Home » Grace doet boodschappen en Nawel heeft het plan om een extra stem te kopen

Grace doet boodschappen en Nawel heeft het plan om een extra stem te kopen

Door BigBrotherNederland

Grace is little brother en daar hoort de taak bij om boodschappen te doen. Zojuist is ze in de mini mall geweest en komt met een vrij vol winkelwagentje terug. En laat ook weten dat ze geprobeerd heeft te onderhandelen met Big Brother. Trots laat ze de goederen zien die ze gekocht heeft. Ze heeft onder andere salami, honing, ananas, koffie, kip, rozijnen, uitjes, aardbeien, mais, gember gekocht. De groep klapt en zijn blij met de producten. Er stonden ook nog spruitjes, drank, frisdrank, luxe ontbijt een extra stem. En een mystery box maar daar heb ik wel heel erg aan getwijfeld voegt ze eraan toe. Maar ik dacht ik ga puur voor eten, de kijkers beslissen uiteindelijk toch.

Iets later zien we Tobias fluisteren met Grace. Tobias laat weten dat hij geen stem gaat kopen en Grace vertelt hem dat hij safe is. Volgens haar willen de vrouwen op Kristof en Salar gaan. Daarna gaat Grace naar Nawel. Ze vertelt wat ze van Tobias gehoord heeft. De jongens geen stemmen gaan kopen. Maar ook dat Tobias heeft gezegd dat hij natuurlijk niet weet of de andere twee tegen hem liegen. Nawel reageert dat ze nu recht heeft op die stem en dat ze voor safety gaat. Ze heeft het plan om een stem te kopen. Ik ga morgen kopen, ik heb alle recht in de wereld eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 58 Average: 4.6]

Ook interessant:

35 Reacties

Marjo 7 maart 2022 - 12:24

Wat een vreemde uitspraak van Tobias, hij zou nu mogen weten dat de jongens hem vertrouwen ( volgens mij ten onrechte maar dat daar gelaten). Maar een extra stem kopen door Nawel laat wel zien dat ze zich beter voor doet dan ze is en dat ze alles heel persoonlijk maakt. En dat is iets wat mij heel erg tegen valt van haar, Kristof en Salar komen toch wel op het bord en waarschijnlijk zij zelf ook weer. Maar ze weet inmiddels ook wel hoe de vork aan de steel zit bij Big Brother dus welke vrees heeft ze?

Beantwoord
Jongen 7 maart 2022 - 16:13

Goed zo nawel , ga ervoor , de heren zijn al van in het begin vals , kristof heeft ook al een pin gekocht en dat vind iedereen wel normaal?en dat hij 2 keer gered was ? Nawel heeft niet alleen tiktok fans , mensen vinden haar leuk , zo simpel is het , van in het begin dacht ik; he he eindelijk een meisje dat tegen de mannen in durft te gaan , geen meeloper , nu ook winnen , ik hoop dat er een vrouw wint , liefst nawel natuurlijk , ze verdient het

Beantwoord
Helma 7 maart 2022 - 18:25

Tobias liegt de jongens voor…en nawel is bang terwijl ze iedere keer zegt ik kom toch terug…..tobias xorgt zo dat er een extra stem op de jongens wordt gezet echt gemeen die twee

Beantwoord
Brigitte 8 maart 2022 - 06:36

Nu lacht Nawel en als er volgende week weer iets gebeurd gaat ze weer alleen zitten janken in de slaapkamer ik vind Nawel net kleuter die haar zin niet krijgt!!!!!

Beantwoord
Alex 7 maart 2022 - 12:32

Wie stemmen koopt stem ik weg.

Beantwoord
Marjo 7 maart 2022 - 15:34

Tja Nawel????!!!!!!!!!!

Beantwoord
Bonnie 7 maart 2022 - 16:42

Erg dat nawel een stem heeft gekocht. Als je dan zo het spel moet spelen vind ik heel laf. Snap je.

Beantwoord
Leeke 8 maart 2022 - 08:19

Nawel neemt haar kansen ..
Gelijk heeft ze..

De andere bewoners zijn ten opzichte van haar ook niet altijd netjes geweest.
Het proberen 7 keer weg te stemmen bijvoorbeeld.
En ga zo maar door..

Beantwoord
john 8 maart 2022 - 09:30

Dankjewel Leeke,

jij praat uit mijn hart en Nawel verdiend het nu eindelijk wel eens om in de finale te komen na 7 erg zware weken voor haar, maar mensen zonder HART begrijpen dit niet omdat zij de eerste zijn die ervan genieten om mensen zien te lijden.

Beantwoord
Lieve 9 maart 2022 - 13:33

Zegt waarschijnlijk vooral iets over Nawel ,snap je ?. De mensen die met haar leven in het huis hebben blijkbaar niet zo een hoge pet op van haar, snap je !!!

Beantwoord
Robas 8 maart 2022 - 07:51

Daar zal diegene ( in dit geval Nawel) wel wakker van liggen ???, NOT!!!!

Beantwoord
Leona 7 maart 2022 - 12:51

Tobias en Grace eruit…..!

Beantwoord
Pipo 2 7 maart 2022 - 16:59

Dat kan niet finale moet 2 België en 2 Nederland zijn.

Beantwoord
Helma 7 maart 2022 - 18:28

Mee eens

Beantwoord
Thea 8 maart 2022 - 06:19

Nawel heeft gelijk.
Ze blijven aan de gang tegen haar.
Dus hoop dat he goed blijft gaan met de dames
En nu eens iemand van de mannen op de bank hoop ik

Beantwoord
Lesly 7 maart 2022 - 13:12

Goed zo Nawel!!

Beantwoord
Arno 7 maart 2022 - 13:31

Nouchine stemt dus op Salar haar broertje dat klopt dus niet

Beantwoord
Helma 7 maart 2022 - 18:29

Ik hoop ook echt dat ze dat niet echt doet zou superrr gemeen zijn terwijl hij haar overal geholpen heeft

Beantwoord
john 7 maart 2022 - 13:37

Toppie Nawel, laat ze nu maar eens een koekje van eigen deeg zien en doe je ding.
Wij staan volledig achter jullie drie Topvrouwen en en probeer aub die drie flapdrollen eruit te gooien?

Houdt jullie taai?

Beantwoord
Ellen 7 maart 2022 - 13:39

Als Salar en Kristof idd tegen over elkaar komen te staan, dan ga Kristof naar huis. Hij gaat het niet winnen van Salar. Ik wil het gezicht van Kristof wel zien als hij tegen over Salar staat ?

Beantwoord
Renata 7 maart 2022 - 17:21

Precies!!

Beantwoord
Chelly 8 maart 2022 - 07:12

Salar gaat naar huis
Tobias is een matennaaier
Hij gebruikt Grace om de jongens eruit te stemmen zodat hij meer kans maakt.Kristof had gelijk,hij is met een been bij de dames en een been bij hen,alleen om verder te komen.Het wordt tijd dat hij samen met Grace op de bank komt

Beantwoord
Marijke 7 maart 2022 - 13:40

Hey nawel you sneaky b***h

Beantwoord
Sammy 7 maart 2022 - 13:56

Na al die weken dat Nawel keer op keer op het bord stond zijn haar ogen eindelijk opgegaan. Laat ze nu maar tactisch spelen. Gelukkig kan ze dit nog na het overleven van zeven nominaties. Begrijp ook niet waarom de drie kerels in een tunnelvisie zitten en keer op keer op Nawel gaan. Dit is meer haat dan spel…

Beantwoord
Joyce 7 maart 2022 - 14:02

Wat een vreselijk mens is dat toch die Nawel, ze stookt nu de dames op om met haar plannen mee te gaan, en zegt dat de mannen extra stemmen gaan kopen, terwijl ze dat juist niet doen.. die gaan tenminste eerlijk strijden voor een plekje in de finale, en drama queen Nawel niet, zij gaat extra stemmen kopen, en moet het hebben van haar 100K tiktok volgers, want de meeste mensen kotsen haar uit met al dat zielige gedoe, ze is nu nu puur bezig met zieltjes winnen, en ja daar is ze tenminste eerlijk over , Ik hoop dat Grace zich niet gek laat maken!

Beantwoord
Helma 7 maart 2022 - 18:33

Klopt en gemene grace en tobias er bij…..plus de gemene bedrijgingen van de fans van nawel…ongelofelijk

Beantwoord
Monique 7 maart 2022 - 14:56

Gelijk heb je Nawel.
Laat iemand anders maar eens peentjes zweten en kijken of diegene daar zo sterk mee kan omgaan als jij!

Beantwoord
S 7 maart 2022 - 19:03

Inderdaad , snap niet dat mensen nu nawel gemeen vinden,die kerels doen dit al weken ,bang zeker

Beantwoord
Fan 8 maart 2022 - 07:58

Zeker verdiend Nawel! Kristoff en Tobias er uit. NOUCH, NAWEL, SALAR, GRACE allevier mogelijke winnaars. Ik gun het jullie allemaal evenveel.

Beantwoord
Marjo 7 maart 2022 - 15:37

Hoe dom kun je zijn, en zeker Grace, Nouchine en tobias . Pot laten plunderen in plaats van logisch na te denken. Maar goed je kan ook niet anders van deze mensen verwachten.

Beantwoord
Corina 7 maart 2022 - 15:51

Inderdaad nawel je hebt gelijk wat je gedaan hebt ik sta achter u .ze hebben genoeg op jou gestemd ….laat jij nu maar eens zien wie je bent tot in de finale…??

Beantwoord
Eduard 7 maart 2022 - 22:20

Wat een onterecht verhaal Joyce!! Nawel heeft zoveel te voortduren gehad mag ze nu eindelijk terug slaan? Ja dat mag ze! Die kerels zijn al weken bezig met een onredelijk spel. Go Nawel neem ze nu maar te grazen op naar de finale ??

Beantwoord
Eduard 7 maart 2022 - 22:25

Nawel is niet vreselijk!!! Die is gewoon eerlijk, die mannen zijn vreselijk!! Go Nawel nu van je af bijten de finale is in zicht?

Beantwoord
Ramona 8 maart 2022 - 00:02

Goed zo Nawel! Eindelijk eens tijd voor gerechtigheid. Laat ze maar eens voelen hoe het is om op het bord te staan. Ik kijk er echt naar uit. Go girl!

Beantwoord
Fanny 8 maart 2022 - 05:50

Vreselijk mens die Nawel… geen meerwaarde voor het programma. Alles draait om haar, door zich constant in de slachtofferrol te plaatsen hoopt ze haar “volgers” lees tik tok kleuters te bespelen… foute boel en het kijken niet meer waard. Ik wacht tot het grote R woord valt dan is de strategie helemaal compleet…bah

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page