Home » Big Brother weer actief op social media na stortvloed haat reacties

Big Brother weer actief op social media na stortvloed haat reacties

Door BigBrotherNederland

Enkele dagen terug gingen de social media kanalen van Big Brother op zwart na een stortvloed van haat reacties. De reacties waren voornamelijk gericht op Jerrel en zijn gedragingen. De reacties waren zo heftig dat men besloot de social media kanalen sloot. Inmiddels is Big Brother weer terug te vinden, op de dag van de liefde (gisterenavond) is alles weer online gezet. Met de volgende boodschap:

“Op deze dag van de liefde zijn we terug online met de dringende oproep tot meer tolerantie. Het Big Brother-huis is een minisamenleving waar ruimte is voor uiteenlopende karakters en meningen. Zoals je ziet staat het soms op scherp. Maar weet, Big Brother houdt het in de gaten en grijpt in als dit nodig is. Ben je het hier niet mee eens of ben je niet bereid tot iets meer liefde en verdraagzaamheid – dan is Big Brother geen plek voor jou.”

En daar hoort ook nog een toepasselijk filmpje bij. Laten we hopen dat de reacties voortaan netjes blijven. Ook wij hebben honderden niet al te nette reacties en mailtjes mogen ontvangen. Je mening en kritiek geven mag maar op een nette manier 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 3.9]

Ook interessant:

12 Reacties

Ruud 15 februari 2021 - 09:18

Wie is er gestart met haatuitspraken en groffe beledigingen?
Diegene wordt een hand boven het hootd gehouden en wij zijn de slechterikken.
Hoe gek kun je het verzinnen.

Beantwoord
Lars 15 februari 2021 - 09:24

Idd. Spoor bijster

Beantwoord
Ida 15 februari 2021 - 09:41

Groot gelijk Big Brother. Vreselijk zoals mensen tekeer gingen. Ben blij dat er ingegrepen werd. Ze hebben het in het huis keurig uitgepraat en kunnen gewoon verder. Dat zouden meer mensen moeten doen!

Beantwoord
Ruud 15 februari 2021 - 10:24

Dom

Beantwoord
Consuela Boersen 15 februari 2021 - 10:15

Ik vind dat iedereen zijn mening mag zeggen maar haat is wel erg overdreven . Er kan ook behoorlijk uitgedaagd worden door bewoners en dat mag maar je kan ook overdrijven. En goed dat er ook bewoners daarop aangesproken worden. Maar ik kijk niet betaald en ik denk dat daar dan niet de volledige vertaling vandaan komt. En.misverstanden kan dan voorkomen. Dat se mensen dan behoorlijk op reageren. Het is en blijft een spel.

Beantwoord
Ans 15 februari 2021 - 10:14

Goed gedaan BB. Voor de bescherming van Jerel is dit een goede keuze geweest. En terwijl er andere stiekeme mensen inzitten….

Beantwoord
Ruud 15 februari 2021 - 10:27

Wie is Jerel.
Wie zijn die stiekeme mensen?
Als A zegt moet je ook B zeggen

Beantwoord
Corry 15 februari 2021 - 11:04

De 3 Belgische dames, Nick en Michel praten nooit over andere. Stellen hun regels en als je dat niet zint heb je ze allemaal tegen. En van de eerste leugen zijn ze ook niet gebarsten.
Zie en hoor veel op de livestream

Beantwoord
Jang 15 februari 2021 - 11:38

Jerrel moet blijven, Jerrel zal blijven!

Beantwoord
Marja 19 februari 2021 - 11:29

Het is gewoon jammer dat BB de bewoners laat nomineren. Als je de kijkers en de livestream-kijkers zou laten beslissen krijg je een hele andere sfeer in het huis.
Dan kan je ook uitgesproken karakters en personen in het huis toelaten zonder dat deze er meteen uitgestemd worden door de gevestigde orde! De gevestigde orde, onder de bezielende leiding van Michel, dulden geen uitgesproken personen om hen heen.
Vandaar dat het een saaie bedoening wordt en kelderen de kijkcijfers.
Toen er roering in het huis was tussen bepaalde personen schoten de kijkcijfers omhoog.
Kijkers zitten niet te wachten op de braverikken, die zijn er al genoeg.

De geruchten gaan al dat sommige stemmers er alles aan hebben gedaan (met verschillende IP-nummers en je in allerlei bochten wringen) om 20 keer per persoon te kunnen stemmen. Dit klopt ook niet en er zou een systeem moeten komen dat elke kijker maar 1 keer kan stemmen.

Daarom is dit weer na 20 jaar de eerste en tevens de laatste keer. Jammer!

Beantwoord
Pauline 5 maart 2021 - 13:14

Er is ook eentussenweg:

bij voor beeld:
Laat elke bewoner een medebewoner kiezen die mag blijven (krijgt een plus punt)en een die weg kan gaan (krijgt een min punt). Degen met de meeste punten is immuun. De kijkers doen hetzelfde voor overige bewoners, de bewoner met de minste punten vertrekt. Het zou een heel andere dynamiek geven in het huis.

Beantwoord
P.M. ZWAM 4 januari 2022 - 20:44

Uit pure armoede en gebrek aan creativiteit een programma terug halen is zo al uit de boze
de tv verloedert en steeds meer mensen zeggen de com zenders RTL /TALPA vaarwel
ik geef ze nog 5 jaar en dan is het op, komt er een nieuw verdienmodel dat RTL PAY TV gaat heten betalen per programma , En als RTL/TALPA èèn wordt, gaat het nog sneller bergafwaards

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page