Home » Big Brother heeft een winterkermis georganiseerd speciaal voor het boodschappenspel

Big Brother heeft een winterkermis georganiseerd speciaal voor het boodschappenspel

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Dit keer niet uitslapen, dit keer werden de bewoners rond 7:30 gewekt en was het tijd voor een polonaise, een van de regels van huismeester Jill. Uiteindelijk roept Big Brother de bewoners naar de woonkamer voor een mededeling. Zodra iedereen zit begint hij zijn verhaal. Goedemorgen, ik hoop dat jullie goed hebben geslapen. Wakker worden met een polonaise lijkt mij enig. Heel goed voor het ochtendhumeur ook. Koning winter is echt in het land, vrieskou en prachtige sneeuw. Daarom heb ik de bewoners gevraagd de tuin sneeuwvrij te maken en te houden. Sommigen hebben dit met passie en liefde gedaan, waarvoor dank. Ik heb dit natuurlijk niet zomaar gevraagd. Vandaag spelen jullie het boodschappenspel in de tuin. Dus maak jullie klaar, makkelijke kledij. Over een uur spelen jullie het spel, succes! En nog iets, we bouwen op in de tuin. Dus jullie mogen daarom niet meer in de woonkamer of keuken. Enkel in de badkamer, slaapkamer en lockers. Het spel moet een verrassing blijven. Ik reken op jullie! De bewoners gaan vervolgens aankleden en wachten op de slaapkamers totdat ze van de kamer mogen.

Bewoners check dadelijk jullie zender als jullie je hebben aangekleed. Kom naar de tuin zegt Big Brother uiteindelijk. De bewoners zijn erg blij met wat ze zien. Er staan allerlei kraampjes met lekker dingen, Ski’s, een hamer spel (kop van jut), een ski gondel. Big Brother roept iedereen op om op de veranda te komen staan. Bewoners, welkom op mijn winterkermis. Jullie gaan strijden voor het boodschappengeld. Het spel is simpel, maar vergt kracht en vooral uithoudingsvermogen. Raak je de bel, dan verdien je drie euro voor het boodschappenspel. We spelen dit spel vijftien minuten. Iedere bewoner moet één keer spelen. Jullie mogen nu even oefenen. Blijkbaar heeft de Big Brother stem storing want een onbekend persoon van de regie spreekt de bewoners toe. Hij legt de spelregels uit. Jullie spelen 15 minuten, jullie horen wanneer het gedaan is. Je verdient 3 euro elke keer als de bel rinkelt. Jullie mogen ook nog popcorn maken. De bewoners bespreken hun tactiek en de Big Brother stem legt nogmaals de spelregels uit. Veel plezier zegt hij, speel slim en speel sterk. De bewoners gaan aan de slag, vooral Patrick heeft de smaak te pakken, hij blijft maar slaan en de bel blijft rinkelen. Na enkele minuten neemt Michel het over. Ook hij blijft enkele minuten raak slaan. Bewoners de vijftien minuten zijn blij, ik ben onder de indruk zegt Big Brother dan. Vooral van Michel en Patrick, ik tel ondertussen het boodschappenbudget. Geniet van de popcorn, warme chocomelk en suikerspin. Terwijl de bewoners genieten van popcorn laat Big Brother weten dat de bel 300x af is gegaan. Omgerekend zijn dat 22 slagen per minuut. Dat maakt dat jullie een waanzinnige 1023 euro hebben verdient! Jullie hebben het ontzettend goed gedaan. Geniet nog even van mijn winterkermis.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4]

Ook interessant:

6 Reacties

T.moll 8 februari 2021 - 10:22

Ahhhhh wat leuk is dit.
Dit soort spellen is voor herhaling vatbaar

Beantwoord
Ruud 8 februari 2021 - 10:32

Wow, goed gedaan zeg, super gasten

Beantwoord
Ivo 8 februari 2021 - 11:34

Let op, zakje chips? €102.30!

Beantwoord
Hans 8 februari 2021 - 14:14

Ik was er vanmorgen al voor 8.uur uit en de livestreams aan het kijken want wil niks van de polonaise missen maar ze waren er al uit en hadden al de polonaise gedaan , ik heb mij gisteren kostelijk vermaakt met de eerste polonaise vooral de mensen die een ochtendhumeur hebben zoals Liese , Zoey , Nick en Julie:-)

Beantwoord
Ruud 8 februari 2021 - 14:56

Vanavond weekoverzicht kun je het alsnog zien

Beantwoord
Agatha 8 februari 2021 - 15:28

Dit is niet eerlijk dat er niet op de nieuwe en door de nieuwe genomineerd mag worden
Dan zou er niemand moeten nomineren
Van mij mag Jerral erui zou verdient zijn !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page