik dacht ik ga puur voor eten, de kijkers beslissen uiteindelijk toch.

Iets later zien we Tobias fluisteren met Grace. Tobias laat weten dat hij geen stem gaat kopen en Grace vertelt hem dat hij safe is. Volgens haar willen de vrouwen op Kristof en Salar gaan. Daarna gaat Grace naar Nawel. Ze vertelt wat ze van Tobias gehoord heeft. De jongens geen stemmen gaan kopen. Maar ook dat Tobias heeft gezegd dat hij natuurlijk niet weet of de andere twee tegen hem liegen. Nawel reageert dat ze nu recht heeft op die stem en dat ze voor safety gaat. Ze heeft het plan om een stem te kopen. Ik ga morgen kopen, ik heb alle recht in de wereld eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 58 Average: 4.6]
Er zijn 35 reacties op dit artikel
 1. Marjo at 12:24

  Wat een vreemde uitspraak van Tobias, hij zou nu mogen weten dat de jongens hem vertrouwen ( volgens mij ten onrechte maar dat daar gelaten). Maar een extra stem kopen door Nawel laat wel zien dat ze zich beter voor doet dan ze is en dat ze alles heel persoonlijk maakt. En dat is iets wat mij heel erg tegen valt van haar, Kristof en Salar komen toch wel op het bord en waarschijnlijk zij zelf ook weer. Maar ze weet inmiddels ook wel hoe de vork aan de steel zit bij Big Brother dus welke vrees heeft ze?

  • Jongen at 16:13

   Goed zo nawel , ga ervoor , de heren zijn al van in het begin vals , kristof heeft ook al een pin gekocht en dat vind iedereen wel normaal?en dat hij 2 keer gered was ? Nawel heeft niet alleen tiktok fans , mensen vinden haar leuk , zo simpel is het , van in het begin dacht ik; he he eindelijk een meisje dat tegen de mannen in durft te gaan , geen meeloper , nu ook winnen , ik hoop dat er een vrouw wint , liefst nawel natuurlijk , ze verdient het

  • Helma at 18:25

   Tobias liegt de jongens voor…en nawel is bang terwijl ze iedere keer zegt ik kom toch terug…..tobias xorgt zo dat er een extra stem op de jongens wordt gezet echt gemeen die twee

  • Brigitte at 06:36

   Nu lacht Nawel en als er volgende week weer iets gebeurd gaat ze weer alleen zitten janken in de slaapkamer ik vind Nawel net kleuter die haar zin niet krijgt!!!!!

   • Leeke at 08:19

    Nawel neemt haar kansen ..
    Gelijk heeft ze..

    De andere bewoners zijn ten opzichte van haar ook niet altijd netjes geweest.
    Het proberen 7 keer weg te stemmen bijvoorbeeld.
    En ga zo maar door..

    • john at 09:30

     Dankjewel Leeke,

     jij praat uit mijn hart en Nawel verdiend het nu eindelijk wel eens om in de finale te komen na 7 erg zware weken voor haar, maar mensen zonder HART begrijpen dit niet omdat zij de eerste zijn die ervan genieten om mensen zien te lijden.

    • Lieve at 13:33

     Zegt waarschijnlijk vooral iets over Nawel ,snap je ?. De mensen die met haar leven in het huis hebben blijkbaar niet zo een hoge pet op van haar, snap je !!!

 2. john at 13:37

  Toppie Nawel, laat ze nu maar eens een koekje van eigen deeg zien en doe je ding.
  Wij staan volledig achter jullie drie Topvrouwen en en probeer aub die drie flapdrollen eruit te gooien?

  Houdt jullie taai?

 3. Ellen at 13:39

  Als Salar en Kristof idd tegen over elkaar komen te staan, dan ga Kristof naar huis. Hij gaat het niet winnen van Salar. Ik wil het gezicht van Kristof wel zien als hij tegen over Salar staat ?

  • Chelly at 07:12

   Salar gaat naar huis
   Tobias is een matennaaier
   Hij gebruikt Grace om de jongens eruit te stemmen zodat hij meer kans maakt.Kristof had gelijk,hij is met een been bij de dames en een been bij hen,alleen om verder te komen.Het wordt tijd dat hij samen met Grace op de bank komt

 4. Sammy at 13:56

  Na al die weken dat Nawel keer op keer op het bord stond zijn haar ogen eindelijk opgegaan. Laat ze nu maar tactisch spelen. Gelukkig kan ze dit nog na het overleven van zeven nominaties. Begrijp ook niet waarom de drie kerels in een tunnelvisie zitten en keer op keer op Nawel gaan. Dit is meer haat dan spel…

 5. Joyce at 14:02

  Wat een vreselijk mens is dat toch die Nawel, ze stookt nu de dames op om met haar plannen mee te gaan, en zegt dat de mannen extra stemmen gaan kopen, terwijl ze dat juist niet doen.. die gaan tenminste eerlijk strijden voor een plekje in de finale, en drama queen Nawel niet, zij gaat extra stemmen kopen, en moet het hebben van haar 100K tiktok volgers, want de meeste mensen kotsen haar uit met al dat zielige gedoe, ze is nu nu puur bezig met zieltjes winnen, en ja daar is ze tenminste eerlijk over , Ik hoop dat Grace zich niet gek laat maken!

 6. Monique at 14:56

  Gelijk heb je Nawel.
  Laat iemand anders maar eens peentjes zweten en kijken of diegene daar zo sterk mee kan omgaan als jij!

  • Fan at 07:58

   Zeker verdiend Nawel! Kristoff en Tobias er uit. NOUCH, NAWEL, SALAR, GRACE allevier mogelijke winnaars. Ik gun het jullie allemaal evenveel.

 7. Marjo at 15:37

  Hoe dom kun je zijn, en zeker Grace, Nouchine en tobias . Pot laten plunderen in plaats van logisch na te denken. Maar goed je kan ook niet anders van deze mensen verwachten.

 8. Corina at 15:51

  Inderdaad nawel je hebt gelijk wat je gedaan hebt ik sta achter u .ze hebben genoeg op jou gestemd ….laat jij nu maar eens zien wie je bent tot in de finale…??

 9. Eduard at 22:20

  Wat een onterecht verhaal Joyce!! Nawel heeft zoveel te voortduren gehad mag ze nu eindelijk terug slaan? Ja dat mag ze! Die kerels zijn al weken bezig met een onredelijk spel. Go Nawel neem ze nu maar te grazen op naar de finale ??

 10. Eduard at 22:25

  Nawel is niet vreselijk!!! Die is gewoon eerlijk, die mannen zijn vreselijk!! Go Nawel nu van je af bijten de finale is in zicht?

 11. Ramona at 00:02

  Goed zo Nawel! Eindelijk eens tijd voor gerechtigheid. Laat ze maar eens voelen hoe het is om op het bord te staan. Ik kijk er echt naar uit. Go girl!

 12. Fanny at 05:50

  Vreselijk mens die Nawel… geen meerwaarde voor het programma. Alles draait om haar, door zich constant in de slachtofferrol te plaatsen hoopt ze haar “volgers” lees tik tok kleuters te bespelen… foute boel en het kijken niet meer waard. Ik wacht tot het grote R woord valt dan is de strategie helemaal compleet…bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *