Home » De bom ontploft tussen Jerrel en Michel

De bom ontploft tussen Jerrel en Michel

Door BigBrotherNederland

Buiten hebben Jerrel en Michel een gesprek gehad, in de poging om de onenigheid en spanning tussen de twee de wereld uit te helpen. Helaas is dat niet zoals de bedoeling was. Het was een lang gesprek. Michel geeft zijn punten aan en benadrukt dat het gesprek onder hun moet blijven. De twee hebben het over de chaos die eerder uitbrak en Jerrel kan slecht tegen de houding die Michel aannam. Michel kan er dan weer slecht tegen dat Jerrel een stoorzender is en sinds zijn komst de sfeer beduidend minder is geworden. De twee lijken er niet uit te komen.  Jerrel loopt naar binnen en gaat iedereen vragen of ze hem een stoorzender vinden. Michel ontploft hierdoor omdat ze buiten hebben afgesproken het tussen hen te houden.

Laten we de tapes terug bekijken zegt Jerrel. Ik ga helemaal geen tapes met jou bekijken, als ik hier uitkom is het ja doei richting jou antwoordt Michel. Hey hey, tranquilo he zegt Jerrel. Je moet zelf tranquilo zijn. Je haalt echt het bloed onder m’n nagels vandaan zegt Michel op zijn beurt. Dan kun je even fijn naar de dagboekkamer sneert Jerrel terug. Nee zegt Michel want ik heet geen Jerrel, die als ik me even k*t voel gelijk naar de dagboekkamer rent…  I pray to god dat je er snel uitvliegt, het liefst volgende week al zegt Michel. Je bent zo schijnheilig gaat Jerrel verder.  Hoezo schijnheilig, meer recht voor z’n raap kun je het niet krijgen merkt Michel op. Ik erger me kapot aan jou.  Moet je gaan, daar is de deur snauwt Jerrel. Het gaat over en weer  en uiteindelijk zegt Nick dat als ze buiten af hebben gesproken het gesprek tussen de twee te houden, vervolgens naar binnen loopt hij zich niet aan de afspraak houdt. Dat  vind ik respectloos benadrukt hij.  Je leeft hier met ons, niet met de dagboekkamer. Als je steeds in de dagboekkamer wilt praten, dan moet je je bed daar zetten en daar gaan wonen voegt hij eraan toe.  Ik heb respect voor u, maar geen respect voor de manier waarop u zich gedraagt. Dat gaat een probleem worden eindigt hij.

Uiteindelijk gaat Jerrel het gesprek aan met Naomi. En vraagt of hij inderdaad een stoorzender is. En Naomi geeft dat toe. Hij en Michel kunnen volgens haar niet op een lijn komen. Matt en Zoey zitten in de keuken en laten weten dat zij geen problemen hebben met Jerrel. Matt merkt op dat hij wel kan begrijpen dat mensen zich aan hem storen. Patrick zegt op zijn beurt dat hij zich niet 24/7 aan Jerrel stoort want hij zit veel in de dagboekkamer of je ziet hem niet. En zegt dat Big Brother allemaal verschillende karakters erin gezet en dat zal best wel botsen…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 2.8]

Ook interessant:

19 Reacties

reina geerestein 11 februari 2021 - 19:26

eruit met die vent hij verpest alles

Beantwoord
Anoniem 11 februari 2021 - 19:28

Nick en respect? Gisteren kwam de opmerking wegpesten vanuit hem is dat dan wel respectvol? Die michel denkt dat hij de leidinggevende van het huis is en bemoeit zich overal mee. Dat het savonds stil moet zijn dat iedereen dit en dat moet doen terwijl jill huismeester is. Er is maar 1 iemand die mag winnen en dat is Jill een meid die lief is en zich laat zien zoals ze is. Maar juisy tegen haar gaat iedereen te keer zo zielig voor dat meisje

Beantwoord
Mats 12 februari 2021 - 07:40

Helemaal gelijk.

Beantwoord
silvia 11 februari 2021 - 19:33

haha laat mijn niet lachen jill praat met iederen mee dus weg met haar niks winnaar

Beantwoord
Gaby 11 februari 2021 - 19:37

Die jerrel moet eruit word gek van dat ventje

Beantwoord
Stephan 11 februari 2021 - 19:39

Ik ben geen fan van jerrel maar het klopt wel dat hij tijdens het gesprek heeft gevraagd of ze hem alle 11 een stoorzender vinden en daarop zei michel ja, en wat er in de Horus over jill werd gezegd klopte ook terwijl Michel zei dat dat helemaal niet gezegd werd. Michel meent echt dat hij de baas van het huis is. En je ziet ook weer heel erg het complot met liese, noami, Nick, jullie en Michel

Beantwoord
Mats 12 februari 2021 - 07:39

Hij had wel gelijk over wat Pat en Naomi hadden gezegd over die hometrainer. Maar ipv het toe te geven ging Pat vol eroverheen tegen Jerrel en maakten ze dat hij zich schuldig voelde. Dus ik snap wel dat ze hem een stoorzender vinden. Ze zijn gewoon bang voor hem omdat ze weten dat hij ze doorheeft. Go Jerrel!
#teamjerrel

Beantwoord
Martin 13 februari 2021 - 05:44

Klopt als een bus Mats. Hoe langer de bewoners in het huis zitten hoe erger hun leugens en jerrel is nog fris. Hij moet zijn aanpak iets aanpassen en dan zien die meiden dat Michel ze bespeelt… Ik ben geen fan van jerrel maar hij had gelijk oneerlijkheid kan ik slecht tegen moge de beste winnen

Beantwoord
anne 13 februari 2021 - 18:29

Als je terug kijkt, zie je dat Jerrell de woorden van Michel uit zijn verband haalt. Michel zegt dat hij vindt dat Jerrell voor 12 mensen een stoorzender is. Niet dat 12 mensen dat zeggen.

Beantwoord
yvonne 11 februari 2021 - 21:08

ik wordt ook gek van jerrel,Hij moet er echt uit vind ik ook ! !

Beantwoord
Herman 11 februari 2021 - 22:48

Voor die linkmichel is J. Z. N. een heel gemakkelijke prooi. Still one week!!!

Beantwoord
Herman 11 februari 2021 - 22:51

I mean linkmiegel J. uit A.

Beantwoord
Mats 12 februari 2021 - 07:32

En die Nick is nog het ergst van allemaal. Die roddelt erop los dat het een lust is. En ondertussen de moraalridder uithangen….. maar hij stelt niks voor zonder de back up van Liese en Julie en Naomi. Brrrr…. schoothondje

Beantwoord
Hans s 12 februari 2021 - 07:48

Ik vind het mooi dat er een persoon in zit als Jerrel dan worden de dekens daar tenminste eens flink opgeschud.
Van mij mag hij daar nog lang zitten.

Beantwoord
Jang 12 februari 2021 - 08:16

Ik trek die Nick nie, wat een misselijkmakende hypocrie is dah. Jerrel is de BB redder , eindelijk eentje die zegt zoals het is.

Beantwoord
Eus 12 februari 2021 - 11:15

Go, go, go Jerrel!!!
Michel en Nick eruit!!!

Beantwoord
Ronny 12 februari 2021 - 14:19

die jerrel is de grootste hypocriet in heel het BB huis , liegen dat hij het zelf gelooft maar dat heb je als narsist bent

Beantwoord
Cindy 13 februari 2021 - 07:47

Anoniem iets neerzetten is ook respectloos…..

Beantwoord
Istar 13 februari 2021 - 09:14

Michel is top. ’n Goede bewoner. Jerrel verpest met opzet de sfeer. Krijgt steun van Big Brother daarmee!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page