Home » Tobias spreekt Grace aan, hij ziet dat het niet goed met haar gaat

Tobias spreekt Grace aan, hij ziet dat het niet goed met haar gaat

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken in Big Brother, het zal waarschijnlijk een rustige dag worden zoals het op vrijdag meestal is. De bewoners hebben afgelopen avond van een bbq genoten en de avond is verder rustig maar gezellig verlopen. De dag is begonnen met een ontbijt op bed verzorgd door de vrouwelijke bewoners. Er wordt gedoucht, haren geknipt en van het mooie weer genoten. Verder hebben Tobias en Grace een gesprek. Tobias zit ergens mee en wil dat met haar bespreken. Je gaat erover praten, ik hoor dat soort dingen begint Tobias. Sorry, ik kan niet m’n oren uitzetten. Ik hoor natuurlijk niet alles maar ik hoor wel heel veel. Wil je erover praten? Dat kan antwoordt Grace, later, ik weet niet precies wat je allemaal hoort voegt ze eraan toe. Het is geen verhoor benadrukt Tobias. Ik toon interesse. Ik heb sowieso dat je sinds gisteravond een beetje in je hoofd zit. Naar mij toe vooral voegt hij eraan toe. Ja vraagt Grace. Naar de rest toe ben je heel gezellig, lachen, gieren, brullen vertelt Tobias. Maar als ik erbij zit, dan ben je in je hoofd. Zodra ik weg ga ben je gezellig. Zo bedoel ik niet he reageert Grace en Tobias zegt dat hij niet blind is.  Ik zie dat soort dingen wel. Als ik erbij zit, zeg je niks, kijk je alleen maar naar je marshmellows. En zodra ik weg ga, ben je feest aan het maken met iedereen tot half twee ’s nachts. En dan was ik wakker om half zeven, om aan te horen dat je een nachtmerrie hebt, wat ik super k*t voor je vindt. En je zoekt steun bij Nouch. Dat is op zich wel goed. Vervolgens vertel je haar alles. Ik ben wakker en zie dat het niet goed met je gaat maar vervolgens ga je het verbloemen. Je kan dat soort dingen niet voor me verbergen. Ik zie dat het niet goed met je gaat benadrukt hij.
Wil je even buiten lopen stelt Grace dan voor. Dat is goed antwoordt Tobias maar het is geen verwijt hoor. Ik weet het zegt Grace maar ik wil wel even met je praten. Hoe dat gesprek verlopen is krijgen we niet mee omdat het beeld naar andere bewoners gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 68 Average: 4]

Ook interessant:

13 Reacties

Danny 4 maart 2022 - 11:04

Tobias zit zelf niet lekker in zijn vel hij is als de dood dat hij niet gaat winnen. Grace heeft toch al met Nouchine gesproken laat het rusten man wat ben jij onzeker

Beantwoord
bonnie 4 maart 2022 - 11:17

Grace is een toppertje ……………..

Beantwoord
Alex 4 maart 2022 - 13:52

Grace is op hem uitgekeken.

Beantwoord
Jacqueline 4 maart 2022 - 23:04

Tobias is niet goed bezig om kristof zijn reet te redden. Hij wordt straks kei hard genaait, snap niet dat die dat niet doorheeft na alles wat die gezien heeft.

Beantwoord
leeke 4 maart 2022 - 15:43

Grace heeft nooit iets met Tobias gehad….

Allemaal voor het spel..

Met Nawel slijmt ze op dit moment ook aan,, want die is niet weg te stemmen.

Beantwoord
Pauline 4 maart 2022 - 15:58

Grace op de nominatie lijst aub

Beantwoord
Sir 4 maart 2022 - 19:54

Grace en Tobias 1pot nat. Alle twee schijnheilig. Eruit met ze

Beantwoord
Eduard 4 maart 2022 - 21:55

Grace is op hem uitgekeken, en zij is niet de enige. Ben die gozer allang zat!

Beantwoord
Ramona 5 maart 2022 - 01:25

Grace is sneaky! Ze probeert van Tobias af te komen. Ze weet nu dat Kristof nog niet weggaat. En dat Salar samen met Nouchine, Kristof en degene die morgen mag blijven haar of Tobias kunnen nomineren volgende week. En Tobias voelt het aankomen. Eindelijk valt ze door de mand.

Beantwoord
Bianca 5 maart 2022 - 07:53

Grace is haar ingefluisterd op Kristof te stemmen door Tobias, maar vervolgens doet hij het zelf niet!! Als dat de reden is, zou ik ook pist zijn, alhoewel die Grace het ook achter haar ellebogen heeft.

Beantwoord
Danny 5 maart 2022 - 10:49

ik ben al weken op hem uitgekeken bah saaie Piet en kan niet tegen zijn verlies siert hem niet

Beantwoord
Blondie 6 maart 2022 - 12:17

Nawel EXIT bahhhhh wat een akelig mens

Beantwoord
Blondie 6 maart 2022 - 12:19

Nouchine EXIT bahhhhh wat een akelig mens

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page