De bewoners moeten in duo’s een spel spelen in de gameroom

De bewoners moeten in duo’s een spel spelen in de gameroom

Na het spel van vandaag waar Bart en Jolien coins en Jacqueline een verrassing wonnen roept Big Brother de groep weer naar de woonkamer. Daar vertelt Big Brother dat ze een spel gaan spelen. Dit zal in duo’s gedaan worden. De duo’s worden gevormd door de gekleurde balletjes die iedereen een voor een uit de doos moeten trekken. Diegene die dezelfde kleur hebben vormen een duo. De bewoners grabbelen vervolgens een voor een naar een balletje. De volgende duo’s worden gevormd: Chayron & Rob, Michelangelo & Ali, Jason & Lindsey, Chiara &  Ias, Bart & Jacqueline, Jolien & Charlotte. Daarna mogen Rob en Chayron als eerste naar de gameroom om daar een spel te spelen. Daar krijgen zij de instructie om in het midden van de gameroom te gaan staan. Vervolgens wordt het geluid uitgezet. We zien ook niet wat er gebeurt. Maar uit de verhalen maken we op dat het wel leuk is. Uiteindelijk krijgen we (per ongeluk) toch nog een beeld uit de gameroom (zie foto). Maar wat ze met de voorwerpen in de bakken moeten doen is niet bepaald duidelijk. Het spel gaat nog wel enige tijd duren. Het enige wat we te horen krijgen van de bewoners die het spel al gespeeld hebben is dat het leuk is. Meer komt er niet uit, wellicht krijgen we later nog wat details…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.4]
Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. marina michiels at 18:24

    Heel leuk ik ben dikke fan maar waarom spreken ze soms Engels dat stoort een beetje kan BB dit niet verbieden ? Gr marina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *