Home » Jerrel moet Big Brother verlaten na de liveshow

Jerrel moet Big Brother verlaten na de liveshow

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow, in deze live uitzending op tv zal bekend worden welke genomineerde Big Brother definitief moet verlaten. Na een bloedstollende nominatieronde in het huis waarin Zoey een beslissende stem had zijn Jerrel, Michel en Nick genomineerd. Maar wie van de drie moet naar huis?

Geraldine en Peter openen de liveshow. Peter zegt dat Michel sowieso genomineerd is maar daarnaast nog drie andere bewoners waren. Er was een gelijkspel. Twee van de drie blijven. De presentatoren maken contact met het huis. Jerrel heeft gezonde spanning. Nick wist al dat hij genomineerd zou worden, dus het was niet zo erg. Ik was benieuwd tegen wie ik zou staan, daar zat voor mij de stress. Michel vindt het iets nieuws maar het gaat mij goed af. Ik zit redelijk ontspannen. Peter laat weten dat Zoey haar beslissende stem toch veranderd heeft en er worden vervolgens fragmenten vertoont over de nominatieronde welke veel besproken is door de groep. Uiteindelijk zien we het moment waarin te zien is dat Jill haar stem toch aanpast, waardoor Jill veilig gesteld wordt. En natuurlijk het moment dat de bewoners horen dat er drie mensen genomineerd zijn en welke rol Zoey gespeeld heeft. Geraldine en Peter gaan weer naar de bewoners in het huis. Zoey vond het heel heftig, ik had eerst een beslissing gemaakt wat niet goed voelde. Ik ben daar op terug kunnen komen, het wordt nu een mooie battle. Jill vond het fijn toch safe te zijn door haar keuze.

De vriendin van Nick is dan aan het woord met het hondje wat ze mocht kopen omdat Nick nu in het huis zit. De vriendin had het aan zien komen, het is een sterke speler. Ze zou ergens wel blij zijn als Nick terug zou keren. Ze vind het leuk hoe Nick bezig is. Hij zou het wel jammer vinden maar kan met opgeheven hoofd weggaan. De beste vriend van Michel komt ook aan het woord. Gelukkig is het de Michel die ik ken, zorgzaam, geïnteresseerd oprecht. Het is fijn om hem zo te zien. Ik denk niet dat hij erop gerekend had. Hij vindt zelf denk ik dat hij goed bezig is. Het zal wel een teleurstelling zijn maar het zou vast goed komen. Ik vind dat hij een toegevoegde waarde is voor het huis. Ik denk dat hij zijn rol op verschillende gebieden neemt. Het is fijn om hem in het huis te hebben. Dan gaan ze weer naar het Big Brother huis. Mike vond de nominatieronde lastig en zwaar. Je zit toch met mensen en gevoelens en dan wordt het lastiger. Julie vindt het moeilijk dat Michel genomineerd is. En is dankbaar dat ze immuniteit gekregen heeft. Maar deze nominatie vindt ze niet leuk. Thomas vindt Jerrel een oprecht persoon, hij denkt wat hij zegt. Ik kan goed met hem omgaan. Ik vind het oprecht leuk, ik hoop dat de tijd langer zal zijn om met hem door te brengen voegt hij eraan toe. Naomi denkt niet dat het huis zonder Nick kan. Het is mijn maatje snikt ze. Ze laat verder weten niet getwijfeld te hebben aan wie ze immuniteit zou geven. Peter laat weten dat de prijzenpot 32.060 euro is. Psycholoog Cas is daarna aan het woord en bespreekt zijn bevindingen van afgelopen week.

Een goede vriendin van Jerrel mag ook nog wat vertellen. Volgens de vriendin is dit de Jerrel hoe hij is. Hij is oprecht en puur. De vriendin van Jerrel vindt dat de reacties heftig en hard zijn. Hij is niet achterbaks of zo. De vriendin denkt niet dat er zulke reacties zouden komen. Jerrel brengt diversiteit, hij is eerlijk en recht voor zijn raap. Eerlijkheid duurt het langst eindigt ze. Dan gaan de twee presentatoren nog een keer naar het Big Brother huis. Zoey vindt dat Jerrel moet blijven om de vreugde die hij breng. Hij heeft zich herpakt. Naomi mag vertellen waarom Nick moet blijven. Volgens haar is Nick een lieve zorgzame man en zorgt dat iedereen eten heeft. Heeft altijd een lach op zijn gezicht. Hij heeft een mooie mentaliteit. Julie mag voor Michel een mooi woordje doen. Ze vindt dat Michel zorgzaam is, heeft een gouden hart, hij is mooi en alles! Gewoon voor hem gaan.

Geraldine gaat de bewoner ophalen die het huis moet verlaten. Peter benadrukt dat alles officieel gaat met een notaris. Peter gaat naar het huis voor de uitslag. Nick, Michel en Jerrel er is nog nooit zoveel gestemd als vanavond. Als je je naam ziet op het scherm mag je blijven. Op het scherm verschijnt de eerste naam Nick. Het gaat dus tussen Jerrel en Michel. Nick is er erg blij mee. Dan is het tijd voor de volgende uitslag, op het scherm verschijnt de naam van Michel. Dit betekend dat Jerrel het huis moet verlaten. Jerrel laat weten ready te zijn. Hij neemt afscheid van de groep. Vooral Jill heeft het moeilijk met zijn vertrek. Jerrel grapt dat hij met zijn auto langs komt. Hij pakt zijn spullen en loopt naar de poort waar Geraldine hem op staat te wachten. De groep klapt nog en zingt Jerrel bedankt. Jerrel laat weten dat hij opgelucht is. Ik had vandaag zoiets van als ik erin mag blijven graag maar om terug te gaan naar alles wat mij lief is is ook goed. De beste vriendin van Jerrel vindt het leuk dat hij naar huis komt maar hij had meer in zijn mars. Hij is voor mij en thuis de winnaar benadrukt ze. Jerrel loopt de studio in en hij ziet zijn vriendin. Jerrel is wel blij en hoopt de mensen waarmee hij de klik had gaan winnen. Ik voelde er mij niet helemaal op mijn plek, dus dit is wel beter. Jerrel vond het een mooie ervaring, ik heb genoeg geleerd. Ik ben veel creatiever dan ik denk. Maar ook de mindset en het leven. Ik heb zelf ook een mooi leven. Jill, Zoey en Thomas ga ik het meest missen. Jerrel en Peter danken Jerrel.

Stem wat Thomas zijn verjaardagscadeau wordt

Morgen is het feest in het huis zegt Peter. Morgen is Thomas jarig. En de kijker mag zijn cadeau bepalen. Kijkers kunnen kiezen tussen een hysterisch kaartspel,stripboeken of zijn geliefde Pikachu knuffel. En daarmee zit de liveshow erop.

Nederlandse kijkers kunnen hier stemmen

Belgische kijkers kunnen hier stemmen

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 3.1]

Ook interessant:

29 Reacties

Donovan 18 februari 2021 - 22:05

Ik kan rustig slapen. THANK YOU LORD

Beantwoord
Johan 18 februari 2021 - 22:27

Wat kan live TV dan leuk zijn he. Ze hebben nu echt recht om een feestje te bouwen

Beantwoord
Herman 19 februari 2021 - 00:05

Ieder jaar 18 Februari nationale feestavond vanaf 23.00 uur

Beantwoord
Albert 18 februari 2021 - 22:05

doeiiiiiiiiii

volgende week Jill of Thomas dus

Beantwoord
T.moll 18 februari 2021 - 22:06

Dat word de knuffel denk ik
Hoop dat Thomas een gezellige dag zal hbben

Beantwoord
Helena 18 februari 2021 - 22:15

Zo blij dat Nick en Michel blijven.

Beantwoord
Sjoerd 18 februari 2021 - 22:15

De strijd is gestreden en ik denk dat dit voor alle partijen de best mogelijke uitkomst is. Jerrel geeft zelf aan dat hij niet op zijn gemak was in het huis en dat was ook te zien (veel alleen zitten, vroeg gaan slapen om alleen te zijn). Voor de groep is het beter, al is het wel zo eerlijk om te zeggen dat Jerrel zich na het uitpraten met Michel, zich een stuk beter gedroeg en anderen ook weer toenadering zochten (hij en Nick hadden goede gesprekken vanavond tijdens hun restaurant sessie). Ook is het voor de groep goed dat Nick en Michel er nog zijn. Zij doen veel voor de groep (en ja, ze hebben ook een vinger in de pap als het gaat om de stemming en groepsvorming). Voor Thomas heb ik gestemd voor zijn lievelingsknuffel.

Beantwoord
Jet 18 februari 2021 - 22:18

Ze hadden er 2 uit moeten halen, was vast beter geweest voor het vervolg.

Beantwoord
Corry 18 februari 2021 - 22:24

Wordt zijn afscheidsfeestje.
De komende weken gaan Jill/Thomas/Zoey/Matt/Mike .
En dan is hun clubje compleet

Beantwoord
gerard 18 februari 2021 - 22:36

En volgende week Michel de uit hij is echt vals. Hoe hij tegen Matt praten dat kan gewoon niet….dus volgende is hij.

Beantwoord
gerard 18 februari 2021 - 22:41

mag je niks zeggen over Michel hier beetje vreemde bedoeling hoor.

Beantwoord
Cake 18 februari 2021 - 22:53

Het lijkt er op! Er is van mij niets gepost!

Beantwoord
Nico Gerards 18 februari 2021 - 22:58

censuur heet dat.

Beantwoord
Thea 26 februari 2021 - 09:49

Ja precies . is ook wat ze willen . moesten in de arme kant komen. en dan ook op me kaar stemmen . wie eruit moet zou geweldig zijn het clubje van 4 Michel Nick Naomi en Julie

Beantwoord
Arjan Heijstek 18 februari 2021 - 22:46

EINDELIJK rust

Beantwoord
Nico Gerards 18 februari 2021 - 22:46

Dank voor deze rechtmatige uitslag. Nu is Matt, Thomas en Jill aan de beurt. Die zijn dag en nacht bezig met de nominaties.

Beantwoord
Ivo 18 februari 2021 - 22:51

“Hysterisch kaartspel” Cards Against Humanity of 2 Leugens 1 Waarheid..?
Ik hoop het eerste want anders zou ik zeker voor de knuffel kiezen.
Enniewee: Gefeliciteerd met je verjaardag Thomas!

Beantwoord
Cake 18 februari 2021 - 23:09

Heel jammer dat Jerrel genomineerd was en dat Mike zich niet aan zijn belofte gehouden had door niet op Nick te stemmen.
Nu vliegen Jill Thomas en Zoey er uit na de nieuwkomers.

Heel dom gespeeld van Mike! Tot hoever wil hij er in bij Nick en Naomi?

Beantwoord
Tina 18 februari 2021 - 23:29

Blij dat Nick en Michel er nog in zitten en Jerrel er uit.
Heel terecht deze keuze.

Beantwoord
Aggie 18 februari 2021 - 23:46

Gelukkig maar, hij heeft geen goede indruk gemaakt in Big Brother, hij hoorde daar gewoon niet thuis. De bewoners hadden hem gewoon niet moeten kiezen. Fijn dat hij weg is uit dat huis!!!

Beantwoord
Marcel 19 februari 2021 - 05:27

Ik kreeg pijn aan m’n ogen donderdagavond, die make-up en hoge hakken.. gelukkig kan ik nu weer een beetje meer gaan genieten van big brother

Beantwoord
Eus 19 februari 2021 - 05:45

Oprecht jammer dat hij eruit gestemd is.
Ik had hem graag ietwat langer gezien. Hij was nu meer relaxt en zich zelf.

Beantwoord
Samantha 19 februari 2021 - 06:07

Ik hoopdat nu zoey eruit worft gestemd door deze actie om op te steuken voornick te gaan terwijl hijalles doet in het huis.

Beantwoord
Rudy 19 februari 2021 - 07:01

Steeds jammer voor de persoon die het huis moeten verlaten, maar knap staaltje TV de voorbije dagen. De kandidaten die al sterk stonden komen er nu nog sterker uit. Heb wel wat medelijden met Jill. Ze wordt iets teveel gemanipuleerd door één bepaalde persoon. Zij verdient echt wel beter…

Beantwoord
Gaby 19 februari 2021 - 07:51

Blij dat hij eruit is, hij heeft er een week te lang in gezeten van mij had hij er vorige week al uit mogen gaan wat een idioot

Beantwoord
Ramos 19 februari 2021 - 08:15

Spijtig!!
Er zijn zelfs mensen die bidden tot God om mensen weg te sturen, en dan zeggen dat Jerrel gestoord is….
Laat de commandant Michel of de Jonny rétro dan maar winnen dan kan zijn volgende hit worden “ech west het allemool”??

Beantwoord
Corry 19 februari 2021 - 08:44

Geen verjaardags ontbijt voor Thomas?????

Beantwoord
Storm 19 februari 2021 - 09:36

Dikke doeiiiiii, blij dat hij weg is!!

Beantwoord
Tina 19 februari 2021 - 13:22

Thomas en Zoey die de boel opstootje om Nick en Michel er uit te stemmen ,terwijl die alles doen in het huis en proberen om Jerrel er in te houden.
Daar begrijp ik helemaal niets van ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page