Michel gaat in alle vroegte aan de slag met een Valentijnsontbijt voor zijn medebewoners

Michel gaat in alle vroegte aan de slag met een Valentijnsontbijt voor zijn medebewoners

Michel is vroeg opgestaan, rond 5:00 uur is hij wakker. En dat doet hij met een reden vandaag is het Valentijn en hij wil zijn medebewoners verrassen met een Valentijnsontbijt. Hij bakt wat cupcakes, de cupcake mix had hij van de Big Brother Bakt challenge apart gezet. Michel dekt de tafel mooi op. Ook heeft hij voor elke bewoner een briefje gemaakt. Op dit briefje staat een lieve boodschap. Michel maakt verder nog een salade en let erg op de details. Hij doet alles nagenoeg geluidsloos, om zijn medebewoners niet wakker te maken. Als zijn voorbereidingen klaar zijn duikt hij na een bezoekje aan het toilet toch nog maar even zijn bed in.

De bewoners worden rond 9:30 gewekt door een romantisch muziekje. Happy Valentine zegt Nick. Naomi en Liese ontdekken de mooi aangeklede tafel en verzorgde ontbijt door Michel. De bewoners knuffelen elkaar ondertussen. En Naomi vraagt aan iedereen wie het gedaan heeft. Michel ontkent, ik denk Big Brother grapt hij. Een geheime opdracht merkt Nick op. Michel laat het in het midden. Wanneer zou ik dat gedaan hebben dan? De groep bedankt Michel maar hij blijft ontkennen. De bewoners lezen vervolgens hun persoonlijke boodschap van “Valentijn” voor en dan begint de groep aan het overheerlijke ontbijt.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.6]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Gooske at 10:42

  wat goed van Michel, hij heeft het goed voor met de groep en dat merk je ook.
  Maar die Jerrel moet er uit gestemd worden wand die verpest het altijd voor de ander.
  En daar krijg je de spanningen door.
  wat jammer is.

 2. Arlinda at 10:54

  Wat een superlief gebaar en ja zo is hij hij eist zo geen personelijk belang op en blijft als gebaar voor de groep denken echt ook een kanjer van een gozer

  • Stephan at 15:16

   Kom op Gerard, wat heeft dit mooie gebaar nou te maken met het haantje willen zijn?. Na alle oproer van de laatste tijd vind ik dit een heel aardig gebaar om de sfeer weer te verhogen.

 3. kpdd at 12:20

  Lief, toch !?
  Verbaasd me meer dat er niet meer bewoners op het idee zijn gekomen.
  Dit soort dingen doe je toch als je met meer in een huis woont !?

 4. Charlotte at 22:38

  Alle inwoners hebben een goed hart. Michel is heel erg met het spel bezig en eigenlijk iedereen hoor maar om dan maar te denken dat deze actie enkel te maken heeft met het verblijden van zijn medebewoners, vind ik erg naïef. Michel komt graag goed over bij de kijker en ook dat geldt voor iedereen. 🙂 Conclusie : deze actie is om te slijmen dus Gerard heeft gelijk.

 5. Anoniem at 09:28

  Ik hoop dat michel erin blijft. Ik vind hem lief en ook zorgzaam voor de bewoners. Ik snap niet dat de andere helf Michel eruit wil stemmen. Ik snap ook niet dat thomas en Jill zo populair zijn bij het publiek ze doen de hele dag niks op bed liggen en tactieken bespreken wie er als eerst uit moet.
  En jerell hoop ik dat die er heel snel uitvliegt wan een man is dat zeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *