Home » Big Brother heeft een cupcake wedstrijd voor de groep: Big Brother Bakt

Big Brother heeft een cupcake wedstrijd voor de groep: Big Brother Bakt

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat weer van zich horen, in de voorraadkamer staat iets. Jill gaat er heen en roept dat er bak spullen staan. De spullen worden in de keuken gezet en de meesten zijn erg enthousiast. Voor iedereen zijn er schorten en koksmutsen. Met op de schorten drie keer de letter B. Big Brother Bakt. Jill leest de opdracht voor. Bewoners, vandaag strijden jullie tegen elkaar in de heftigste competitie tot nu toe. Welkom bij Big Brother Bakt! Jullie krijgen twee uur de tijd om de kijkers van jullie bak kwaliteiten te overtuigen. Ik wil cupcakes zien die jullie ziel en zaligheid bevatten. De spelregels: jullie worden beoordeeld op creativiteit en een goed verhaal. Iedereen bakt een eigen door Big Brother geïnspireerde cupcake. Je mag receptuur 0f eigen recept gebruiken. Je mag zo creatief zijn als je maar kunt bedenken met de ingrediënten die er zijn en jullie al hebben. Jullie hebben twee uur om te bakken en te decoreren. Gebruik per persoon een schoteltje voor je presentatie. Laat de ware banketbakker in je boven komen, bak met je hart en ziel. Big Brother wil creativiteit zien, op mijn teken presenteren jullie één voor één jullie cupcake. Jullie vertellen hoe de cupcake heet en geven een kleurrijke smaakvolle omschrijving. Via social media mogen de kijkers stemmen, jullie krijgen de uitslag vanavond tijdens de liveshow. De kijker bepaald wie er wint en de prijs is een verrassing. De bewoners gaan snel aan de slag met bakken, rond 14:00 uur is de opdracht ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4]

Ook interessant:

7 Reacties

P.Heesterbeek 11 februari 2021 - 12:40

ik vind de opdrachten van BB best aardig. benieuwd

Beantwoord
Jan 11 februari 2021 - 13:16

Inderdaad erg aardig. Ik zie liever een 24 uurs opdracht in de tuin. Trotseer de kou maar. Ze moeten niet al te verwent worden Uiteraard per persoon maar een kwartier per keer buiten. Ze hoeven ook weer niet te bevriezen.

Beantwoord
reina geerestein 11 februari 2021 - 13:37

een erg leuke opdracht

Beantwoord
Lindz 11 februari 2021 - 16:34

Ik kan het niet meer horen en zien van die Jerrel. Zo n dominante gesmikte vent. Toon zichzelf als een groot slachtoffer maar laat niemand uitspreken. Hij stookt, verdraaid woorden , liegt, en denk dat hij de baas is. Hij zou beter naar huis gaan want hierbuiten lacht iedereen hem uit. Lieve bewoners , nomineer hem maar allemaal zo vlug mogelijk dan kunnen wij allen terug naar BB kijken.

Beantwoord
Jen 11 februari 2021 - 17:45

Hij is gewoon een naar mens en daar gaan ongelukken komen, de leugenaar. Nu maar doen alsof

Beantwoord
yvonne 11 februari 2021 - 21:43

Leuk lekker bakken met ze alle,vind ik ook leuk om te doen.maar doen het nooit ! !

Beantwoord
A. Janssen 11 februari 2021 - 21:48

Ik dacht dat ik de enige was. Wat een verschrikkelijke gozer zeg. Ik ben het helemaal met je eens. Nomineren en zo snel mogelijk naar huis. “Dat is niks voor mij” “daar kan ik niet mee omgaan” “zo moet je niet tegen me doen” zijn zijn enige uitspraken

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page