Home » Jimmy gaat een ander spel spelen en Alice krijgt een verjaardag diner uitgekozen door fans

Jimmy gaat een ander spel spelen en Alice krijgt een verjaardag diner uitgekozen door fans

Door BigBrotherNederland

De dag gaat vandaag rustig voorbij in het Big Brother huis. Zoals elke vrijdag hebben de bewoners weer even gesport in de game area. Dit keer geen fitness apparatuur maar een volleybalnet. Verder hebben Jimmy en Tom het spel poker gemaakt waar uitvoerig mee gespeeld wordt. Jimmy en Alice zitten ook nog even in de zon. Jimmy is echt benieuwd wat het volgende week gaat worden qua thema. Alice denkt dat het family week wordt. Jimmy neemt zich wel voor er alles aan te doen om een vrijstelling te halen.

Aan het einde van de middag meldt Big Brother zich. Alice begint Big Brother, omdat jij jarig bent hebben de fans voor jou een verjaardag diner voor jou uitgekozen. (Dit kon via Instagram) Jullie moeten het wel nog met zijn allen klaarmaken. Geniet ervan! Alle ingrediënten liggen klaar in de voorraadkamer. Jarige Alice gaat meteen kijken in de voorraadkamer. Daar staan ingrediënten klaar voor pasta met roomsaus en zalm. Heerlijk zegt Tyron blij. De rest lijkt er ook blij mee te zijn en applaudisseren. Jimmy en Alice gaan het later klaarmaken voor de rest van de groep. Inmiddels is er alweer gegeten en heeft iedereen ervan genoten.

Na het eten hebben Tom en Jimmy nog een gesprek over het spel. Jimmy zegt dat als een van zijn vriendjes vertrekt hij Tom nog heeft. Maar neemt zich voor om dan een ander spel te gaan spelen. Ja antwoordt Tom, het zou denk ik beter zijn als Dilano nog blijft. Zeker zegt Jimmy. Wat gaat de rest van de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.9]

Ook interessant:

15 Reacties

Gezina 15 maart 2024 - 18:38

Volgende week Tom en Jimmy erop. Worden 2 vreselijke mannetjes.

Beantwoord
Alex 15 maart 2024 - 18:40

Tom een vriend van Jimmy? Je kunt ze geen van beiden vertrouwen.

Beantwoord
Ingrid 15 maart 2024 - 18:40

Met een beetje geluk kan het nog uitkomen dat dilano blijft en Danny naar huis mag. Zal wel een bom ontploffen in het huis. Vanmorgen nogbstond Danny aan de leiding met 50% maar gelukkignis aluce hem voorbijgestreefd zodat hij al met dilano door de deur moet. We moeten het afwachten. Ik zag ook dilqno liever vertrekken maar fanny is momenteel geen goede zaak voor Tom omdat hij doet wat ashley en karen zeggen.

Beantwoord
Lydia lepee 15 maart 2024 - 18:51

Goed weekend Fans!
Dat den beste mag winnen en blijven!

Beantwoord
Henry 15 maart 2024 - 19:12

INGRID…..Dilano staat echt onder aan Danny 50% Alice 42% en Dilano 8% mensen zeggen ook in BELGIË ze zijn hem zat. Hadden liever ook Tyron er op gehad. Maar ze hopen echt volgende week dat Tyron eruit moet gaan.

Beantwoord
ap 15 maart 2024 - 19:57

Denk dat Danny afgerekend gaat worden op zijn zogenaamde stemming die hij tegen het andere kamp zei…vinden de kijkers niet zo netjes.

Beantwoord
Dineke Langenhuijsen 15 maart 2024 - 19:58

Volgens de poll van salar staat danny ruim voor aan en alice op de 2e plaats dilano ligt dik achter

Beantwoord
Snijers linda 15 maart 2024 - 20:36

Tom heeft een raar karakter, je kunt hem niet vertrouwen , arme karen , iedereen die met hem een duo vormde moest hem altijd zijn wil volgen , en dan negeert hij ze , en flapt er soms wat uit en dan gaat hij zich verontschuldigen en het is weer goed , ik zou zeggen, ik hoef u verontschuldigingen niet meer zoek het u maar uit en negeerde hem , en bb zal nog iemand een grotere som aanbieden om meteen het huis te verlaten dat is al elk jaar gebeurd , ik ben benieuwd of het dit jaar weer zo is

Beantwoord
Hans S 15 maart 2024 - 20:37

Jimmy haal Dilano van de bank af en gooit Dilano er zo weer op dus maatjes zijn ze niet Jimmy het huis uit weg met die gast.

Beantwoord
Eduard 15 maart 2024 - 21:25

Dag Dylano!! Nu ben ik benieuwd, Tyron gaat nu weer Randy naar zich toe trekken. Maar het clubje is bijna gedaan!! En terecht👍🏻

Beantwoord
anita 15 maart 2024 - 22:06

Dilano verdient het om te blijven.
Dat is een man van zijn woord kan je van de meeste niet zeggen.

Beantwoord
Ton 16 maart 2024 - 05:20

Jimmy is veel te goed gelovig . Iedereen zit daar om een ton te verdienen. Ook Dilano . Mooi praten is ook een kunst

Beantwoord
Joke 16 maart 2024 - 07:16

Ik hoop zo dat Aslhly eruit gaat zij maakt de onrust en kan het niet alleen en dat is erg jammer hoop dat de kijkers mogen beslissen wie er volgende week er op komen en niet meer de bewonerskaart dan kan er heel veel veranderen en is het ook eerlijk en rechtvaardig

Beantwoord
bob 16 maart 2024 - 10:37

dilano weg en tyron met jimmy volgende week

Beantwoord
Marc Croes 17 maart 2024 - 14:53

Volgende week Ashley en Karen op de bank

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page