Mike heeft een schokkende keuze gemaakt tijdens de nominatie, Jill en Thomas genomineerd?!

Mike heeft een schokkende keuze gemaakt tijdens de nominatie, Jill en Thomas genomineerd?!

Jill en Thomas hebben afgelopen nacht buiten geslapen, dit is een straf die huismeester Mike heeft opgelegd. Mike besluit Matt gezelschap te houden zodat hij niet alleen op die slaapkamer ligt. Jill en Thomas kunnen niet slapen en maken nog wat lol. Jill gaat vervolgens voor de grap afluisteren bij de slaapkamer van Matt en Mike en hoort Mike zeggen dat hij iets heel schokkends heeft gestemd bij de nominatie. Jill vertelt dit vervolgens weer aan Thomas, en hij besluit om Mike met deze woorden te confronteren.Wil je zeggen op wie je gestemd hebt vraagt Thomas. Mike laat weten dat hij een verrassende keuze heeft gemaakt. En ik hoop oprecht dat het de volgende ronde goed uitpakt. Dus vraagt Thomas. Het is een schokkende keuze geweest laat Mike weten. Er waren twee scenario’s en ik heb gekozen voor die voor de toekomst beter uitpakt. Oke zegt Thomas, dus ik en Jill staan op de nominatie? Ja antwoordt Mike kort en bondig. Thomas gaat weer naar buiten en Jill vraagt of ze het goed gehoord heeft. Thomas knikt zijn hoofd en Jill zegt nee. Het is oke zegt Thomas en bevestigd dat Mike op hun heeft gestemd. Jill barst in huilen uit. Dan heeft iedereen op ons gestemd concludeert Jill. Heeft hij uitleg gegeven? Thomas laat weten dat het een scenario voor hem is die voor de toekomst beter uit zou komen. Je wist dat dit een keer zou gebeuren voegt hij eraan toe. Daarna troost hij Jill en uiteindelijk gaan de twee slapen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 62 Average: 3.4]
Er zijn 36 reacties op dit artikel
 1. Lauren at 09:32

  Zijn de anderen nu zo onzeker over zichzelf dat ze Thomas en Jill sterker vinden en dus op ze gaan stemmen?
  Ik dacht dat ze zo zelfverzekerd waren, en Thomas e Jill ” minder ” goed vinden in bepaalde spel elementen.

  Niets is wat het lijkt!!!

 2. kpdd at 09:39

  Geweldig?
  Tja, dat vind ik dan niet.
  Ik vind ze leuk, Thomas zoals hij is en speelse Jill.
  Echte vriendschap is fijn om te zien tussen alle verstandhoudingen, ontwikkelingen, onderwerpen en activiteiten in het BB-huis.
  Ik hóóp dat ik niet tussen Thomas en Jill hoef te kiezen…

 3. Corry at 10:02

  Dan kunnen Matt /Zoey/Liese/Mike ook maar beter hun koffers pakken.
  De finalisten de twee generalen met hun schootkipjes.
  Bigbrother moet vandaag melden dat de nominaties worden ingetrokken en dat de kijkers beslissen
  Dan zullen er rare klappen vallen.
  Maar wel eerlijker

 4. Mientje at 10:04

  Nou dan kijk ik nooit meer .gemeen hoor eerst de andere 3 er al uit door gemeen spel van naomi mike michel nick julie.gemeen hoor. Er moeten gewoon vanaf nu elke week 3 op de bank komen anders is het zeer ontwrecht

 5. Cindy at 10:33

  Dan heeft den Mike wel bewust het woordje ‘ZIJN’ toekomst vergeten bij te zeggen ipv DE toekomst …
  Geniepig ventje vind ik hem!!

 6. Corry at 11:08

  Wie weet wat er gebeurd spreekt Mike de waarheid.
  Haha Mike zei tegen de generaals ik heb de keus gemaakt in het belang van de groep.
  Ja welke groep dat is de vraag. Lachen!!!!!!!!!

  • Stephan at 13:03

   Ach het maakt niet zoveel uit aangezien Mike volgende week op de nominatielijst staat en eruit gaat. Naar ventje. Als hij iets afspreekt met (een deel van) de bewoners en dat loopt bij de tellingen anders dan weten de andere bewoners dat hij dat heeft veroorzaakt. Zeker in deze fase ben je dan de volgende week de sjaak.

 7. Erik at 11:37

  Als je de spelers eerst zou laten nomineren en daarna middels een spel de keuze of de genomineerden weg moeten of tegenovergesteld de spelers met de minste stemmers dan zou het interesanter zijn

 8. Maikel at 11:53

  Tsja, wat zal ik er van zeggen?? Als het daadwerkelijk zo is dat Jill en Thomas genomineerd zijn dan hoop ik dat Thomas terug komt omdat die meer toevoegt aan de groep. Het zal in ieder geval spannend worden wie uiteindelijk Big Brother zal moeten verlaten, omdat ze allebei publiekslievelingen zijn!

 9. Gabrielle at 08:46

  De regels worden vaker veranderd,dus big brother, maak er iets van,zodat het eerlijker gaat,er zullen veel mensen stoppen met kijken als hun eruit zijn

 10. T at 10:50

  Nominatie niet goedkeuren en de kijker laten kiezen .dit is niet eerlijk de de jonkies kunnen niet tegen hun op !!!

  Daarom is het ook niet leuk meer om te kijken

  Ik zou graag michel er uit gaat!!!!

  Dit is echt niet leuk meer om zoo te kijken .en je kan nu al niet zo veel daarom leuk mij big brother echt heel leuk .maar helaas !!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *