Home » Thomas en Jill bedenken een stem tactiek voor de komende nominaties

Thomas en Jill bedenken een stem tactiek voor de komende nominaties

Door BigBrotherNederland

Thomas en Jill zitten afgelopen avond buiten te praten. Thomas vraagt aan Jill of ze ergens mee zit. Ja antwoordt ze, maar ze weet zelf niet precies waarmee. Thomas gaat nog even door op vanochtend over Matt. Jill zegt dat ze Matt onder de douche heeft horen zeggen tegen Liese dat hij had gedacht dat vorige week Michel de populairste zou zijn en niet Jill, dat hij daar verbaasd over was. Tegen Jill heeft hij juist gezegd dat het heel logisch was dat Jill gekozen werd. Maar ze weet niet zeker of ze het goed gehoord heeft. Jill zou ook willen dat ze net zoals Matt met iedereen overweg kan. Kan ze ook wel voegt ze eraan toe, maar bij de een voelt het natuurlijker dan bij de ander. Thomas vertelt dat hij met Zoey gesproken heeft. Zoey zou gezegd hebben dat als het zo door gaat, zijn binnen 4 weken naar huis wordt gestemd. Thomas merkt op dat Zoey volgende week een belangrijke keuze moet maken omdat zij de 6e stem gaat zijn. En als ze die keuze niet maakt, is het 5-5 en moet ze als huismeester nog steeds een keuze maken. Volgens Thomas hangt het van haar af.

Maar jij komt er niet op, laten we daar alles aan doen zegt hij tegen Jill. Ik denk dat Jerrel erop komt antwoordt Jill. Als ik er met Jerrel opkom, ben ik weg. Ik denk dat hij heel veel mensen in Nederland heeft achter zich heeft. Dat kan ja zegt Thomas. Laten we hopen dat dat niet het geval is. Jill denkt niet dat ze op Mike en Matt gaan maar vraagt zich af op wie dan wel. Op wie ga je stemmen dan vraagt Thomas. Jij mag die keus maken zegt Jill. Ik volg jou. Nee dat wil ik niet zegt Thomas. Ik wil dat je je eigen beslissing maakt benadrukt hij. Ik zal je zeggen wat ik doe, en dan kies je zelf. We kunnen toch samen de beslissing maken? stelt Jill voor. Wie denk jij? Als het aan mij ligt…begint Thomas maar Jill vult al in Liese en Michel. Of zegt Thomas, julie en… dan doen we die toch?  Wie is de eerste vraagt Thomas. Michel zegt Jill op haar beurt. Dat zal een beetje afhangen van Zoey benadrukt Thomas. Volgens Jill gaat ze wel op Michel.  En anders doen wij waar we ons goed bij voelen, en als we er dan uitleggen dan hebben we alles gedaan waar wij ons goed bij voelen, niet waar anderen zich goed bij voelen. Nee zegt Thomas want ik heb geen zin om gewoon te wachten, ik heb zin om het spel te spelen, en loopt het niet goed af, dan is dat zo. Maar ja als een van hen er straks op staat, gaan ze weer zeggen, er zijn weer bondjes gaat Jill verder. Maar jij weet, dat dat er al is. Dat heeft Zoey vandaag tegen mij gezegd reageert Thomas. Dat er letterlijk besproken is, wie er op de nominatielijst gaat komen. Jill snapt zichzelf niet, waarom ga ik soms niet gewoon bij de meisjes zitten puzzelen, maar bij de jongens zitten kaarten? Maar wil je puzzelen vraagt Thomas. Nee zegt Jill ze roddelen dan soms ook. Daar hou ik niet van. Maar  straks krijgen mensen een heel verkeerd beeld van me omdat ik alleen maar met de jongens omga. Nee, dan gaan ze niet krijgen verzekert Thomas.

Ik help ze (de andere dames) en ik praat me ze gaat Jill verder. Maar het zullen niet mijn beste vrienden worden. Ik zou ook niet zeggen, ik ga gezellig op stap op met ze af te spreken. Want als ik gek sta te lachen dan is de enige die lacht Zoey omdat ik goed met haar kan opschieten. En Naomi. Die andere 2 lachen niet, en hebben hele harde eigenschappen. Ik hoop dat we hier nog heel lang inzitten. Weet je, ik voel me al winnaar als ik een paar mensen heb weggespeeld en het spel weer normaal is. Dan heb ik vrede mee en vind ik het niet erg. Maar nu zou ik het niet tof vinden vervolgt ze haar verhaal. Gaan we doen zegt Thomas.  Ik praat straks nog even met Mike. Het enige wat belangrijk is, is dat we Jerrel erbuiten houden. Jerrel erbuiten vraagt Jill. Omdat wanneer hij boos is hij dingen op tafel gaat gooien? Ja antwoordt Thomas.  Maar dan hebben we niet genoeg stemmen merkt Jill op.  Jawel zegt Thomas. In zijn eigen belang, anders gaat hij er zelf uit. Volgens Jill stemt hij sowieso op Michel en Julie  We moeten Michel en Liese doen benadrukt Thomas. Doen we dat eindigt Jill het gesprek.

Uiteindelijk gaat Thomas naar Zoey om haar bij te praten. Stel dat ze unaniem beslissen op Jerrel en mij te stemmen, dan is dan 5-5. En wij op Michel en Nick, dat is dan ook 5. Dan heeft u de beslissende stem. Dus het is allemaal op 1 naam, of niet. Maar het moet. Of niks moet maar…Anders worden we eruit gestemd, ik ook antwoordt Zoey. Thomas zegt het niet te weten. Als Liese of Julie erop komt dan komt het niet goed, dan zijt gij ook ineens alle vertrouwen verloren. Direct antwoordt Zoey. Als wij niet Michel doen dan gaat alles natuurlijk verlopen. Daarna hoef ik niet mee te stemmen voor een meerderheid. Ik weet de meisjes gaan altijd samen stemmen benadrukt Thomas.  Ik haat dat mensen worden onderschat, ik word ook onderschat gaat Zoey verder. Maar die weten niet, die weten niks voegt ze eraan toe. Ik wil niet dat jij op het bord komt, of Jill, of ik zegt Thomas. Dus wij dragen allemaal de verantwoordelijkheid daarvoor. Maar ik wil niet een beslissing waar u zelf niet tevreden mee bent. En als iemand er niet mee akkoord is, so be it, dan laten we het zoals het is. Dat is echt f*cked up reageert Zoey. Maar ik wil gewoon geen vertrouwen schenden van mensen. Snap ik zegt Thomas. Vertrouwt u Mike vraagt Zoey dan. Ja laat Thomas weten. Maar zo gauw hij denkt dat het niet lukt, is hij weg. Maar hij weet donders goed dat het voor hem ook niet lang duurt, als we niet hiervoor kiezen. Voor 1 week dat het gewoon terug gelijk wordt. Welk meisje vraagt Zoey door.  Ik probeer te bedenken wat Patrick zei zegt Thomas. Hij had er een logische verklaring voor. Michel en Nick, ja dan kan…. Denk je niet, Michel komt terug, ze gaan dan alles met z’n 4-en doen? Het beste zou zijn om een natuurlijke balans terug te vinden, waarbij iedereen kan stemmen wat hij zelf wil maar dat kan niet meer. Dat is volgens Zoey onmogelijk. Want voor hun bent u ook een threat benadrukt ze. Ik neem Mike onder mijn hoede zegt Thomas dan. Om te kijken hoe dat zit…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 3.1]

Ook interessant:

14 Reacties

Istar 13 februari 2021 - 09:22

Nick moet trouwens ook blijven. Hij is ook ’n stabiele factor in het huis.

Beantwoord
Diana 13 februari 2021 - 09:27

Als ze Michel er uit stemmen dan zal het een rommelig huis worden. Michel heeft nu de leiding genomen en dat doet hij goed, hij bakt hij ruimt op en heeft een goed overzicht. Ik blijf erbij Jerrel moet eruit, om de balance weer terug te krijgen in het huis zodat het weer prettig is om naar te kijken.

Beantwoord
Namreh 13 februari 2021 - 09:27

Het enige wat ik kan zeggen over dit gesprek dat Thomas den aansteker is van alle onenigheid in het huis. De verschillen tussen Thomas en Jill zijn aan het veranderen. Jill kan zich niet volledig meer vinden in de keuze stemmen van Thomas. Zoey twijfelt ook al want als zijn bij een eventuele gelijke stand een beslissing moet nemen zoals LIESE moest doen met Jullie en Patrick zal er onmiddellijk geweten zijn dat zij voor de Belgen of de Nederlanders kiest. Thomas is niet zeker dat hij ZOEY voor 100% kan vertrouwen en hij vertrekt. Patrick is juist buiten gestemd en die vuile vals en smerige Thomas in dit spel probeert weer van alles te flikken. Ik schreef het al eens op facebook BB en als ze toch naar de finale gaan Thomas en Jill slaan ze elkaar de kop in want het gaat toch om een behoorlijke som van rond de 100.000 euro .Je ziet wat een vals en laf persoon Thomas is. Moest hij eruit geweest zijn dan zou de rust volledig terug gekeerd zijn in het huis en konden ze elk hun eigen gedacht doen. Er moet door iedereen op twee personen gestemd worden maar AUB speel het eerlijk en kijk wie de sterkste is Wat staat er hier dubbel zeg het is de eerste reactie dus dubbel kan niet.

Beantwoord
Natasja 13 februari 2021 - 09:37

Ik snap ze niet iedereen moet gewoon op Jerrel gaan dat is echt een stoorzender.

Beantwoord
Bigbrotherfan 13 februari 2021 - 10:01

Tuurlijk, ik kan me niet voorstellen dat Jerrel er aanstaande donderdag niet uit moet, wat een vervelend irritant kereltje is dat zeg, ik heb aan weinig mensen een hekel maar hij

Beantwoord
Jang 13 februari 2021 - 17:28

Jerrel moet blijven, gezellig!

Beantwoord
Ivo 13 februari 2021 - 14:30

Het punt is dat er wel een x aantal stemmen nodig zijn voor een nominatie, vijf volgens mij op dit moment. Ik persoonlijk twijfel of Jerrel er zoveel gaat krijgen; Op dit moment tel ik ik eigenlijk alleen Julie, Michel en Nick waarvan het besluit al vaststaat. Daar bovenop speculeren meerdere mensen wie er dan naar Jerrel zou moeten staan, in de veronderstelling dat hij erop komt. Maar als hij er dus niet op komt dan ontploft één ieders plan in hun eigen gezicht en zal ik niet verbaasd staan als Julie, Michel en/of Nick ervoor komen te staan wegens een gebrek aan stemmen voor Jerrel.. Dit kon wel eens verrassende nominatie ronde worden hoor!

Beantwoord
Arlinda 13 februari 2021 - 10:25

Wij weten dat jerrel niet goed ligt bij het publiek maar de bb bewoners weten dat niet. Dat jerrel eruit vliegt hoop ik 100%. Ik vond het echt een leuke paar dagen om naar te kijken tot de nieuwe kwamen en zeer spijtig dat ze de ‘man van 52 niet binnengehaald hebben dat zou voor meer balans gezorgt hebben en zou patje er nog in gezeten hebben.

Beantwoord
Johan 13 februari 2021 - 11:04

Ik hoop dat de opa van Jill gisteravond laat niet heeft gekeken want om nou te zien hoe je kleindochter zich laat betasten aan haar borsten lijkt me niet echt prettig om te zien als opa

Beantwoord
Ivo 13 februari 2021 - 14:21

Ah maar dat is dus niet gebeurd. Ze zei: je mag wel voelen maar toen ze naar Mike toe liep en Mike zijn hand uitstak, draaide ze zich gauw weer om 😉

Beantwoord
Jef cools 13 februari 2021 - 17:36

Die Thomas en jerrel nicht eruit
Dan kan mat nog eens van bil
Ik snap niet die jerrel er niet uit moet het progamma is helemaal verziekt komop michel en nick pakt die jerel en Thomas in

Beantwoord
nell 13 februari 2021 - 12:08

naomi, liese, michel, julie en nick gaan jerrel en jill nomineren, dus dat is 5-5

jill, thomas, zoey, mike matt gaan michel en nick nomineren

jerrel michel en? dus michel 6 en zoey maakt de keuze tussen nick en jill en dat wordt dus nick

Beantwoord
reina geerestein 13 februari 2021 - 13:02

ze moeten in ieder geval op jerrel stemmen de tweede maakt niet zoveel uit want ik hoop dat de kijkers zo verstandig zijn om jerrel naar huis zullen sturen wat een naar mannetje is dat.

Beantwoord
yvonne 13 februari 2021 - 20:37

Thomas en jill zijn wel slim toch ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page