Jarige Thomas krijgt zijn Pikachu knuffel van de kijker

Jarige Thomas krijgt zijn Pikachu knuffel van de kijker

Gisteren kreeg het publiek de kans om een verjaardagscadeau voor Thomas te kiezen. Uiteindelijk is dat de pikachu knuffel geworden. Thomas mocht deze knuffel in de dagboekkamer ophalen. De jarige job is zo bij als een kind als hij weer herenigd is met zijn eigen privé voorwerp. Vol trots laat hij deze aan zijn medebewoners zien. Eerder vanmiddag is er nogmaals gezongen voor hem en de taart is aangesneden. Verder verloopt de dag vrij rustig. Michel heeft voorgesteld tegen Nick, Julie, Naomi en Liese om niet over de nominaties te praten maar zondagavond een momentje te pakken om het er over te hebben. Hij heeft een voorstel in zijn hoofd en dan moet de rest maar beslissen. En het hangt af van wie de huismeester wordt. Als iedereen er zich maar goed bij voelt benadrukt Nick. Goed voelen, maar het moet ook een slimme zet zijn benadrukt Michel.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.2]
Er zijn 18 reacties op dit artikel
  • Bigbrotherfan at 15:39

   Helemaal mijn idee Mia, ik vind dat clubje rond Michel sowieso een stuk leuker en interessanter dan die rond Thomas, wat een pubers zijn dat regelmatig zeg

   • Ans at 18:18

    Helemaal mee eens. En nu wordt Jill gewoon genegeerd. Als ik haar was ging ik zelf het huis uit. Tegen dit soort mensen valt gewoon niet tegenop te boksen. Als de nominaties nog niet bekend zijn, zijn ze chagerijnig, maar nu hebben ze weer het grootste woord.
    Hier zou BB in moeten grijpen. Jill moet beschermd worden tegen die zeer vervelende mensen!

 1. Lisa at 15:38

  Over bontjes gesproken, ze doen het allemaal. Michel geeft aan dat ze zondag een plan gaan smeden, hij moet eruit. Het allereerste bontje had Nick en Theo en al die weken ontkent Nick dat hij dat doet.
  Ik hoorde net Naomi ook zeggen dat ze niet past in dit programma, hum en Nick vind zich te oud voor dit programma?

 2. Anita at 16:15

  Ja ik vind dat het groepje van Nick steeds afspraken hebben gemaakt en dan ook schijnheilig hoe er gedaan wordt als de andere groep dit eindelijk ook eens doet.Moet wel zeggen dat ik Nick wel een winnaar zou vinden waar ikbachter zou kunnen staan. Heb het idee dat hij echt is wie hij is, maar wel heel goed weet hoe hij moet spelen. Slimmerikje. Michel aardige jongen maar vond hem toch zielig reageren na nominatie. Maar goed Zoë en Thomas zijn voor mij ook toppers.Die mogen ook winnen.

 3. Henny at 16:59

  Gefeliciteerd voor Thomas
  Hoezo niet over nominatie hebben
  Nick Mike en Naomi zitten in de sauna te bespreken over hoe ze moeten stemmen welke volgorde eerst de Nederlanders voelt Mike zich ineens een Belg ???

 4. Herman at 19:04

  Michel zou slim zijn om zijn ideeen eens door een ander te laten verwoorden. Fff terug van de voorgrond. Je kan ook dienend leidend zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *