Michel heeft er vrede mee dat zijn maatje weg is en Julie spreekt de groep toe met een videoboodschap

Michel heeft er vrede mee dat zijn maatje weg is en Julie spreekt de groep toe met een videoboodschap

De bewoners in het huis hebben afgelopen avond, nadat Julie vertrok te horen gekregen dat iemand nog het huis moet verlaten, er is plek voor drie. Verdere details hebben de bewoners niet gekregen en snappen er niets van. Ze speculeren wat er nog komen gaat. Is het vanavond, via een spel of één dag voor de finale? Jill en Liese besluiten hun koffer maar in te pakken. De muziek start en de  bewoners genieten van de muziek. Michel heeft er vrede mee dat Julie weg is. En is al blij dat hij de halve finale met haar heeft kunnen halen. Maar de vriendschap die ontstaan is, is mij het mooiste wat is overkomen. Het zijn tranen van geluk en dat ik super trots op haar ben. Een nieuwe dag is inmiddels aangebroken. Big Brother roept iedereen naar de woonkamer, gisteren heeft Julie het huis moeten verlaten en heeft een videoboodschap. Julie laat weten dat ze al verwacht had dat ze eruit zou gaan. Ze gaat iedereen heel erg missen. Ook richt ze zich op Michel, ze zijn even een weekje uit elkaar maar daarna weer terug bij elkaar voor het leven. De ochtend gaat verder rustig voorbij, de bewoners kaarten wat en er gebeurd niet heel veel spannends. Gaat Big Brother hier nog verandering in brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.7]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. miep at 09:04

    Ik vermoed dat na BB Julie en Michel toch samen een zetje gaan worden .
    Zoals haar uitspraak nog 1 week en dan zijn we samen voor het leven .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *