Naomi en Liese strijden tegen elkaar tijdens de weekopdracht

Naomi en Liese strijden tegen elkaar tijdens de weekopdracht

Big Brother roept alle bewoners naar de woonkamer. Als iedereen zit gaat hij verder met zijn verhaal. Het is tijd voor de weekopdracht. Jullie spelen allemaal mee! Maar voor de twee teamleiders is er een speciale taak weggelegd. De teamleiders zijn gekozen door de kijker. Naomi en Liese, de kijkers vinden jullie de sterkste vrouwelijke leiders van het huis. En heeft jullie uitgekozen als leiders van het spel. Ga nu allemaal naar de gameroom. De groep vertrekt naar de gameroom en de camera verspringt naar beelden in de tuin…

Uiteindelijk is er weer beeld en er staan dozen op pilaren. Naomi en Liese nemen plaats bij de kisten. Big Brother telt af de twee teamleiders lezen een opdracht en moeten een slot open krijgen van de kist waar ze voor staan, dit aan de hand van aanwijzingen. Aan de bovenkant van de kist staat N-O-Z-W. Naomi weet als eerst de kist te openen pakt er iets uit en rent terug naar de gameroom. Liese krijgt de kist niet open en zorgt voor wat geroep met scheldwoorden. Dan verspringt de camera weer naar de tuin en zien we niks meer.

Dan is er weer beeld, Liese is nog altijd wat gefrustreerd. Het team van Naomi lijkt gewonnen te hebben. We horen Liese praten over immuniteit dus mogelijk heeft Naomi nu immuniteit gewonnen? Of iemand anders? Daarnaast wordt er gesproken over een puzzel die er opgelost moest worden en door heel het Big Brother huis ging. Thomas heeft het ook over dat er gefietst moest worden en dat er naast immuniteit 8000 euro gewonnen zou zijn. Wat later zegt Jerrel buiten tegen Jill en Thomas dat Naomi iemand mag aanwijzen dus ook zichzelf, die immuniteit heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 32 Average: 3.5]
Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Natasja at 12:55

    Ik denk ook idd dat Naomi immuniteit aan Nick gaat geven en als idd Michel en Jerrel genomineerd worden dan denk ik dat Jerrel aan t kortste eind trekt we zullen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *