De bewoners krijgen valentijnskaarten van Big Brother fans

De bewoners krijgen valentijnskaarten van Big Brother fans

De bewoners worden door Big Brother naar de gameroom geroepen. Daar staat de groep een verrassing te wachten. De gameroom is helemaal in Valentijn sfeer versierd en ligt vol met post welke Big Brother fans afgelopen week in kunnen sturen. Tijdens de liveshow van deze week werd hiervoor een oproep gedaan. De bewoners zijn helemaal blij door deze verrassing. De kaartjes worden dan ook stuk voor stuk aandachtig bestudeerd. Thomas en Jill snappen niet hoe ze zoveel kaarten hebben gekregen. Ik denk dat ze ons gewoon graag zien merkt Thomas op. De bewoners bedanken de kijkers voor alle post. Zoey wordt emotioneel. Er zijn veel kaartjes met K3 erop (zie onderstaand). En zij staat er niet op. Het komt bij Zoey binnen dat de buitenwereld haar ook echt als eenling ziet. Zoey laat verder weten dat ze zich echt alleen voelt…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.2]
Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. emmie at 16:25

  waar kan je dat zien als je wat mag schrijfen
  ik kan dat niet vinden vind ik wel jammer
  ik had ook wat voor valetijn willen stuuren
  voor allen bewoones want ik houw zo veel
  van ze en ik ben al heel verdrietig als het stop
  want dat was in utopia ook ik kijk de heelen dag
  hij staat de heelen dag naar dus over 7 weeken is het
  zo ver jammer nu liefen dewooners ik blij kijken

 2. Hans s at 21:36

  Jill en Thomas zijn gewoon zeer populair daarom hebben ze zoveel kaarten gehad , ik denk dat Zoey het wel goed doet gewoon je eigen blijven is het beste kijk maar naar Jill en Thomas zijn ook gewoon gebleven en hebben de grootste pret.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *