Mike en Thomas hallen een emmer prank uit

Mike en Thomas hallen een emmer prank uit

Het leek Mike en Thomas afgelopen avond rond 00:30 uur wel een leuk idee om een prank uit te halen. De twee schakelen Big Brother in en krijgen hulp voor hun grap. Big Brother doet de voorraadkamer open en de twee grapjassen komen naar buiten met een emmer en dreft. Mike en Matt zetten de emmer water bovenop de wc deur. Met als gevolg dat als deze geopend wordt je een douche met zeepsop krijgt. Mike en Thomas besluiten Jill en Matt in te lichten, die even een kijkje gaan nemen. Na een half uur bedenkt Mike zich, dat als Michel hem op zijn hoofd krijgt hij echt mad wordt. Maar hij besluit niet dat het verstandig kan zijn die emmer even weg te halen. Daarna gaat iedereen slapen en Michel is in alle vroegte de eerste die naar de toilet moet. De emmer valt zodra Michel deze opent maar krijgt niet de douche waar Thomas en Mike op hadden gehoopt. Michel schrikt wel, stapt er overheen en gaat richting de wc. Daarna gaat hij weer richting zijn bed.

Uiteindelijk wordt iedereen wakker en Michel kan zijn verhaal vertellen over de prank. Hij heeft met z’n linkerarm in een reflex de emmer weggeslagen en laat weten dat hij graag later de beelden terug wil zien. Zoey gaat opruimen en is een beetje boos omdat iedereen erbij staat en klaagt dat het nat is maar niemand iets doet. Thomas meldt zich al snel als dader en ruimt het verder op. Michel en Thomas kunnen er toch wel erg om lachen. Julie dan weer niet, ze lijkt was pissig. Ondanks het feit dat haar niks is overkomen. Ze blijft herhalen dat als het haar overkomen was, ze iedereen wakker had gemaakt. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 43 Average: 3.6]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. emmie at 10:13

  nu zijn ze weer een spel aan het speelen
  en we moogen het weer niet zien dat vind ik zo
  jammer waar om moogen we het niet
  meer zien eerst wel toen ze pas er waaren
  bigbother zouw we het weer moogen
  zien het is zo luuk ik geniet er van

  en moogen we ook de stemmingen

  moogen we die ook niet meer zien vind
  het wel heel erg jammer want ik kijk
  de heelen dag en gister dat ze aan het wortstellen
  wat was ook zo luuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *