Jerrel en Michel praten hun eerdere ruzie uit

Jerrel en Michel praten hun eerdere ruzie uit

Jerrel en Michel hebben ruzie gehad. De bom is ontploft tussen de twee, hier schreven we eerder al over. Vandaag hebben zij een goed gesprek gehad en hun ruzie bijgelegd. Michel staat op de hometrainer en Jerrel besluit te vragen of hij straks vijf minuten de tijd heeft om even te praten. Later gaan de twee naar buiten voor een goed gesprek. Jerrel laat weten dat hij gisteren ziek was en hij de situatie tussen de twee persoonlijk vindt worden. En laat weten geen wrok te hebben tegenover Michel. Ik vind je een aardige man en behandel je met respect benadrukt hij. Volgens hem was het het spel. En legt uit dat hij graag in de dagboekkamer het gesprek aan gaat om met een onpartijdig persoon te praten over bepaalde situaties. Verder hoopt Jerrel dat ze normaal met elkaar om kunnen gaan. Toen ik opstond dacht ik, ik gooi er vandaag zand overheen. Michel is blij met hoe Jerrel er nu instaat. En dat hij in veronderstelling was het in hun vorige gesprek uit te hebben gesproken. Ik noemde je een stoorzender omdat ik dat van alle mensen hier heb  gehoord. Ik zeg nooit dingen achter iemand zijn rug om als ik deze niet face to face kan zeggen benadrukt hij. En legt daarna uit dat hij boos werd omdat ik jou mijn woord gaf om het gesprek tussen ons te houden. Maar binnen ging je iedereen aanspreken. Ik baal van mijzelf dat ik mij zo heb laten zien. Ik doe nooit in je gezicht leuk en slecht achter iemand zijn rug om. Ik heb geleerd om mijn gevoelens niet meer weg te stoppen. Voor mij is het gewoon klaar, ik gun je een leuke tijd hier zoals bij iedereen eindigt hij. De twee geven elkaar nog een knuffel en gaan weer naar binnen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 3.6]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Karlijn at 20:05

  Maar hoe onbeschoft Jerrel zich gedraagt, daar kan hij wel wat aan doen hè. Een waarom krijgt jerret geen 1 waarschuwing??
  Meet met 1 maatstaaf bb,
  alles op 1 lijn bb,
  alle neuzen dezelfde kant op bb.
  Komop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *