Geïrriteerde Jerrel heeft zijn verloren tekendoosjes gevonden

Geïrriteerde Jerrel heeft zijn verloren tekendoosjes gevonden

Jerrel is sinds gisteren op zoek naar zijn tekendoosjes. Ze zijn spoorloos. Hij kreeg hulp van meerdere bewoners maar zonder enig resultaat. Ook vandaag is hij nog aan het zoeken, hij wil graag zijn tekendoosjes omdat hij dan een tekening voor genomineerde Patrick kan maken. Je weet niet hoe lang hij hier nog blijft zegt hij tegen Zoey. Jerrel laat verder weten dat hij ervan uit gaat dat iemand de tekendoosjes verstopt heeft. Hij loopt de slaapkamer na en tilt alle matrassen omhoog. Ook hier vind hij niks. Hij wordt met de minuut bozer. Uiteindelijk gaat hij naar buiten, gaat daar zitten en ontdekt in zijn jaszak dat daar de tekendoosjes zitten. Binnen biedt hij zijn excuses aan. Ik denk dat ik een beetje “poko loko” wordt in mijn hoofd… Daarna gaat hij buiten zitten tekenen. Dat Jerrel gek van zijn verloren tekendoosjes werd wat gisteren wel duidelijk te merken. Toen hij ging slapen stak hij zijn middelvinger op…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 41 Average: 3]
Er zijn 30 reacties op dit artikel
  • Ivo at 01:50

   Als kamer 1 verstandig is zetten ze Michel ervoor, dan heeft hij er 5 met die van Jerrel erbij want het bondje in kamer 2 zint erop om Jill naast Jerrel te zetten.

   Een 5-5-5 gelijkstand behoort ook nog tot de mogelijkheden met Jerrel, Jill en Michel.

   En er word sowieso een vrouwelijke huismeester gekozen werd op gehint in de live-uitzending, mijn gok: Julie en Naomi en één van hen zal dat het huismeesterschap winnen. Ik zou dit persoonlijk vreemd vinden aangezien de huismeester tot nu toe elke keer een ander persoon is geweest dus in die logica zou het dan tussen Julie en Zoey moeten gaan? Maar dat zouden dan ook de enige twee keuzen moeten zijn?

   Al met al vind ik het alsnog spannend!

 1. Nicole at 11:25

  Dat ie vol gas uit het huis verdwijnt. Of is het er zo eentje die door BB het hand boven het hoofd word gehouden (no matter what). Wat een kansloos en triest figuur. Echt een voorbeeld van hoe je juist niet met elkaar hoort om te gaan.

 2. Bigbrotherfan at 11:47

  Gadverdamme! Wat een vreselijk irritant eng kereltje is die Jerrel zeg, hij is maar aan het stoken en vindt zichzelf zo bijzonder, hopelijk moet hij er volgende week uit

 3. Marcel at 11:52

  Deze jongen heeft totaal geen normen en waarden, Hij vind zichzelf helemaal geweldig en heeft geen respect voor anderen. In de realiteit is hij compleet ontspoort alleen dat heeft hij zelf niet door en anderen moeten het daardoor ontgelden . er is geen land mee te bezeilen. Weg met die jongen.

 4. Maikel at 12:14

  Volgende week donderdag is het exit voor Jerrel! Hij wordt sowieso genomineerd, en vervolgens zal hij ook de minste stemmen krijgen.

  • Eus at 09:25

   Ik probeer verder te kijken bij Jerrel.
   Waarom reageert/doet hij zo?
   Voelt hij zich niet veilig? In een hoek gezet? Of wat dan ook.
   Wat me wel opvalt is dat Michel volledig uit zijn dak is gegaan (en dat voor een beveiliger?!) En dat kennelijk okay is. Daar waar Jerrel gelijk alle kritiek over zich heen krijgt. Begrijp me niet verkeerd, hij zou niet in mijn intimi vriendengroep passen. Maar het lijkt nu wel alsof alle ballen op hem zijn gericht. En daar ga je dan (nog) meer vreemd gedrag bij vertonen. Ik wens hem sterkte en liefde. Ik hoop dat hij zijn ware ik weet te vinden en zich daardoor ietwat kwetsbaarder durft op te stellen.

   P.s. ik hoop overigens dat Jill gaat winnen. Ik vind haar supergezellig, eerlijk en spontaan.

  • Ivo at 02:02

   In de live uitzending hadden ze het erover dat de kijker moest gaan kiezen welke twee vrouwen in het huis de sterkste leiders zouden zijn. Ik ga ervan uit dat ze middels die uitslag een huismeesterspel gaan doen. Tenzij Jerrel als vrouw identificeert verwacht ik niet dat hij tot de kandidaten zal behoren 😉

 5. Herman at 16:29

  Big Brother….op dit moment kook ik en roep de gozer in de dagboekkamer en zeg tegen hem dathij de koffers moet pakken ….wegwezen!!!

 6. Donovan at 17:04

  Volgende week is hij aan de beurt. Met dit gedrag vraag je er om, om alle kijkers tegen je te krijgen. Hij heeft volgens mij niet door hoe hij zich hier ongelofelijk verschut zet.
  Als hij eruit is dan zal ze sfeer meteen een stuk beter zijn!

 7. Istar at 09:13

  Hij is in Big Brother gekomen en toegevoegd juist omdat hij ’n relschopper is. Dat trekt meer kijkers en daarom is het te doen voor RTL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *