Big Brother zet officiële social media accounts op zwart na negatieve reacties

Big Brother zet officiële social media accounts op zwart na negatieve reacties

De laatste tijd is er veel te doen rondom Jerrel en zijn gedragingen. En hier wordt op social media veelvuldig over gesproken, soms zijn de reacties niet al te netjes. EndemolShine heeft daarom besloten Facebook en Twitter helemaal te verwijderen. De instagram pagina staat op zwart. Daar is in de storyline het volgende te lezen: “Ik heb jullie al een waarschuwing gegeven. Genoeg is genoeg. De persoonlijke aanvallen gaan te ver.” En op de instagram pagina omschrijving staat: “Genoeg. Is. Genoeg. #stoponlinehaat “. En dat terwijl Michel en Jerrel hun ruzie eerder vandaag hebben bijgelegd. Wat vinden jullie van deze actie?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 3.9]
Er zijn 36 reacties op dit artikel
 1. Gerard at 13:30

  Jammer hoor..maar zo zijn mensen eenmaal..En misschien zijn jullie ook een beetje schuldig de aan hoe mensen daar met elkaar om gaan ,toch. Julie kunnen deze persoonlijke aan spreken daar, arpart in de kamer , of gewoon de uitsturen. Dat is mijn mening.

  • Johan at 14:16

   Je hebt gelijk Gérard Dit is dus BB als het te veel wordt sluiten we gewoon alle media. Gooi het gewoon van tv als je er niet tegen commentaar. Het ging zo wie zo al mis bij de stemming dat de nieuwen uitgesloten waren anders was Jerrel al weg geweest, maar heb het al door Jerrel is het lievelibgetje van BB

 2. Natasja at 13:36

  Ik vind sommige reacties idd ook te ver gaan maar feit is wel dat Jerrel zelf hier ook debit aan is dan moet hij zich anders opstellen en zich beter gedragen en bigbrother zelf kan hier ook wat aan doen.

 3. Peter at 13:44

  Dom, je kunt op FB vrij eenvoudig al te heftige reacties automatisch verbergen. verder is het tekenend dat Jerrel zoveel opheft oplevert. Hij hanteert een heers & verdeel politiek, dat gaat of hem een vroege exit opleveren of erger., juist omdat mensen heden ten dage een kort lontje hebben zou hij er buiten het huis der huizen nog lang last van kunnen gaan krijgen, iedereen kent de verhalen over BN ers die met allerlei bedreigingen te maken krijgen.
  Geen idee of iemand van Endemol Shine Nederland BV mee leest maar je kunt op FB de berichten modereren, ergo, men schrijft een bericht of reactie maar die moet dan eerst langs een moderator, probleem opgelost

 4. T.moll at 13:45

  Dat klopt ik snap dat het niet leuk is om te zien.
  Maar om aan te horen is nog erger.
  Ik heb gezien dat Jerrel en Michel gepraat hebben
  Hoop echt dat het goed gaat.
  Op dit moment ziet het en leuk uit.
  Laat dit zo blijven AUB
  Ben bang van niet en dat ligt niet aan Michel

 5. Pip at 13:56

  Jammer, maar idd. Ook BB vraagt onze mening, en had wat moeten doen aan Jerrel.Jullie maken een programma en heb daarbij ook de verantwoordelijkheid om iemand tegen zichzelf te beschermen. Die jongen heeft hulp nodig geen BB

  • Hans at 16:32

   Pip, de spijker op z’n kop!

   Ik volg het programma, omdat ik benieuwd ben naar de interactie tussen mensen die elkaar niet kennen en gedwongen samen zijn.
   Echter begin ik mij te ergeren aan het feit dat schijnbaar de kijkcijfers omhoog moeten door reuring te creëren of de rug van mensen. Mensen die zelf niet in de gaten hebben hoe ze zich laten gebruiken en beïnvloeden door mensen die precies weten wat ze doen omdat ze daarvoor gestudeerd hebben.
   De psycholoog/psychiater/sexuoloog moeten zich DIEP DIEP SCHAMEN omdat ze zichzelf en hun beroepsgroep tegen elke beroepsethiek in te schande zijn!!!

 6. Cindy at 13:59

  Groot gelijk!!!
  Véél mensen veilig achter hun schermpje blijkbaar soms vergeten dat IEDEREEN (dus ook de bewoners!) van vlees en bloed zijn, dat elk mens gevoelens en hun eigen karakter hebben en de daarbij horende plus en minpunten natuurlijk….
  Beste bewijs; de livestream van vandaag!!

  • Lindz at 14:41

   BB , stuur die naar huis . De kijkcijfers zullen stijgen. De buitenwereld spreekt schande over het gedrag in uw huis. Zo n programma wordt negatief beoordeeld. Die jongen zit niet goed in zijn vel daar. Egoist, arrogant, gemeen en een lastpost bij de bewoners die het daar vroeger goed hadden . Was leuk om te kijken toen zonder hem. Zijn andere 2 ” collega’s ” zo toffe mensen . Nu hoor ik dat mensen terug zullen kijken als hij daar weg is. Doe er iets aan BB .

   • Bigbrotherfan at 16:27

    Het mooiste zou zijn als Jerrel zelf zou opstappen maar anders is het sowieso donderdag voorbij voor hem, de meeste bewoners zullen hem nomineren en de kijkers zullen hem massaal wegstemmen, nog even geduld dus??

   • Safia at 18:40

    Ik geef jullie groot gelijk hoor, mensen kunnen zo gemeen en haatdragend zijn zo achter hun scherm. We zijn allemaal mensen met gevoel en je mag een mening hebben maar hou het netjes. Jerrel heeft mischien wel een paar irrie persoonlijkheden maar hij verteld wel de waarheid waar anderen scheinheilig over doen en jerrel brengt leven in de brouwerij. Haalt de ware aard van mensen naar boven. Ik kan niet begrijpen dat mensen zo gemeen doen. Dat is mijn mening

  • Carina at 15:50

   Begrijpen doe Ik het maar ook in andere live series zoals de oudere bb en utopia gebeurde dit soort dingen net als in de gewone wereld. Jammer dat we nu een gecensureerde versie krijgen alleen op tv

 7. Ivo at 14:00

  Tsja, het is zo gemakkelijk om vanachter je toetsenbord anoniem een ander de huid vol te schelden. Ik snap het heel goed want bij bijna alle postings die Big Brother deed, waren grote delen van de reacties ronduit giftig. En met tienduizenden reacties kan ik me voorstellen dat dat lastig te modereren is. En zoals ze zelf ook aangeven, er is meerdere malen gewaarschuwd om daar mee te kappen, zowel door ex-bewoners als door Big Brother zelf.

 8. Mario at 14:40

  Ik vind het goed dat het online haten wordt aangepakt, maar BB is zelf ook schuldig.

  Het zet in de tv-uitzendingen Michel neer als bad guy terwijl hij in de live streams de goedzak is en zorg heeft voor iedereen. het is juist Jerrel die in mensen hun oren loopt te schreeuwen, die met scheldwoorden loopt te strooien, die zijn eigen poederdoos kwijtmaakt en die loopt te boeren in anderen hun gezicht.

  Ik snap dat het tv is en misschien heeft Jerrel opdrachten meegekregen van de regie, maar het bewust manipuleren voor ophef gaat echt te ver. Waarom kan er geen normale tv worden gemaakt waar je met spannende opdrachten steeds dichter bij de finale komt? Waarom wordt er met het huismeesterschaps spel gemanipuleerd zodat Jerrel als winnaar naar voren komt?

  Misschien dat BB zelf ook hier met een statement kan komen?

 9. arlinda at 14:43

  Je kan nog zoveel accounts verwijderen.. hoe mensen zichzelf laten zien en de reactie wat daarop volgt blijft toch en we leven nu eenmaal in een maatschappij die weinig liefde voor elkaar toont vraag me wel af waarom doet bb zo weinig tegen deze man jerrel bij Theo was het wel anders…

 10. Sjoerd at 14:44

  Ik veroordeel reacties die te ver gaan, maar vind dat BB ook zelf schuldig is. Ze hebben het gedrag van Jerrel één keer aangepakt, maar hem verder zijn gang laten gaan, terwijl de dingen die hij allemaal gedaan heeft, echt niet door de beugel kunnen. Natuurlijk levert het spraakmakende televisie/streams op, maar de spanning die het in de groep heeft opgeleverd is echt niet oké. Helemaal niet als je weet wat voor spanningen er al geweest zijn voordat Jowi, Daan en Nathalie vertrokken zijn.

 11. Lieke at 14:45

  Ik snap het helemaal. Het is wel jammer maar inderdaad online gaan mensen gewoon te ver. Ik vindt het leuk om te kijken tuurlijk iedereen heeft een oordeel maar ik ga dat niet op social media melden. Zijn ook maar gewoon mensen en die hebben net als iedereen ook gevoelens

 12. patricia at 17:05

  jammer maar jullie hebben er ook schuld aan,jullie geven jerrel geen officieele waarschuwing en zou mooi zijn dat hij vanzelf ging hij zorgt voor hevige onrust in het huis……..maar ik zal hem iig eruit stemmen dat garandeer ik en hoe kunnen jullie nu nog zeggen 24/7 als jullie op zwart gaan en de kijkers niet mee kunnen kijken?
  was dan niet dit programmma gaan maken jullie hadden dit kunnen incalculeren….of roep ze allebei op het matje maar jerrel is hoe dan ook een stoorzender

 13. Willeke139 at 17:24

  Ik vind wat jerrel doet niet kunnen. Alles omdraaien.. ik had hem echt een lel verkocht als hij deed wat hij bij Jill ook deed en bij vele anderen.
  Vind het knap dat niemand dat nog gedaan heeft als tegen reactie van de schrik..
  Vond het voordat hij erin kwam veel leuker.. nu vah bah erger me rot aan hem en hoop dat hij als hij niet door u naar huis wordt gestuurd Nederland/België voor hem doen..

 14. Gery at 18:36

  Vind het jammer dat BB de bal terug kaatst naar iets wat ze zelf teweeg gebracht hebben. En waar ze zelf contrôle over hebben.
  Social Media accounts verwijderen, so what ..het is immers al gebeurd
  .Kennelijk kijkt en neemt neemt BB niet zelf het heft in handen door in te grijpen.

  Haten of hate-mail is niet oké maar liegen en narren zoals degene doet in BB
  is ook niet oké.Het is geen klein kind beneden de 10 jaar toch ?

 15. Karlijn at 20:03

  Je moet een persoon niet aanvallen op zijn geaardheid.. daar kan hij niks aan doen. Maar hoe onbeschoft Jerrel zich gedraagt, daar kan hij wel wat aan doen. Een waarom krijgt jerret geen 1 waarschuwing?? Meet met 1 maatstaaf bb, alles op 1 lijn bb, alle neuzen dezelfde kant op bb. Komop

 16. M.j. at 08:14

  wij ,als kijker, krijgen indirect, een lesje opvoedkunde, maar had de casting hier niet op moeten letten, bij de keuze van de bewoners. jerrel is gecast op zijn karakter, wellicht omdat dit voor ruring kon zorgen. helaas kan dit dus zo uit pakken. nogmaals, ik vind het een onvolwassen keuze van de programma makers, denk zelfs dat dit kolen op het vuur gooien is, dat het probleem nu bij de kijker wordt neergelegd. denk ook dat het geen verstandige keuze is, aangezien jerrel een sociaal-media der is, zijn eigen woorden. als hij uit het huis komt, ‘want hij leeft 24/7 sociaal media ‘kuch’ dat de opgekropte frustratie voor veel kijkers door deze sanctie dan pas echt los zal gaan. dus BB ik denk dat dit geen verstandige keuz is geweest.

 17. Alex at 20:02

  Belachelijk dat het stopt met social media! We leven in een vrijland dacht ik. En als iemand zich onbeschoft gedraagt kan de admin die persoon eruit gooien? Oftewel een ban geven! Dat deden ze ook utopia!

 18. Herma at 20:21

  Ik hoop echt dat Jerrel er uit gaat, dit is niet leuk meer.Theo was ook grof in de mond maar wat J zegt is vreselijk! Steeds in t Engels net alsof t dan niet zo erg is. Geaardheid heeft hier niets mee te maken,hij is gewoon vals! Ik hoop dat we met z’n allen weer snel naar t leuke BB kunnen kijken. Eruit die Jerrel!!alstublieft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *