Home » Ashley heeft het idee dat de invloed op het spel minder gaat worden

Ashley heeft het idee dat de invloed op het spel minder gaat worden

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was het een rustige avond in het huis. De wacht werd wederom gehouden en om het 1.5 uur werd er afgelost. Ook werden er gesprekken gevoerd in de hottub. Zo hadden Jimmy en Dilano een gesprek. De twee speculeren over de finale van Big Brother. De twee denken met vijf of zes personen de finale in te gaan. We gaan het zien zegt Tyron, we gaan deze week wel iemand op de bank knallen. Voor Dilano lacht Jimmy en Tyron is van mening dat het moet lukken. Ik heb Dilano ooit een belofte gedaan dat als hij eruit gaat ik weet wat ik moet doen. Daar ga ik mij aan houden. Ik ga met je mee zegt Tyron waarop Jimmy weer moet lachen. Dat denk ik ook wel voegt hij eraan toe. Daarna komt Ashley erbij zitten en gaat het gesprek over naar een ander onderwerp.

Later hadden Ashley, Karen, Glenn en Danny een gesprek in de hottub. Ook dit groepje heeft het over het spel. Ik heb een beetje het idee dat de invloed die je kan hebben minder gaat worden zegt Ashley. De sturing van het spel. Als ik kijk naar de aantallen zijn wij een beetje overgebleven van ons groepje. De rest valt daar buiten. Tom vindt het ideaal om zich aan die kant aan te sluiten en we hebben een probleem Jimmy is de beslissende stem. En die zal zeker naar die kant vallen. Glenn wil liever zo niet kijken. Ik ga kijken dat ik met de mensen waarmee ik naar de finale wil. Snap ik ook antwoordt Ashley. Het speelveld is nu een beetje klaar.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.2]

Ook interessant:

7 Reacties

Jose 19 maart 2024 - 09:41

Alles is ok maar geen Ashley in de finale!!!!!!!!

Beantwoord
Elly A 19 maart 2024 - 09:50

En haar volgende slachtoffer is Alice. Die lieve meid is egoïstisch volgens mevrouw. Eruit met die valse nep madame. Hopelijk mogen de kijkers stemmen wie eruit gaat.

Beantwoord
Eric.verbreyt 19 maart 2024 - 10:50

Het speelveld is klaar, ze moet het anders zeggen, het is klaar met haar en ze mag Karen meenemen

Beantwoord
Ostyn luc 19 maart 2024 - 11:27

De stand is nu 4 – 4 leger tegen burgerbevolking met als tussenpersoon Jimmy die hoogwaarschijnlijk tegen Ashley zal stemmen. Hij heeft het beloofd aan Dilano, doet hij het niet dan is hij famile van Danny. Misschien is zaterdag loontje aanwezig.

Beantwoord
Gerardus 19 maart 2024 - 14:26

Ze heeft wel gelijk daarin. Hoop dat BIGBROTHER,,,eens streng wordt op de bewoners…voor het stem gedrag…..als iemand ook een afspraak of namen zegt tegen een andere bewoners dan meteen ben je genomineerd. Voor de zaterdag

Beantwoord
Jongen 19 maart 2024 - 18:38

1 generaal en 3 bange meelopers die zelf niks durven te beslissen , eruit met die 3 en daarna ashley , ashley het zal je nooit lukken om alice eruit te krijgen want zij wint big brother

Beantwoord
Deny 19 maart 2024 - 21:34

Kan iemand mij vertellen hoe jimmy zijn undercover, heeft verraden, ik kan het nergens terug vinden/lezen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page