Home » Jerrel over zijn verblijf in Big Brother

Jerrel over zijn verblijf in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Gisteren werd duidelijk dat Jerrel het Big Brother huis moest verlaten. Dit werd tijdens de liveshow besloten. Voordat Jerrel de buitenwereld in ging heeft hij nog een interview gegeven over zijn verblijf in het huis. Hoe denkt hij over zijn vertrek en wat vond hij van zijn verblijf in het huis?

Ik voel mij op dit moment opgelucht begint Jerrel zijn verhaal. Blij en ja toch gelukkig eigenlijk wel. Het voelt goed, ik heb er vrede mee benadrukt hij. Het voelt niet alsof ik verloren heb. Ik denk dat mensen hebben gestemd om een reden. En die reden daar ga ik waarschijnlijk later achter komen. Ik weet absoluut niet wat de kijker denkt. Want ik dacht in het huis te weten wat de kijker zou zien en horen maar ik denk dat niets is wat het lijkt. Ik heb me de eerste week, nu mag ik alles weer zeggen, mij volgens hun misdragen. Ik ben de tweede week wel meer mezelf geweest qua dat rustige en af en toe een uitspatting. Dit was de 100% Jerrel die je kan en hoort te krijgen in het leven. En die Jerrel is nou eenmaal irritant, lachend, gek, brullend, gierend, huilend, alle emoties. Alleen daar kunnen sommigen niet tegen. Alles wordt uitvergroot terwijl je het gewoon als een grapje bedoelde. En daar had ik het heel moeilijk mee. Dus daarom ben ik eigenlijk wel blij dat ik die grapjes nu weer kan maken. Ja, dat zijn denk ik wel de levenslessen die ik mee ga nemen om vooral iets rustiger te leven. Je merkt het daar binnen toch. Ik zat er twee weken maar het voelde als 2.5 jaar. Dus ik ga dat zeker meenemen want ik merk dat ik in het dagelijkse leven gewoon te gehaast ben. En dat het leven eigenlijk te mooi is om het zo snel voorbij te laten gaan. Dat is echt de levensles die ik mee ga nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 106 Average: 3]

Ook interessant:

6 Reacties

T.moll 19 februari 2021 - 13:50

Goed dat Jerrel dit beseft

Beantwoord
Olivier 19 februari 2021 - 14:14

Jerrel je bent puur en oprecht. Dat heb je laten zien in het BB-huis.
Nu terug in de buitenwereld zal het misschien niet makkelijk zijn, maar bedenk die meningen ben je gewend.

Er zijn echter ook mensen, zoals ik, die jouw wereld niet kennen maar die je meer hebt laten zien van hoe jij je voelt als je jezelf wilt zijn. Dat heb je dus zeker bereikt in Nederland en moet je vasthouden!

Ik vond het mooi om te zien hoe je durft die mooie zelf te zijn en te laten zien en ik hoop dat mensen verdraagzamer zullen zijn naar elkaar.

Beantwoord
Peter 19 februari 2021 - 14:16

Dat ik niet op je gestemd heb om te blijven…. had angst dat je, om uit de nominatie e komen, je je even gedeisd hield om dan daarna op volle toeren verder te gaan.

Beantwoord
wim 19 februari 2021 - 19:03

ik ben erg blij dat jij er uit bent , ik irriteerde me heel erg aan jou

Beantwoord
Floris de Groot 20 februari 2021 - 00:01

Opgeruimd staat netjes, op het moment dat hij adem haalde om iets te gaan zeggen ergerde ik me al.

Beantwoord
slaapverwekkend 20 februari 2021 - 14:33

ik vond het juist leuk om Jerrel te zien, nu hij weg is , is het gelijk weer saai aan het worden en niks spannends meer aan en kijken wordt meteen al minder

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page