Welke oud bewoner wil jij terug in het huis?! Danny, Chayron of Chelsea?

Welke oud bewoner wil jij terug in het huis?! Danny, Chayron of Chelsea?

De dag in Big Brother gaat rustig voorbij. Big Brother laat weten dat de wall geopend is wat betekent dat er weer nieuwe challenges klaarstaan. Het is immers talent week. Dit keer kopen Jason en Ias challenges. Ias koopt maar liefst 2 challenges namelijk het spel “Pi” en een kaart gooi spel. Jason koopt het spel “kubus”. Jason gaat als eerste aan de slag. Hij moet de kubus binnen 20 minuten zo draaien dat alle kleurtjes goed staan. Maar helaas, het lukt hem niet. Ias gaat daarna aan de slag met de “Pi” opdracht. Hij heeft 20 minuten de tijd om cijfers te onthouden en moet daarna naar de dagboekkamer komen om alles op te noemen. Hij leert alles uit zijn hoofd, gaat naar de dagboekkamer en komt weer terug. Het is gelukt! Hiermee heeft hij coins verdiend. Daarna is het tijd om met kaarten te gooien. Ias moet vanaf een bepaalde afstand kaarten gooien in de pot, er moeten 5 kaarten in de pot belanden. Maar helaas, naar vele pogingen is het nog niet gelukt.

Jij als kijker kunt stemmen welke genomineerde jij in het huis wilt houden, Ali, Ias of Jolien. Maar je kunt nog iets stemmen, je mag namelijk stemmen welke oud bewoner je terug wilt hebben in het huis. Je krijgt de keuze uit Danny, Chelsea of Chayron. Verdere details ontbreken, ook of een van hen definitief terugkeert of dat het maar enkele dagen gaat zijn. Je stem uitbrengen kan via onderstaande links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.2]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *