Home » De bewoners krijgen valentijnskaarten van Big Brother fans

De bewoners krijgen valentijnskaarten van Big Brother fans

Door BigBrotherNederland

De bewoners worden door Big Brother naar de gameroom geroepen. Daar staat de groep een verrassing te wachten. De gameroom is helemaal in Valentijn sfeer versierd en ligt vol met post welke Big Brother fans afgelopen week in kunnen sturen. Tijdens de liveshow van deze week werd hiervoor een oproep gedaan. De bewoners zijn helemaal blij door deze verrassing. De kaartjes worden dan ook stuk voor stuk aandachtig bestudeerd. Thomas en Jill snappen niet hoe ze zoveel kaarten hebben gekregen. Ik denk dat ze ons gewoon graag zien merkt Thomas op. De bewoners bedanken de kijkers voor alle post. Zoey wordt emotioneel. Er zijn veel kaartjes met K3 erop (zie onderstaand). En zij staat er niet op. Het komt bij Zoey binnen dat de buitenwereld haar ook echt als eenling ziet. Zoey laat verder weten dat ze zich echt alleen voelt…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.2]

Ook interessant:

5 Reacties

emmie 14 februari 2021 - 16:25

waar kan je dat zien als je wat mag schrijfen
ik kan dat niet vinden vind ik wel jammer
ik had ook wat voor valetijn willen stuuren
voor allen bewoones want ik houw zo veel
van ze en ik ben al heel verdrietig als het stop
want dat was in utopia ook ik kijk de heelen dag
hij staat de heelen dag naar dus over 7 weeken is het
zo ver jammer nu liefen dewooners ik blij kijken

Beantwoord
T.moll 14 februari 2021 - 18:15

Heb ik gezien en het was erg leuk.
Ze hebben genoten

Beantwoord
Gaby 14 februari 2021 - 19:09

Geef ze paar flessen champange en aardbeien

Beantwoord
yvonne 14 februari 2021 - 20:03

kaarten zijn altijd leuk.Ik heb niks gestuurt had het wel gewilt maak zelf 3d kaarten maar had geen aderes ! !

Beantwoord
Hans s 14 februari 2021 - 21:36

Jill en Thomas zijn gewoon zeer populair daarom hebben ze zoveel kaarten gehad , ik denk dat Zoey het wel goed doet gewoon je eigen blijven is het beste kijk maar naar Jill en Thomas zijn ook gewoon gebleven en hebben de grootste pret.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page